Κυριάκο μη σε πάρει απο κάτω. Πάλι καλά που δεν πούλησες και κανένα ακίνητο γιατί δεν είχες να φας ή να πληρώσεις τους λογαριασμούς.
Κιμ πάτα το....Έχουμε ξεφύγει τελείως!
Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο...τώρα πρειν τα πούλησε ολλα και μετά δεν έχει να φάει....Κυριάκο μη σε πάρει απο κάτω. Πάλι καλά που δεν πούλησες και κανένα ακίνητο γιατί δεν είχες να φας ή να πληρώσεις τους λογαριασμούς.
_τα συστημικά κόμματα θα πάρουν 70% . Ξέρεις γιατί; γιατί και οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν εκεί στο Σχιστο , αυτά θα ψηφίσουνΧθες ανέβηκα στο σχιστό όπου είχε ομιλία το ΚΕΚΑ - ΑΚΚΕΛ- Και μαζί για την ελεύθερη Ελλάδα για τις ευρωεκλογές.Ένας τριπλός συνδυασμός ωραία μίλησαν όλοι ,αλλά απορώ εγώ έλαβα ένα τηλ και συναντήθηκα κατά λάθος με τον Μίμη το μπογιακη και μου το είπε νωρίς το μεσημέρι.Αλλα να είναι τόσα λίγα άτομα και να λείπουν βασικά στελέχη συλλόγων κτλ δε το περίμενα .Τέλος πάντων.Δεν υπάρχει σωτηρία σε τούτο το τόπο όλοι περιμένουν τον σωτήρα ξαφνικά να εμφανιστεί ( ως από μηχανής θεός) και να πει .Ορε Έλληνες επειδή είσαστε μάγκες και όμορφοι με ωραίο καιρό και φιλότιμο θα σας σώσω από τη κατάντια σας εσείς συνεχίστε όπως βολεύει τον καθένα .Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα είναι ότι προσπαθώ στα μιζοκάναλα να ακούσω έναν άνθρωπο να πει κάτι λογικό και να δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα πολίτη και αν βρεθεί κάποιος δεν προλαβαίνει να μιλήσει 1λεπτο άντε γεια μετά που λέει και ο Τσουκαλάς.Μην ανοίγετε αυτή τη γαμημενη τηλεόραση καθόλου και ρίξτε από μια μουτζα στους συστημικούς όλους και όλων των κομμάτων μπας και εμφανιστεί κάποιος ανθρωπάκος λίγο περισσότερο Έλληνας από δαυτους να λέει και να κάνει πράγματα εφικτά και μέσα στα πλαίσια της λογικής .
Αυτό είναι αυτονόητο αλλά δεν βρεθήκαμε και πολλοί εκεί.Δυστυχως δε μιλάω μόνο για τα τωρινά γενικά αναφέρομαι και βλέπω ότι κανείς δε θέλει να αλλάξει κάτι ρε παιδί πως έχει πέσει τόσος κόσμος σε παγίδα ότι όλοι είναι το ίδιο και τι ξέρουν αυτοί και ποιον γνωρίζουν στην Ευρώπη .Λες και αυτοί που έχουμε τα τελευταία χρόνια επειδή γνωρίζουν και είναι γνώριμοι σου προσέφεραν το καλό και κατάντησες σε αυτό το χάλι από τις πολλές γνωριμίες και τις σημαντικές προσωπικότητες .Τέλος πάντων ό κάθε ένας έχει την απόψη την σκέψη του που πρέπει να είναι σεβαστή και ας μην έχει ικανότητα να σκεφτεί που έλεγε και ο Χάρυ Κλυνν και η ζωή τραβάει τη κατηφόρα που φένεται μεγάλη ακόμη γιατί φρένο σε βάζει κανείς σε κανέναν δυστυχώς ._τα συστημικά κόμματα θα πάρουν 70% . Ξέρεις γιατί; γιατί και οι περισσότεροι από αυτούς που ήταν εκεί στο Σχιστο , αυτά θα ψηφίσουν
_ αυτό το 70% των πολιτών δεν περιμένει κανένα σωτήρα. Ψηφίζει διαχειριστές των κρατικών υποθέσεων (και ευρωπαϊκών )
Μπορεί να πάρει σβάρνα,τα συσσίτια κι αυτός...Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο...τώρα πρειν τα πούλησε ολλα και μετά δεν έχει να φάει....
Ποιο στημένο ρε φίλε δεν γίνεται. Τόσο κωλοφαρδία ο Τσελικας που τον κυνηγούν τα γεγονότα και δεν τα κυνηγάει αυτός.Οι άλλοι, έπεσαν απ'τα σύννεφα...
Καλά , δεν θέλω να πάρει τους πάντες η μπάλα, αλλά εκεί κάτω έχουν ξεφύγει εδώ και πααααρα πολύ καιρό....Έχουμε ξεφύγει τελείως!
Ο σύλλογος είναι ένα βήμα από την περιφέρεια η το βουλευτιλικη χαζοί είναι να μην πάνε με τα μεγάλα κόμματα ,σιγά μη τρέξουν για τα θέματα μας,το παιχνίδι είναι πουλημένο εκ των έσω.Χθες ανέβηκα στο σχιστό όπου είχε ομιλία το ΚΕΚΑ - ΑΚΚΕΛ- Και μαζί για την ελεύθερη Ελλάδα για τις ευρωεκλογές.Ένας τριπλός συνδυασμός ωραία μίλησαν όλοι ,αλλά απορώ εγώ έλαβα ένα τηλ και συναντήθηκα κατά λάθος με τον Μίμη το μπογιακη και μου το είπε νωρίς το μεσημέρι.Αλλα να είναι τόσα λίγα άτομα και να λείπουν βασικά στελέχη συλλόγων κτλ δε το περίμενα .Τέλος πάντων.Δεν υπάρχει σωτηρία σε τούτο το τόπο όλοι περιμένουν τον σωτήρα ξαφνικά να εμφανιστεί ( ως από μηχανής θεός) και να πει .Ορε Έλληνες επειδή είσαστε μάγκες και όμορφοι με ωραίο καιρό και φιλότιμο θα σας σώσω από τη κατάντια σας εσείς συνεχίστε όπως βολεύει τον καθένα .Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό το θέμα είναι ότι προσπαθώ στα μιζοκάναλα να ακούσω έναν άνθρωπο να πει κάτι λογικό και να δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα πολίτη και αν βρεθεί κάποιος δεν προλαβαίνει να μιλήσει 1λεπτο άντε γεια μετά που λέει και ο Τσουκαλάς.Μην ανοίγετε αυτή τη γαμημενη τηλεόραση καθόλου και ρίξτε από μια μουτζα στους συστημικούς όλους και όλων των κομμάτων μπας και εμφανιστεί κάποιος ανθρωπάκος λίγο περισσότερο Έλληνας από δαυτους να λέει και να κάνει πράγματα εφικτά και μέσα στα πλαίσια της λογικής .
Μπα.Καθημερινό φαινόμενο είναι αυτά.Ποιο στημένο ρε φίλε δεν γίνεται. Τόσο κωλοφαρδία ο Τσελικας που τον κυνηγούν τα γεγονότα και δεν τα κυνηγάει αυτός.
Mπεεεεεε!Εντωμεταξυ αν κατσι να ακούσει της μαλακίες λένε όλοι οι αρχηγοί τον μεγάλον κομματιών είναι να τραβάς τα αυτιά σου ...πολύ πρόβατα αυτοί οι Έλληνες ρε παιδί μου