Σημαδεύοντας την επικαιρότητα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δυστυχώς φίλε μου μάλλον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να απελαθούν. Έχει συμβεί ξανά να κάνουν έγκλημα οι λαθρό και να τους ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ εδώ!!:mad:.hair.
Η δικαστική απέλαση έχει καταργηθεί επι συριζα και η νδ δε τη εχει επαναφέρει. Οταν εκτισουν τη ποινή τους θα αφεθούν ελεύθεροι και ειναι στο χέρι της διοίκησης αν θα τους απελάσει η όχι, επίσης το αν θα κρατηθούν πάλι εξαρτάται απο κάποιους παράγοντες.
(Υπόθεση 12χρονης και Μίχου)

H εισαγγελέας Ελένη Μαρία Νικολού αντί για βιασμό πρότεινε "κατάχρηση ανηλίκου" κι αντί για μαστροπεία "διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται".

Κατι λεγαμε χθες για αυτοαμυνα στο σπιτι και δικαιοσυνη στην Ελλαδα...
Ναι γιατί ο βιασμός απαιτεί βία + συνουσία, στη προκείμενη περίπτωση και απο τα στοιχεία της δικογραφίας η εισαγγελέας αποκλείεται να έπραξε λανθασμένα ως προς το αδίκημα.

Μην σού κάνει εντύπωση 😲 γιατί φίλε μου ο Μίχος δεν εξέδιδε την μικρή αυτό είναι όταν το κάνεις στην μάζα όταν το κάνεις σε παιδεραστές πολιτικούς, δικαστές, γιατρούς απλά διευκολύνεις 🤬

Η δικαστική απέλαση έχει καταργηθεί επι συριζα και η νδ δε τη εχει επαναφέρει. Οταν εκτισουν τη ποινή τους θα αφεθούν ελεύθεροι και ειναι στο χέρι της διοίκησης αν θα τους απελάσει η όχι, επίσης το αν θα κρατηθούν πάλι εξαρτάται απο κάποιους παράγοντες.

Ναι γιατί ο βιασμός απαιτεί βία + συνουσία, στη προκείμενη περίπτωση και απο τα στοιχεία της δικογραφίας η εισαγγελέας αποκλείεται να έπραξε λανθασμένα ως προς το αδίκημα.
ο λαός συντάσσετε με τον "ζουγκλα" οπότε...
η μάνα τι απέγινε? είναι φυλακή? τελικά αυτή την είχε βγάλει στο κλαρί?

ο λαός συντάσσετε με τον "ζουγκλα" οπότε...
η μάνα τι απέγινε? είναι φυλακή? τελικά αυτή την είχε βγάλει στο κλαρί?
Δε γνωρίζω ούτε έχω γνώση της δικογραφίας, έχω μια άποψη απο αυτά που διέρρευσαν στα ειδησιογραφικά σάιτ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η μάνα μόνη της ή με κάποιους άλλους απο κοινού την εξέδιδαν, η ανήλικη εκδίδονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, βιασμός δεν υπάρχει.

τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Δε γνωρίζω ούτε έχω γνώση της δικογραφίας, έχω μια άποψη απο αυτά που διέρρευσαν στα ειδησιογραφικά σάιτ. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η μάνα μόνη της ή με κάποιους άλλους απο κοινού την εξέδιδαν, η ανήλικη εκδίδονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, βιασμός δεν υπάρχει.
Διαβασα ότι θα εισηγηθεί την ενοχή της μανας για όλα....

Οταν σε βγάζει στο κλαρί η "μανα" τότε όλα ειναι χαμένη υπόθεση. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρει να ισορροπήσει στην ζωή του αυτό το παιδι.

Φυσικα...βολευει να τα ριξουμε ολα στη μανα αλλα και στο παιδακι που , ισως, συναινουσε για τα χρηματα.
Επισης βολευει να τα ριξουμε στον σταθμαρχη που ετρωγε σουβλακια...

Τα παιδια μας και τα ματια μας...γυρω μας ειναι γεματο ορνεα.

Last edited:

Η δικαστική απέλαση έχει καταργηθεί επι συριζα και η νδ δε τη εχει επαναφέρει: δυστυχώς τα δύο κόμματα αποδεικνύονται περίπου ''αδελφές (κομματικές) ψυχές''...:mad:

Η δικαστική απέλαση έχει καταργηθεί επι συριζα και η νδ δε τη εχει επαναφέρει: δυστυχώς τα δύο κόμματα αποδεικνύονται περίπου ''αδελφές (κομματικές) ψυχές''...:mad:
Μάλιστα και πλεον ειναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει απέλαση βασικά δεν υφίσταται απέλαση. Ειδικά σε χώρες όπως η Σομαλία που δεν υπάρχει κατ ουσίαν καν η έννοια κράτους ουτε η Ελλάδα εχει διπλωματικές σχέσεις με αυτή τη χώρα. Τέλος εξαιτίας του τόπου καταγωγής και επειδή το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να κρατηθούν είναι τεράστιο για να γινει η οποια ταυτοποιηση και συνεννόση με τη χώρα τους, μιλάμε για χρόνια οχι για μήνες, ελεύθεροι θα αφεθούν.

ο άλλος που σκότωσε το καλοκαίρι την Ρουμάνα σε ένα νησί είχε έγγραφο με 3 πιθανά ονόματα και ημερομηνίες γέννησης και με αυτό είχε βγάλει εισιτήριο να πάει Ιταλία.
Ίσως μια καταγραφή με dna κι κωδικό αριθμό μας προφύλαξει από πολλά. Όπως είδαμε και στα σκυλιά δεν κοστίζει και πολύ…

ο άλλος που σκότωσε το καλοκαίρι την Ρουμάνα σε ένα νησί είχε έγγραφο με 3 πιθανά ονόματα και ημερομηνίες γέννησης και με αυτό είχε βγάλει εισιτήριο να πάει Ιταλία.
Ίσως μια καταγραφή με dna κι κωδικό αριθμό μας προφύλαξει από πολλά. Όπως είδαμε και στα σκυλιά δεν κοστίζει και πολύ…
Πετυχημένο παραδηγμα με τα σκυλιά????

Παιδεραστία κ μαστροπεία υποθέτω ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι υπάρχουν από μέρους του ξεφτιλισμενου. Αυτος το γυριζε το παιδι στα μπουρδελα και το πηδαγε επειδή τον ερωτεύτηκε...
Τα περί βιασμού από τον "παράγοντα " έχουν προκύψει από την εξέταση του παιδιού, το οποίο τελικά το μεταχειριστηκαν ως μάρτυρα και όχι ως θύμα. Δεν περίμεναμε τίποτα καλύτερο, η δικαιοσύνη σε αυτο το τσιρκο είναι τυφλή, γιατί τη στραβωσαν δικαστες και δικηγόροι

Παιδεραστία κ μαστροπεία υποθέτω ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι υπάρχουν από μέρους του ξεφτιλισμενου. Αυτος το γυριζε το παιδι στα μπουρδελα και το πηδαγε επειδή τον ερωτεύτηκε...
Τα περί βιασμού από τον "παράγοντα " έχουν προκύψει από την εξέταση του παιδιού, το οποίο τελικά το μεταχειριστηκαν ως μάρτυρα και όχι ως θύμα. Δεν περίμεναμε τίποτα καλύτερο, η δικαιοσύνη σε αυτο το τσιρκο είναι τυφλή, γιατί τη στραβωσαν δικαστες και δικηγόροι
Υπάρχει καθαρά προστασία μεγάλον κεφαλιον!!! Για αυτό στα ελαφριά αυτό το γωμαρη για να μην μηληση

Status
Not open for further replies.
Back