Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η δουλειά μου στο τομέα της υγείας,,, να έρθει εμένα ο Γεωργιαδης και ο κάθε Γεωργιαδης να μου πει ότι όλα δουλεύουν ρολόι στην δημόσια υγεία νοσοκομεία κτλ...
Ανδρέα όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το σύστημα είτε γιατί ο ίδιος έχει προβλήματα υγείας είτε δικοί του άνθρωποι, τότε και μόνο τότε καταλαβαίνει πόσο "ρολόι" δουλεύουν τα πάντα.
Δυστυχώς έζησα πολλές καταστάσεις με δικούς μου ανθρώπους και θα μπορούσα να μιλάω για μέρες με αυτά που αντιμετώπισα, όχι μόνο τώρα αλλά και χρόνια πριν. Πέρα όμως από την παθογένεια του συστήματος το χειρότερο από όλα είναι η τακτική που εφαρμόζεται που αποσκοπεί στη διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας.
Τα πράγματα όχι μόνο δεν έχουν μείνει στάσιμα αλλα χρόνο με το χρόνο χειροτερεύουν δραματικά .

Ανδρέα όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το σύστημα είτε γιατί ο ίδιος έχει προβλήματα υγείας είτε δικοί του άνθρωποι, τότε και μόνο τότε καταλαβαίνει πόσο "ρολόι" δουλεύουν τα πάντα.
Δυστυχώς έζησα πολλές καταστάσεις με δικούς μου ανθρώπους και θα μπορούσα να μιλάω για μέρες με αυτά που αντιμετώπισα, όχι μόνο τώρα αλλά και χρόνια πριν. Πέρα όμως από την παθογένεια του συστήματος το χειρότερο από όλα είναι η τακτική που εφαρμόζεται που αποσκοπεί στη διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας.
Τα πράγματα όχι μόνο δεν έχουν μείνει στάσιμα αλλα χρόνο με το χρόνο χειροτερεύουν δραματικά .
Δημήτρη εγώ όλα αυτά τα ζω τα τελευταία 15 χρόνια και έχω άποψη για όλα τα νοσοκομεία της χώρας... από που να αρχίσω να σου λέω και δυστηχως δεν τελειώνει,,, Άστο βρωμάει πολύ το θέμα....Έχω βγει εξωτερικό και έχω βρει και μιλήσει με συναδέλφους εκεί...300 χρόνια πίσω είμαστε....

Εμεις ειμαστε το συστημα...χωρις εμας δεν υπαρχει συστημα....
Λάθος... υπάρχει χειραγώγηση το μόνο που μπορεί να μας γλιτώσει είναι ..να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο μηδέν δηλαδή πόλεμος... έτσι και αλλιώς είμαστε μια κοινωνία με άβουλα όντα τι χειρότερο να πάθουμε από αυτο

Λάθος... υπάρχει χειραγώγηση το μόνο που μπορεί να μας γλιτώσει είναι ..να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο μηδέν δηλαδή πόλεμος... έτσι και αλλιώς είμαστε μια κοινωνία με άβουλα όντα τι χειρότερο να πάθουμε από αυτο
Δεν έχεις άδικο... ένα γενικό restart χρειαζόμαστε μπας και πάμε μπροστά

Είναι ηνω
Αυτό είναι γνωστό αλλά δυστυχώς δεν νοιάζει τον λαό μόνο κάποιες μονάδες δυστυχώς είναι καλύτερα τα μπάνια ο φραπές οι διακοπές και η απάθεια και δεν φταίνε μόνο οι μεγάλοι λείπει η αγάπη γι'αυτό που λέγετε πατρίδα από όλους ανεξαιρέτως. Βρίσκομαι σε εκλογικό και βλέπω τα τμήματα με 60% αποχή σχεδόν λοιπόν δεν έχει σημασία ο ιδιοκτήτης της παραλίας παρά μόνο η παραλία και ο καφές .Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έφτασε .Τα δικά μου παιδιά πήγαμε παρεούλα και ψήφισαν το ένα για πρώτη και το άλλο για δεύτερη φορά χωρίς προπαγάνδα από τον πατέρα και πήγαν μετά για μπάνιο ,μάλλον πρέπει να είμαι γραφικός .Η μόνη μου κουβέντα ήταν γιατί τα έχω βάλει να διαβάσουν λίγο να μάθουν τι γίνεται ήταν αν θέλουν καλύτερα να μην ψηφίσουν τα 300 τομάρια που ήδη βρίσκονται μέσα και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ότι άλλο θέλουν αρκεί να ψηφίσουν, ούτε άκυρα και λευκά.

Είναι ηνω
Αυτό είναι γνωστό αλλά δυστυχώς δεν νοιάζει τον λαό μόνο κάποιες μονάδες δυστυχώς είναι καλύτερα τα μπάνια ο φραπές οι διακοπές και η απάθεια και δεν φταίνε μόνο οι μεγάλοι λείπει η αγάπη γι'αυτό που λέγετε πατρίδα από όλους ανεξαιρέτως. Βρίσκομαι σε εκλογικό και βλέπω τα τμήματα με 60% αποχή σχεδόν λοιπόν δεν έχει σημασία ο ιδιοκτήτης της παραλίας παρά μόνο η παραλία και ο καφές .Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έφτασε .Τα δικά μου παιδιά πήγαμε παρεούλα και ψήφισαν το ένα για πρώτη και το άλλο για δεύτερη φορά χωρίς προπαγάνδα από τον πατέρα και πήγαν μετά για μπάνιο ,μάλλον πρέπει να είμαι γραφικός .Η μόνη μου κουβέντα ήταν γιατί τα έχω βάλει να διαβάσουν λίγο να μάθουν τι γίνεται ήταν αν θέλουν καλύτερα να μην ψηφίσουν τα 300 τομάρια που ήδη βρίσκονται μέσα και να ψηφίσουν κατά συνείδηση ότι άλλο θέλουν αρκεί να ψηφίσουν, ούτε άκυρα και λευκά.
Tο αστείο είναι ότι πλέον δεν έχουν και δικαιολογία. Απλά δεν τους νοιάζει να κάνουν, ότι κάνουν και όλοι υπόλοιποι Ευρωπαίοι, που στρέφονται σε εναλλακτικές πολιτικές στρατηγικές και για τα διεθνή ζητήματα ακόμα, καθώς κινδυνεύουμε και με πόλεμο ακόμα, λόγω Ρωσίας - ΝΑΤΟ. Αλλά δεν τους νοιάζει...

Πλέον μπορούν να ψηφίσουν απ' οπουδήποτε με επιστολική ψήφο. Ηλεκτρονική αίτηση και έρχεται ο φάκελος στην διεύθυνση, ακολουθείς τις οδηγίες και παραδίδεις ΕΛΤΑ όποτε θες. Ούτε καν αυτό. Περίπου 200.000 άτομα μόνο χρησιμοποιήσαν επιστολική ψήφο, άντε να ψήφισαν 2.5εκ. σε εκλογικά κέντρα.

Ο λαός αδιαφορεί, συνεπώς δεν έχει την παιδεία που πρέπει για να διαχειριστεί την Δημοκρατία και να καθορίσει το μέλλον του όπως έστω μπορεί. Για μένα, είναι ανίκανος ο Νεοέλληνας για Δημοκρατία πλέον και αυτό είναι μεγάλο κρίμα.

Πλέον, δεν μου φταίει ο Πολιτικός, αυτός την δουλειά του κάνει και με την συναίνεση του λαού, τρώει τις μίζες του, ο λαός μου φταίει.
Μάλλον τον θέλει και τον Γ' ΠΠ του ΝΑΤΟ με την Κίνα και τους Ρώσους, αντί μια Ευρώπη με ευημερία για όλους, τις θέλει και τις παγκόσμιες κρίσεις και του αρέσει να κλαίει για ότι πάθει, γιατί έχει συνηθίσει την μιζέρια του... Τι να πω άλλο. Απλά λυπάμαι για όλους.

Εγώ μια φορά, Καραμπίνα, Πυρομαχικά, Φαρμακείο και Σακίδιο EDC, υλικό έκτακτης ανάγκης και 4x4 και ας γίνει ότι θέλει.
Ότι κάνουμε τόσα χρόνια δηλαδή και ας με λένε παρανοικό. Μετά αναρωτιούνται τι τα θέλουμε τα όπλα και τα ρεντ ντοτ.
Μα για έκτακτη ανάγκη, γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν κόσμο ψυχιατρείο.

Last edited:
Πλέον μπορούν να ψηφίσουν απ' οπουδήποτε με επιστολική ψήφο. Ηλεκτρονική αίτηση και έρχεται ο φάκελος στην διεύθυνση, ακολουθείς τις οδηγίες και παραδίδεις ΕΛΤΑ όποτε θες.
Πραγματικά , ψηφίζεις χαλαρά από το σπίτι πίνοντας το καφεδάκι σου … ούτε ουρές αναμονής , ούτε ταλαιπωρία που θα βρεις να παρκάρεις κτλ .

Status
Not open for further replies.
Back