Ο θεός βοηθός!! καημένοι ελλαδητσα σε σακάτεψαν άλλοι μια φορά!!! Τέτοια διαφθορά απλά δεν υπαρχειΑρχισαν τα ¨ συμφεροντα ¨να μπαινουν σε συντονισμο...θα τους δουμε να χορευουν παραλληλα το επομενο διαστημα με σκοπο να μειωσουν τις αντιστασεις.
Ο θεός βοηθός!! καημένοι ελλαδητσα σε σακάτεψαν άλλοι μια φορά!!! Τέτοια διαφθορά απλά δεν υπαρχειΑρχισαν τα ¨ συμφεροντα ¨να μπαινουν σε συντονισμο...θα τους δουμε να χορευουν παραλληλα το επομενο διαστημα με σκοπο να μειωσουν τις αντιστασεις.
Το περάσαμε στο ντούκου αυτό και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Πλέον είμαι πεπεισμένος για δυο πράγματα, πρώτον η Ευρώπη πρέπει να γεμίσει με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους ώστε να προχωρήσει το σχέδιο για την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση των συνόρων-χωρών. Δεύτερον, είμαστε πολλοί και πρέπει να μειωθούμε. Είτε κάνοντας πρότυπα τους ομοφυλοφιλους είτε με πόλεμο. Καλά πάει η ανθρωπότητα…
Δεν νομίζω...η Αμερική που είναι global soup μια χαρά σύνορα έχει.Το χοντρό χρήμα είναι στην μετανάστευση,ΜΚΟ,στην κλιματική αλλαγή,την προστασία-φιλοζωία και στην αλλαγή χρήσης του κώλου.Το περάσαμε στο ντούκου αυτό και το θεωρώ πολύ σημαντικό. Πλέον είμαι πεπεισμένος για δυο πράγματα, πρώτον η Ευρώπη πρέπει να γεμίσει με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους ώστε να προχωρήσει το σχέδιο για την παγκοσμιοποίηση και την κατάργηση των συνόρων-χωρών. Δεύτερον, είμαστε πολλοί και πρέπει να μειωθούμε. Είτε κάνοντας πρότυπα τους ομοφυλοφιλους είτε με πόλεμο. Καλά πάει η ανθρωπότητα…
Όταν η θεσμοί υποφέρουν υποφέρει μαζει και η δημοκρατία … η χώρα μας είναι εξαρτημένη από την μαφία είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την κολομβια …. Βλέπε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο ποιοι έχουν τα μπουρδελοκαναλα ποιοι περνουν απευθείας αναθέσεις ποιοι βάζουν ΑΠΕ… οι ίδιοι και οι ίδιοι…4 οικογενειες κάνουν ότι θέλουν..,. Έχουμε ελπηδα για κάτι καλητερο εγώ λέω ναι αλλά το θέμα είναι πως!!!!!!Δύο λέξεις προσπαθούν να επιτύχουν κάποιοι γι'αυτό σε λίγο θα χρωστούν οι περισσότεροι και δεν θα ξέρουν που τα χρωστούν.Και τότε θα έρθουν οι εθνοσωτηρες όλων μέσα από μια (παγκόσμια διακυβέρνηση) που τα δικαιώματα θα είναι κλίματος φύσεως και ανά κατηγορία,η δημοκρατία απέτυχε παταγωδώς διότι απλά κανείς δεν έχει την ικανότητα να είναι δημοκράτης.Δυσκολο εγχείρημα αλλά ως ένα σημείο υφίσταται.
Αυτό το τελευταίο το δηλώνεις κάπου για νομιμοποιηση ;Δεν νομίζω...η Αμερική που είναι global soup μια χαρά σύνορα έχει.Το χοντρό χρήμα είναι στην μετανάστευση,ΜΚΟ,στην κλιματική αλλαγή,την προστασία-φιλοζωία και στην αλλαγή χρήσης του κώλου.
Απλά το δηλώνεις δημόσια ... (σε ΜΜΕ, Fb και λοιπά social media, κλπ.) και είσαι εντάξει. Απόλυτα νόμιμος "φυσιολογικός" και politically correct !!! Ακόμη και για πρόεδρος κόμματος μπορείς να βάλεις υποψηφιότητα !!!Αυτό το τελευταίο το δηλώνεις κάπου για νομιμοποιηση ;
Η έστω ,τακτοποίηση !
Η Αμερική πάντα έτσι ήταν. Αν ανοίξει τα σύνορα της θα πάνε όλοι εκεί. Αν γίνει σε όλο τον δυτικό κόσμο κάτι μπορεί να αλλάξει.Δεν νομίζω...η Αμερική που είναι global soup μια χαρά σύνορα έχει.Το χοντρό χρήμα είναι στην μετανάστευση,ΜΚΟ,στην κλιματική αλλαγή,την προστασία-φιλοζωία και στην αλλαγή χρήσης του κώλου.
Εξαρτάται την χρήση.Αν είναι μόνιμη τοπογραφικό και στο κτηματολόγιο.Αυτό το τελευταίο το δηλώνεις κάπου για νομιμοποιηση ;
Η έστω ,τακτοποίηση !
Σύνορα μπορεί να έχει καλά φυλαγμένα για την ώρα, αν δεις όμως τις χαώδεις διαφορές μεταξύ των πολλών ομάδων(εθνοτικών,θρησκευτικών,οικονομικών κλπ) καθώς και την απίστευτη έξαρση εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια, τότε δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά. Και ας μην ξεχνάμε ότι εδώ βλέπουμε και για τις ΗΠΑ αυτά που θέλουν να μας δείξουν τα ''ενημερωτικά'' μας ΜΜΕ...Δεν νομίζω...η Αμερική που είναι global soup μια χαρά σύνορα έχει.Το χοντρό χρήμα είναι στην μετανάστευση,ΜΚΟ,στην κλιματική αλλαγή,την προστασία-φιλοζωία και στην αλλαγή χρήσης του κώλου.
Κάθεσαι Θεσσαλονίκη και δεν έχεις εικόνα... έλα μαζί να ανέβουμε Ευρυπίδου κατά τις 3 τα ξημερώματα με τα πόδια.Θα νομίζεις ότι είμαστε σε καράβι και μας την πέφτουν Σομαλοί.Στο Χαϊδάρι μόνο την εβδομάδα που πέρασε πέσανε 2 μαχαιρώματα και μην φανταστείς ότι ήταν τίποτα εγκληματίες,15-16 χρονών παιδιά τις παίξανε.Σύνορα μπορεί να έχει καλά φυλαγμένα για την ώρα, αν δεις όμως τις χαώδεις διαφορές μεταξύ των πολλών ομάδων(εθνοτικών,θρησκευτικών,οικονομικών κλπ) καθώς και την απίστευτη έξαρση εγκληματικότητας τα τελευταία χρόνια, τότε δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά. Και ας μην ξεχνάμε ότι εδώ βλέπουμε και για τις ΗΠΑ αυτά που θέλουν να μας δείξουν τα ''ενημερωτικά'' μας ΜΜΕ...
Δυστυχώς φίλε μου και στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ''πρόσφυγες'' πλέον: ολόκληρες μεγάλες περιοχές που δεν τολμάς να πατήσεις μόλις βραδιάσει! Απλώς η πόλη μας, αν και μεγάλη, δεν έχει το τεράστιο μέγεθος αθροιστικά Αθηνών-Πειραιώς. Σε σας προφανώς συρρέουν μεγαλύτερες μάζες ''ταλαίπωρων προσφύγων''. Συνεπώς έχετε πιο έντονο το πρόβλημα με τους λαθρό...Κάθεσαι Θεσσαλονίκη και δεν έχεις εικόνα... έλα μαζί να ανέβουμε Ευρυπίδου κατά τις 3 τα ξημερώματα με τα πόδια.Θα νομίζεις ότι είμαστε σε καράβι και μας την πέφτουν Σομαλοί.Στο Χαϊδάρι μόνο την εβδομάδα που πέρασε πέσανε 2 μαχαιρώματα και μην φανταστείς ότι ήταν τίποτα εγκληματίες,15-16 χρονών παιδιά τις παίξανε.
Δεν θα ξεχάσω πριν καμιά δεκαριά χρόνια μάλλον και παραπάνω ,εχω βρεθεί Σοφοκλέους στο ύψος της Μενάνδρου και επικρατεί το αδιαχώρητο. Ένας χαμός φωνές ξύλα στυλαρια κλπ. Εχουνε πλακωθεί στο ξύλο Πακιστανοί και μαύροι .Κάθεσαι Θεσσαλονίκη και δεν έχεις εικόνα... έλα μαζί να ανέβουμε Ευρυπίδου κατά τις 3 τα ξημερώματα με τα πόδια.Θα νομίζεις ότι είμαστε σε καράβι και μας την πέφτουν Σομαλοί.Στο Χαϊδάρι μόνο την εβδομάδα που πέρασε πέσανε 2 μαχαιρώματα και μην φανταστείς ότι ήταν τίποτα εγκληματίες,15-16 χρονών παιδιά τις παίξανε.
Αυτα που έγραφαν τα Νέα για το Δ και τον σύλλογο "Αινήσιο Δέλτα" και στο in.gr.
Ενα αρθρο " τουρλομπούκι" με πολλά κενά ,αλλα με συγκεκριμένο σκοπο
Βρήκαν έδαφος με τις φωτιές και το αντικυνηγητικό μένος που είναι έντονο αυτη την περίοδο και ετοιμάζονται και για αλλα κόλπα.
https://www.in.gr/2023/08/29/greece...ton-evro-poioi-einai-oi-aythairetoi-oikistes/
Οι περισσότερες είναι καλύβες οι οποίες ανακατασκευάζονται δεν υπάρχουν τίποτα ξενοδοχεία εκεί μέσα. Τώρα πότε τις εκμεταλλεύονται, σε ποιον, πώς κλπ είναι κουβέντα η οποία είχε γίνει δεκάδες φορές και όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο βαθύτερος σκοπός.για καταπατητές δημόσιας γης που το εκμεταλλεύονται (από ότι μου έχουν πει φίλοι) μιλάει το άρθρο, σαν αυτούς που εχουν χτίσει μέσα στα δάση πέριξ των Αθηνών ή πάνω στον αιγιαλό
Στον ΣΥΡΙΖΑ προοδευτική συμμαχεία!!!!Αυτό το τελευταίο το δηλώνεις κάπου για νομιμοποιηση ;
Η έστω ,τακτοποίηση !