Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Γαλλία είναι η Αμερική της Ευρώπης θα τολμούσα να πω και όταν θέλεις να κάνεις το δημοκράτη μαζεύοντας κάθε καρυδιάς καρύδι κάτι ανάλογο με εμάς κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι ο εκφυλισμός σου είναι πολύ κοντά αλλά όταν το καταλάβεις είναι αργά.Οσο και αν φαίνεται δημοκρατικό και φιλανθρωπικό για να έχεις ένα λαό μεσα στη χώρα σου 10 εθνοτήτων με διαφορετικές κουλτούρες ,ήθη ,έθιμα,παραδόσεις, θρησκείες είναι αδύνατον να υπάρχει ειρηνική συμβίωση και ομαλή λειτουργία,κάποιους θα αδίκεις πάντα ,για κάποιους θα κάνεις τα στραβά μάτια ,καποιους θα τους ανέχεσαι γιατί πληρώνεσαι γι'αυτό ,από κάποιους θα έχεις αλλού είδους συμφέροντα,δεν είναι συμβατό δόγμα κοινοπολιτείας αυτό αποδεδειγμένα όσο και να θέλουμε να κάνουμε τους φιλάνθρωπους.Η συνύπαρξη χρειάζεται απαραίτητα αμοιβαίο σεβασμό και μεγαλύτερο σεβασμό στον οικοδεσπότη σου .Δεν μπορεί να εφαρμοστεί καν η ισονομία σε κάποια πράγματα .Θα περάσουμε και από αυτό το στάδιο μετά από χρόνια και τα χουνέρια της κάθε χώρας θα επανέλθει πάλι κάποια ισορροπία με έναν ενδοιασμό πάντα στη σκέψη μου αν κάποιες μικρές πληθυσμιακά χώρες αντέξουν την καταιγίδα και δεν αλλοιωθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος .Γιατί η στοχευμένη εξαθλίωση δεν είναι μόνο πληθυσμιακής μετακίνησης και φύσεως αλλά οικονομικής επικράτησης κυρίως και συμφερόντων που γεννούν όλα τα υπόλοιπα.Τελος πάντων θα θυμηθώ πάλι κάποια λόγια ενός συνχωρεμένου συγγενή μου από παιδί που ήμουν που μου έλεγε η ελλαδιτσα μας πάει όσο μπορείτε κρατήστε τις αρχές και τις αξίες σας μην τις διαπραγματεύεστε γιατί αν τις χάσετε εκτός απο πατρίδα θα χάσετε και τον εαυτό σας και θα είσαστε σαν πρόβατα που υπακούν στο εκάστοτε τσοπάνη του μαντριού .Και πάντα στο τέλος κρατάτε γερά, ήταν οι λέξεις προφητικές για μένα γιατί μου τις έλεγε από 10 χρόνων και τις θυμάμαι και δυστυχώς να που ήρθαν .Η ιστορία είναι ότι κάτι τέτοιους τους λένε γραφικούς και φοβικούς που ίσως και να είναι αλλά σίγουρα αυτοί αντιδρούσαν στην κατάντια που ήρθε ενώ οι προοδευτικοί την έφεραν .
Έχω φίλο στην Γαλλία που έχει κέντο εστίασης από ότι μου έχει πει η Γαλλία είναι ένα τεράστια μπουρδέλο έχουν χαθεί κάθε αξίες οι μαύροι βγάζουν γερά μεροκάματα κρατώντας συντροφιά σε άτακτες γαλλιδες και Γάλλους??????....δεν μπορείτε να φανταστείτε τη περίπτωσης μου έχει πει.... αυτό που λένε το Παρίσι πολύ του φωτός μονο αυτό δεν είναι ......καλυμμένο βέβαια με χλυδη...μια σύγχρονη Βαβέλ.. έτσι θα γίνει και η Ευρώπη

Οι καταγκιοζηδες που αποτελείωσαν τη χώρα καλά να τους κάνει πρώτοι τους υποστήριζαν σε όλα δεν βγάζουν κιχ για τίποτα τώρα ζοριστηκαν . Εννοείται δεν ισχύει για όλους

https://www.newsbreak.gr/ellada/645...chronos-poy-vrethike-sto-stochastro-agnoston/

Σεσημασμένος, μπλεγμένος σε εγκληματικές οργανώσεις για ναρκωτικά και όπλα, 22 χρόνων μόλις, τριγυρνάει στην επικράτεια ελεύθερος και δε μπορούν να τον απελάσουν στην Αλβανία, για να μην έχετε αυταπάτες εδώ δε μπορούν να απελάσουν αυτόν στην Αλβανία θα απελάσουν όλη τη σάρα και τη μάρα που μας έχει κουβαληθεί ; Τελειωμένη χώρα είμαστε.

https://www.newsbreak.gr/ellada/645...chronos-poy-vrethike-sto-stochastro-agnoston/

Σεσημασμένος, μπλεγμένος σε εγκληματικές οργανώσεις για ναρκωτικά και όπλα, 22 χρόνων μόλις, τριγυρνάει στην επικράτεια ελεύθερος και δε μπορούν να τον απελάσουν στην Αλβανία, για να μην έχετε αυταπάτες εδώ δε μπορούν να απελάσουν αυτόν στην Αλβανία θα απελάσουν όλη τη σάρα και τη μάρα που μας έχει κουβαληθεί ; Τελειωμένη χώρα είμαστε.
Καταρχήν για να δεις πως βρωμάει όλος ο τόπος πως ει άι έξω αφού συλλήφθηκε με τους άλλους για τέτοιες ποσότητες ,ρουφιανεψαν άλλους και τους άφησαν αυτούς τα κόλπα την ΕΛΛΑΣ, όπως ο υποψήφιος δολοφόνος που έχει φάει 70 χρόνια σχεδόν και είναι έξω με απόφαση Αρείου πάγου κτλ ,καταλάβετετο όλοι σας το έχω ξαναπεί και κακώς το λέω κιόλας όλα έχουν τιμή σε τούτη τη χώρα είμαστε ένα βήμα πριν αγγίξουμε το Μεξικό που κουμάντο κάνουν οι μαφιόζοι αναρωτιέμαι μήπως είμαστε χειρότεροι γιατί σε εμάς μαφιόζοι αποδεικνύονται αυτοί που έπρεπε να κυνηγούν όλα αυτά εκεί κάνουν και κάτι.Δειτε δήμος Αθηναίων όχι ότι δεν το κάνουν και άλλοι δήμοι στις λαϊκές σε αυτούς που δεν έχουν άδειες πάγκων σε κάτι καλές καντίνες κτλ.Τελος πάντων πάντα θα συμβαίνουν αυτά το θέμα είναι να μην θεωρείται δεδομένο .

Καταρχήν για να δεις πως βρωμάει όλος ο τόπος πως ει άι έξω αφού συλλήφθηκε με τους άλλους για τέτοιες ποσότητες ,ρουφιανεψαν άλλους και τους άφησαν αυτούς τα κόλπα την ΕΛΛΑΣ, όπως ο υποψήφιος δολοφόνος που έχει φάει 70 χρόνια σχεδόν και είναι έξω με απόφαση Αρείου πάγου κτλ ,καταλάβετετο όλοι σας το έχω ξαναπεί και κακώς το λέω κιόλας όλα έχουν τιμή σε τούτη τη χώρα είμαστε ένα βήμα πριν αγγίξουμε το Μεξικό που κουμάντο κάνουν οι μαφιόζοι αναρωτιέμαι μήπως είμαστε χειρότεροι γιατί σε εμάς μαφιόζοι αποδεικνύονται αυτοί που έπρεπε να κυνηγούν όλα αυτά εκεί κάνουν και κάτι.Δειτε δήμος Αθηναίων όχι ότι δεν το κάνουν και άλλοι δήμοι στις λαϊκές σε αυτούς που δεν έχουν άδειες πάγκων σε κάτι καλές καντίνες κτλ.Τελος πάντων πάντα θα συμβαίνουν αυτά το θέμα είναι να μην θεωρείται δεδομένο .
Το Μεξικό είναι γατάκι μπροστά μας ...τέτοια κάλυψη στην μαφία της εξουσίας δεν υπάρχει σε κανένα κράτος...τα περνούν ολοι ....το μόνο που χρειάζεται είναι γενικό ξηλωμα μόνο τότε θα έχουμε ελπίδα

80.000€ αυτοκίνητο διάλεξε λέει ο Κουτσουμπας για να μου έρχεται κάτω από την σκαλωσιά για συσπείρωση και αγώνα.Ερε τουβλινα που θες κατακεφαλα...!!!
Θα επαναλαβω για ακομα μια φορα, αλλοι ζουν ΓΙΑ τις ιδεες και αλλοι ζουν ΑΠΟ τις ιδεες...

80.000€ αυτοκίνητο διάλεξε λέει ο Κουτσουμπας για να μου έρχεται κάτω από την σκαλωσιά για συσπείρωση και αγώνα.Ερε τουβλινα που θες κατακεφαλα...!!!
Τί εννοείς; Από αυτά που τους δίνουν στη βουλή; Σε καποταλιστικό σύστημα ζει, τι έπρεπε να πάρει;
Εκτός κι αν εννοείς ότι θα είναι δικό του το αμάξι και το αγόρασε, τότε αλλάζει το πράγμα.

Τί εννοείς; Από αυτά που τους δίνουν στη βουλή; Σε καποταλιστικό σύστημα ζει, τι έπρεπε να πάρει;
Εκτός κι αν εννοείς ότι θα είναι δικό του το αμάξι και το αγόρασε, τότε αλλάζει το πράγμα.
Δεν τα δίνει ακριβώς η Βουλή, η Βουλή πληρώνει αυτό που ο καθένας επιλέγει. Φυσικά υπάρχει ένα εύρος κόστους που καλύπτει. Φαντάζομαι οι €80.000 είναι μάλλον στο ταβάνι αυτού του εύρους. Για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο συγκεκριμένος, ούτε €250 μηνιαίο μίσθωμα δεν έπρεπε να του καλύπτει η Βουλή.

Δεν τα δίνει ακριβώς η Βουλή, η Βουλή πληρώνει αυτό που ο καθένας επιλέγει. Φυσικά υπάρχει ένα εύρος κόστους που καλύπτει. Φαντάζομαι οι €80.000 είναι μάλλον στο ταβάνι αυτού του εύρους. Για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο συγκεκριμένος, ούτε €250 μηνιαίο μίσθωμα δεν έπρεπε να του καλύπτει η Βουλή.
Λάθος. Προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο σύστημα. Εγκλωβίζει σε μονοψήφια νούμερα καλλιτέχνες , αδύναμους, αφελείς , εργάτες χωρίς μεγάλες ικανότητες, συνταξιούχους νοσταλγούς του εμφυλίου, συνδικαλιστές που νοιωθουν σημαντικοί, και κάποιους από τους χαμένους της παγκοσμιοποίησης (για να μην μαζευτούν όλοι ακροδεξιά ) . Επίσης τους πολύ νεαρούς γόνους των μεγαλοαστών , που ψάχνονται μέχρι να ενηλικιωθούν , εγκλωβισμένοι μεταξύ αυστηρών γονέων και κοκαΐνης
Φτηνά τους κοστίζει

Μην αγχώνεστε για το αύριο πολύ γιατί το έκανα χρόνια και κόντεψα να αρρωστήσω στο τέλος.Ζήστε το σήμερα φροντίστε τον εαυτό σας γιατί κανείς δε θα τον φροντίσει ,συμπεριφερθείτε με δικαιοσύνη στους τριγύρω σας .Τα υπόλοιπα να χαμέ να λέγαμε η εξέλιξη δεν είναι καλή και δεν υφίσταται και καλή προοπτική σε κάτι ,όσοι περιμένετε από.πολιτικους και από το θεό να σας σώσει σας λέω ότι οι πρώτοι κοιτάνε μόνο το τομάρι τους και ο δεύτερος αν υπάρχει δεν θέλει ούτε το φόβο του να έχετε ούτε θα σας σώσει να ζείτε με δικαιοσύνη θέλει .Όλα πάνε για βρουβες ούτως η άλλως δεν υπάρχει σωτηρία, εξελιχθήκαμε τόσο που κλείσαμε το κύκλο της ζωής σχεδόν και γυρίσαμε στην εποχή των ζωωειδων οποίος φάει τον άλλον από όπου και ξεκινήσαμε μάλλον.Και να ξέρετε ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη από μόνη της έχουμε όμως το δικαίωμα της επιλογής ευτυχώς για να την κάνουμε τουλάχιστον όμορφη.

Μην αγχώνεστε για το αύριο πολύ γιατί το έκανα χρόνια και κόντεψα να αρρωστήσω στο τέλος.Ζήστε το σήμερα φροντίστε τον εαυτό σας γιατί κανείς δε θα τον φροντίσει ...
Δεν αγχωνομαστε για εμας αλλα για τα παιδια μας.
Και για μια πατριδα που γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε και θα φυγει απο τα χερια μας αναιμακτα.

Status
Not open for further replies.
Back