Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος ειναι η πιο εξελίξιμη μορφή ζωής στον πλανήτη
Σύρμα περασμένο δυο φορές γύρω απο τη κοιλιά του σκύλου και σφιγμένο με πένσα .Αυτό στον Πολύγυρο ,αλλα δεν εχει και τοση σημασία το που .

View attachment 81487
View attachment 81488
View attachment 81489
View attachment 81490Μ
Γαμω την ψυχη τους μεσα...

Ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν ο άνθρωπος ειναι η πιο εξελίξιμη μορφή ζωής στον πλανήτη
Σύρμα περασμένο δυο φορές γύρω απο τη κοιλιά του σκύλου και σφιγμένο με πένσα .Αυτό στον Πολύγυρο ,αλλα δεν εχει και τοση σημασία το που .

View attachment 81487
View attachment 81488
View attachment 81489
View attachment 81490Μ
Γδάρσιμο και αλάτι στης πληγές θέλει το κάθαρμα ….μιτσο δυστηχως είμαστε το χειρότερο είδος που πάτησε στην γη καπια στιγμή θα απαλαξουμε με την παρουσία μας αυτόν τον όμορφο πλανητη η θα μας κατάστρεψη αυτός η θα αυτοκαταστραφούμε από την πολύ αλαζονεία που εχουμε

Last edited:
Χρυσοχοίδης .
Ο περαδόθε αδιάβαστος υπουργός μάλαξ!

"Το στοίχημα είναι η δημιουργία Κέντρων Χρονίων Παθήσεων στα νοσοκομεία που θα αντιμετωπίσουν έναν ασθενή με χρόνιο νόσημα ολιστικά. " .sarcastic.

ΕΟΠΥΥ: Οι χρόνια πάσχοντες θα πληρώνουν το υγειονομικό υλικό - Τα νοσήματα​

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΠΥΥ: Οι χρόνια πάσχοντες θα πληρώνουν το υγειονομικό υλικό - Τα νοσήματα

Παρασκευή, 27/10/2023

Ο ΕΟΠΥΥ δεν θα πληρώνει πλέον πλήρως το υλικό που αφορά κρίσιμες ανάγκες.
Μέχρι και χθες, ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες που είχαν ασθενείς χρόνια πάσχοντες με υγειονομικά υλικά που αφορούν τις ανάγκες που προκύπτουν ακριβώς λόγω της ασθένειάς τους.
Ο ΕΟΠΥΥ δεν θα πληρώνει πλέον πλήρως το υλικό που αφορά κρίσιμες ανάγκες.
Μέχρι και χθες, ο ΕΟΠΥΥ κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες που είχαν ασθενείς χρόνια πάσχοντες με υγειονομικά υλικά που αφορούν τις ανάγκες που προκύπτουν ακριβώς λόγω της ασθένειάς τους.
Αυτό σήμερα δεν ισχύει, καθώς μία ακόμα απόφαση της κυβέρνησης δείχνει ότι η υγεία των πολιτών δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές της. Συγκεκριμένα, από χθες τέθηκε σε εφαρμογή απόφαση με την οποία ασθενείς με χρόνια νοσήματα, όπως Parkinson ή νόσο Crohn, θα πληρώνουν εισφορές για το υγειονομικό υλικό που έχουν ανάγκη.
Ειδικότερα, το ΦΕΚ 6544/Β/21-12-2022 προβλέπει συμμετοχή 10% επί του ποσού αποζημίωσης για τους πάσχοντες.
Μαλιστα !
Αυτα που ζω με τον ΕΟΠΥΥ για την κατάσταση της κατάκοιτης μάνας μου , ειναι εξωφρενικά !

https://www.pronews.gr/lifestyle/ce...i-seksi-pianistria-me-to-fanatiko-koino-foto/

Όταν παίζει αυτή, οι περισσότεροι άντρες πιστεύω ότι θα κοιτάνε αυτήν και δευτερευόντως θα ακούν τη μουσική της... .big smile.
Σούργελο είναι φίλε η Αστάνοβα. Ντύνεται σαν ... μπας και τραβήξει κανένα βλέμμα.

H παρακάτω είναι για εμένα η καλύτερη πιανίστρια του κόσμου.
Και είναι Γεωργιανή! Κάτια Μπουνιατισβίλη!!!

Εδώ στο Μινουετ του Handel:

Άκου τη στην Ουγγαρέζικη ραψωδία του θεότρελλου Φραντς Λιστ

Και κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη ερμηνεύτρια των έργων του Σεργκέι Ραχμάνινοφ:

khatia8.jpg

Last edited:
Σούργελο είναι φίλε η Αστάνοβα. Ντύνεται σαν ... μπας και τραβήξει κανένα βλέμμα.

H παρακάτω είναι η καλύτερη πιανίστρια του κόσμου.
Και είναι Γεωργιανή! Κάτια Μπουνιατισβίλη!!!

Εδώ στο Μινουετ του Handel:

Άκου τη στην Ουγγαρέζικη ραψωδία του θεότρελλου Φραντς Λιστ

Και κατά τη γνώμη μου, η σημαντικότερη ερμηνεύτρια των έργων του Σεργκέι Ραχμάνινοφ:

Eγώ δεν ήξερα καμμιά από τις δύο,απλώς είδα ότι η μια έχει εμφάνιση σέξι μοντέλου... ;)

Eγώ δεν ήξερα καμμιά από τις δύο,απλώς είδα ότι η μια έχει εμφάνιση σέξι μοντέλου... ;)
Ναι το κατάλαβα. Προφανώς. Δεν το είπα για να κάνω τον έξυπνο, απλά άδραξα την ευκαιρία με το ποστ σου για να δείξω την αγαπημένη μου πιανίστρια. ;)

Status
Not open for further replies.
Back