Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Που βλέπεις το απίστευτο δε ξέρω .Απλά αυτό είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβουν όσοι τους ψήφισαν ότι κυριολεκτικά γράφουν το κόσμο εκεί που δε πιάνει μελάνι σε 4/5 χρόνια θα τα έχουν ξεχάσει όλοι και ξανά τα ίδια ,άρα σκέφτεται ο κάθε πολιτικός αυτοί τόσο μαλάκες που είναι Ζαμάν φου τι θα πουν για μένα προεκλογικά με ένα πρόγραμμα poutsa pus και 20€ το μήνα για κομμωτήριο θα ξαναβγούμε.

Που βλέπεις το απίστευτο δε ξέρω .Απλά αυτό είναι ένα παράδειγμα για να καταλάβουν όσοι τους ψήφισαν ότι κυριολεκτικά γράφουν το κόσμο εκεί που δε πιάνει μελάνι σε 4/5 χρόνια θα τα έχουν ξεχάσει όλοι και ξανά τα ίδια ,άρα σκέφτεται ο κάθε πολιτικός αυτοί τόσο μαλάκες που είναι Ζαμάν φου τι θα πουν για μένα προεκλογικά με ένα πρόγραμμα poutsa pus και 20€ το μήνα για κομμωτήριο θα ξαναβγούμε.
To απίστευτο είναι να έχω εκατομμύρια € ΚΑΙ 11 ακριβά ακίνητα και να γίνομαι ''σπάγκος'' για ένα σχετικά ευτελές ποσόν... .no.

Το απίστευτο είναι πως ο λαός ψηφίζει εκατομμυριούχους με την ελπίδα να τον νιώσουν και να κυβερνήσουν με γνώμονα το συμφέρον του αλλά και της πατρίδας .
Δε θυμάσαι τον Σταθάκη ,υπουργό οικονομικών επι ΣΥΡΙΖΑ που ειχε ξεχάσει να δηλώσει ενα ψωροεκατομύριο ;
Κακόμοιρε κάτοικε της ψωροκώσταινας ,καλά να πάθεις για ότι τραβάς ,γιατί απλά είσαι ενα επίπεδο πάνω από το βλήτο !

Μολις μας τελειώσουν εμάς τους κυνηγούς θα ακολουθήσει ολη η Ανθρωπότητα

Ελον Μασκ: Οικολόγοι ακτιβιστές θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα​

https://www.naftemporiki.gr/techsci...oimosyni-gia-na-exafanisoyn-tin-anthropotita/

Για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται ο χαρακτηρισμός πως το ίδιο το κράτος ειναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ νταβαντζής !

Αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες κατατέθηκαν τον Ιανουάριο του 2023 ,τον Μάιο αποφάσισε η ιδιοκτήτρια να πληρώσει τα τέλη για τους υπόλοιπους 8 μήνες. Τωρα που θέλει να κανει μεταβίβαση το αυτοκίνητο της ζητάνε να πληρώσει και για τους 4 πρωτους μηνες του ετους ,διαστημα που οπως ειπα ,ειχε καταθέσει πινακίδες.
Δεν φτάνει αυτό, πληρώνει κανονικά το υπόλοιπο, περνάνε οι μέρες και δεν μπορεί να εκδώσει μέσα απο το σύστημα βεβαίωση εξόφλησης τελων γιατι εμφανίζεται οτι εχει οφειλή. Οπότε πρέπει να κλεισει ρανταβου να πάει στην ΔΟΥ ,οπως την συμβούλεψε ο λογιστής.

Ελλάδα , ζούμε την ηλεκτρονική εποχή του κράτους νταβαντζή!
Αισιχτίρ 100 φορές που θέλετε κατά τ άλλα να μείνουν εδω τα παιδιά μας .
Έτσι κι αλλιώς με τους Πακιστανούς και τους Ιρανούς θα χτίσετε την Ελλάδα όπως θέλετε και όπως σας το επιβάλλει η..... νεα τάξη πραγμάτων

Ακριβως το ιδιο...
Εχω το opel corsa μονο για κυνηγι...
Κατεθεσα πινακιδες 10/1/23 και εκανα αρση ακινησιας 20/8/23 ...
Και τωρα μου ζητανε να πληρωσω τα τελη και για τους προηγουμενους 7 μηνες...
Ηλεκτρονικο κρατος και α@@@@α...
Δεν εχει φραγκο το ρημαδι το κωλοκρατος...
Ειμαστε φαλιρισμενοι και δεν το λενε τα μου@@@@@@α

Ακριβως το ιδιο...
Εχω το opel corsa μονο για κυνηγι...
Κατεθεσα πινακιδες 10/1/23 και εκανα αρση ακινησιας 20/8/23 ...
Και τωρα μου ζητανε να πληρωσω τα τελη και για τους προηγουμενους 7 μηνες...
Ηλεκτρονικο κρατος και α@@@@α...
Δεν εχει φραγκο το ρημαδι το κωλοκρατος...
Ειμαστε φαλιρισμενοι και δεν το λενε τα μου@@@@@@α
Δεν είμαστε φαληρισμένοι στις τσέπες αλλά στο μυαλό φίλε Τάσο.

Σημερινός δείκτης τιμών πανευρωπαϊκά.
Κατα τ αλλα πανηγυρίζουν εδω οι αρμόδιοι για τα συνεχόμενα ρεκόρ που γράφουμε παραγωγής ενέργειας απο ΑΠΕ.
Και ποιο το κέρδος το δικό μας ρε χαρτογιακάδες ;

Γιατι να μην ετσι οι καθηγητριες οταν ειμασταν εμεις 16 17...
Περα απο το ποινικα κολασιμο της υποθεσης , ο πιτσιρικας ειναι ολιγον βλαξ κρινοντας απο το φωτογραφικο υλικο.
https://www.protothema.gr/world/art...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Που να έβλεπες στα δικά μου χρόνια Δημήτρη. Ολες τις θεούσες και τις .... αξύριστες είχαμε για καθηγήτριες στο σχολείο.

Για άλλη μια φορα επιβεβαιώνεται ο χαρακτηρισμός πως το ίδιο το κράτος ειναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ νταβαντζής !

Αυτοκίνητο του οποίου οι πινακίδες κατατέθηκαν τον Ιανουάριο του 2023 ,τον Μάιο αποφάσισε η ιδιοκτήτρια να πληρώσει τα τέλη για τους υπόλοιπους 8 μήνες. Τωρα που θέλει να κανει μεταβίβαση το αυτοκίνητο της ζητάνε να πληρώσει και για τους 4 πρωτους μηνες του ετους ,διαστημα που οπως ειπα ,ειχε καταθέσει πινακίδες.
Δεν φτάνει αυτό, πληρώνει κανονικά το υπόλοιπο, περνάνε οι μέρες και δεν μπορεί να εκδώσει μέσα απο το σύστημα βεβαίωση εξόφλησης τελων γιατι εμφανίζεται οτι εχει οφειλή. Οπότε πρέπει να κλεισει ρανταβου να πάει στην ΔΟΥ ,οπως την συμβούλεψε ο λογιστής.

Ελλάδα , ζούμε την ηλεκτρονική εποχή του κράτους νταβαντζή!
Αισιχτίρ 100 φορές που θέλετε κατά τ άλλα να μείνουν εδω τα παιδιά μας .
Έτσι κι αλλιώς με τους Πακιστανούς και τους Ιρανούς θα χτίσετε την Ελλάδα όπως θέλετε και όπως σας το επιβάλλει η..... νεα τάξη πραγμάτων
Δυστυχως Δημητρη, ακομα και την τελευταια ημερα του 2023 να προσελθεις για μεταβιβαση, ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η πληρωμη του ΕΤΗΣΙΟΥ τελους κυκλοφοριας του αυτοκινητου, προκειμενου να εκδοθει η "περιφημη" βεβαιωση περι μη οφειλης τελων κυκλοφοριας. Μου συνεβη και εμενα μολις πριν λιγες ημερες, καθαρα εισπρακτικο μετρο και απαραιτητη η προσωπικη παρουσια στην αρμοδια ΔΟΥ.

Η παιδεια, ο σεβασμος της ανθρωπινης υπαρξης, η κοινωνικη αλληλεγγυη ειναι απαραιτητες οσο και επιβεβλημενες εννοιες, ωστε να μπορεσουμε να διαβασουμε "σωστα" τα νουμερα του προυπολογισμου αλλα και των προεκλογικων υποσχεσεων, πριν οδηγηθουμε στην καλπη. Δυστυχως, το ματι μας δεν ξεφευγει απο το ελαχιστο μεγεθος της τσεπης μας, με τα γνωστα και αγιατρευτα αποτελεσματα, χρονια τωρα...

Οι γερμανοι να γραψουν επεισης οτι πρωτοι με τους μεγαλοκαρχαριες Ελλαδας και Κυπρου φροντισαν να αφαιρεθει απο εμας καθε παραγωγικη δραστηριοτητα και καθε βιομηχανια και να γινει εξαγωγη της δυνατοτητας μας αυτης προς αυτους
Επισης οτι προς αυτο το σκοπο ηταν ολες οι μεγαλοεπενδυσεις που υποβοηθησαν να γινουν και αφησαν στα μουλωκτα οπως και οι μιζες κλπ κλπ……
Ασε την μη αναγνωριση των αποζημιωσεων μετα το πολεμο που εαν γινοταν χρεος δεν θα υπηρχε
Εδω εχουν εγκρινει πρωτοφανες δανεικα και αγυριστα στην ουκρανια που και παλι εμεις πληρωνουμε(τι νομιζεται οτι ειναι η συνεχες αυξησεις επιτοκιων και σκοπιμη σταθερη ανοδικη πορεια πληθωρισμου) και μαλιστα σε κρατος που ειναι σε πολεμο!!!
Αλλα στην Ελλαδα καμια αποζημιωση…

Ανεξαρτητως εαν εχουν δικαιο για την φυσκα μου θυμιζουν την πατρονα που γυρισε και ειπε πουτανα την πουτανα την οποια καταντησε πουτανα οταν αυτη απο πουτανα πηρε προαγωγη σε πατρονα….

Status
Not open for further replies.
Back