Μεσα σε ολα τ άλλα, αλλο ενα ηχητικο σκουπίδι που θα μας εκπροσωπήσει ,λεει , στη γιουροβίζιον
" Το “Ζαρί” της Μαρίνας Σάττι είναι μια πολιτισμικά πλούσια ελληνική συμμετοχή για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας. Το τραγούδι, που παρουσιάστηκε σε αποκλειστική εκπομπή της ΕΡΤ1 “Eurovision σε είδηση” με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, έχει ελληνικούς στίχους με διαλείπουσες αγγλικές φράσεις"
Μάλιστα , ειναι πολιτισμικά πλούσια ελληνικη συμμετοχή ! Μονο που στο πολιτισμικά δεν υπάρχει ίχνος απο ελληνικό ήχο. Ενα συνονθύλευμα ήχων που θυμιζει Ινδία ,Πακιστάν και βαλε. Αλλα τι λεω ,αυτη δεν ειναι η Ελλαδα πια ;
Σε κοβω λιγο ομοφοβικο και ρατσιστη...... είναι γεμάτη με μια θυλικοπρεπια!!!! στους Ανδρεσ????που μου ανακατεύονται τα άντερα γεμάτη η tv με λαοτκι κοινότητα...
Κάποτε πηγεναμε στα καρναβάλια και βλέπαμε άντρες ντημενουσ γυνεκεσ και γελαγαμε που να ξέραμε τι κανονικότητα θα μασ ερχόταν ????Σε κοβω λιγο ομοφοβικο και ρατσιστη...
Τα εχεις βαλει με τις ευαισθητες ομαδες.
Προκαλεις κοινωνικο αποκλεισμο και περιθωριοποιηση...
Μαλλον fake.https://www.newsbreak.gr/ellada/572...iamerisma-pagida-kai-ta-pagakia-sti-mpaniera/
Τo διάβασα και ανατρίχιασα,έγινε μάλιστα στη Θεσσαλονίκη! Προσοχή από όλους μας,ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!!
MAKAΡΙ αλλά δεν είμαι σίγουρος: γίνονται τόσα φρικτά και διαβολικά πράγματα στην εποχή μας που ο Θεός να μας φυλάει!!Μαλλον fake.
To κακο με αυτες τις ειδησεις ξερεις ποιο ειναι ?
Δυστυχώς φίλε μου μάλλον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να απελαθούν. Έχει συμβεί ξανά να κάνουν έγκλημα οι λαθρό και να τους ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ εδώ!!To κακο με αυτες τις ειδησεις ξερεις ποιο ειναι ?
Δεν μαθαινουμε ΠΟΤΕ τη συνεχεια.
Τι ποινες επιβληθηκαν, αν απελαθηκαν απ οτη χωρα κλπ....
Η ιστορία τησ είναι πολύ παραπάνω αλλά κατάφεραν οι ευρο-πεοι που πήγαν εκεί ( και όχι μόνο ) να την γ@@@@# ... Την πλήρωσαν οι ινδιάνοι από εμασ τους πολιτισμένους(Χιουμοριστικό...για οσους στραβωσουν)
Πως ξεχωριζεις την 1η χωρα στον πλανητη ?
Αυτη που δεν μασαει τιποτα, με μονο 400 χρονια ιστοριας και κανει οτι γουσταρει χωρις να νοιαζεται για την γνωμη ολου του υπολοιπου πλανήτη ?
Countries with more guns than people
View attachment 86736