Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Προφανώς ο Οικουμενικός Πατριάρχης ζήτησε τη συνδρομή του Στρατού για να φύγουν οι καταληψίες αφού τόσα χρόνια η αστυνομία δεν κατάφερε να κάνει κάτι.
Όμως δεν κυβερνάει ο πατριάρχης τη χώρα αλλά ο φαραώ... .think.

https://parallaximag.gr/ygeia/koronoios-meta-tin-ypoparallagi-flirt-erchetai-i-xec

Βρε το κοριτσιιιι μασσσς
Εφαγε κλωτσο και τωρα που εφυγαν τα μεγαλα κεφαλια απο τα λεφτα του κορονοιου προσπαθει να φαει απο εκει;
Μας ενημερωνει το Παγωνακι παιδια, δεν θελω να αγχωνεστε .sarcastic.

Μπράβο στον Σώτο. Πολύ αξιόλογο αυτό που κάνει. Όλοι οι ψαράδες του Βόλου αν κατέβαιναν κάθε μέρα στα μέρη που έχει γίνει η μόλυνση, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλυύτερα.

Φώτα ? Μοντάζ ? Κλακέτα ?.....όλα έτοιμα!
Ωραία ας καθαρίσω τη θάλασσα, δε λέω καλή πράξη αλλά εγώ πιστεύω πως η κάμερα δεν έχει σκοπό την επιμόρφωση, αλλά την αυτοπροβολή.

Φώτα ? Μοντάζ ? Κλακέτα ?.....όλα έτοιμα!
Ωραία ας καθαρίσω τη θάλασσα, δε λέω καλή πράξη αλλά εγώ πιστεύω πως η κάμερα δεν έχει σκοπό την επιμόρφωση, αλλά την αυτοπροβολή.
Το τερπνό μετά τού ωφέλιμου ασχέτως αν θέλει να δείχνεται κάνει και δουλειά όμως ο άνθρωπος.

Το τερπνό μετά τού ωφέλιμου ασχέτως αν θέλει να δείχνεται κάνει και δουλειά όμως ο άνθρωπος.
Βρε ναι οκ, αλλά όλα στον βωμό των προβολών και των αποδοχών...δικια μου εκτίμηση είναι αυτή.
Τον παρακολουθώ χρόνια, αλλά όταν ξεκλήρισε ένα κοπάδι συναγριδάκια 200γρ στο lrf με σκοπό να τα πάει σε κάτι γεροντάκια, τρελάθηκα...
Αν ήθελε να τους πάει ψάρια ας πήγαινε σε ένα ψαράδικο να πάρει 2 κιλά ψάρια, υπάρχουν φθηνά ψάρια και πολύ νόστιμα μάλιστα

Βρε ναι οκ, αλλά όλα στον βωμό των προβολών και των αποδοχών...δικια μου εκτίμηση είναι αυτή.
Τον παρακολουθώ χρόνια, αλλά όταν ξεκλήρισε ένα κοπάδι συναγριδάκια 200γρ στο lrf με σκοπό να τα πάει σε κάτι γεροντάκια, τρελάθηκα...
Αν ήθελε να τους πάει ψάρια ας πήγαινε σε ένα ψαράδικο να πάρει 2 κιλά ψάρια, υπάρχουν φθηνά ψάρια και πολύ νόστιμα μάλιστα
Έχεις δίκιο δεν το έχω δει αυτό κάποια βιντεάκια του έχω δει γιατί αυτό που λένε φαν δεν ισχύει για μένα (παίρνω από όλους αλλά ακόλουθος δεν μου πάει).

Το Άγιο Όρος όπως ξέρεις είναι στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και όχι στην Εκκλησία της Ελλάδος. Για αυτό συμπεραίνω ότι ο ίδιος το ζήτησε από τις Ελληνικές Αρχές. Μπορεί να κάνω λάθος.
Εγώ από όσα (αρκετά) έχω ακούσει εκεί υπάρχει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ.Ο Πατριάρχης,λένε,είναι πνευματικά ο ηγέτης,ας το πω έτσι.Πάντως αν ο κοσμικός ηγέτης Κούλης δεν το θελήσει ΔΕΝ πρόκειται να πάνε Έλληνες ένστολοι για να επέμβουν... .think.

Έχεις δίκιο δεν το έχω δει αυτό κάποια βιντεάκια του έχω δει γιατί αυτό που λένε φαν δεν ισχύει για μένα (παίρνω από όλους αλλά ακόλουθος δεν μου πάει).
Συμφωνώ:μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να διαφωνήσουν αλλά το θεωρώ υποτιμητικό να λες ''είμαι ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ κάποιου''....no.

Τι είναι αυτό τώρα ; https://www.ethnos.gr/greece/article/332724/kthnodiasthneyboiaalogobrethhkenekromesfairesstosomatoy
Λέει μεταξύ άλλων : Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το άλογο είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο πρόσωπο. Φέρεται πως δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα και κάποιος κυνηγός -στην προσπάθεια να το σώσει- σκότωσε το άλογο.

Τι είναι αυτό τώρα ; https://www.ethnos.gr/greece/article/332724/kthnodiasthneyboiaalogobrethhkenekromesfairesstosomatoy
Λέει μεταξύ άλλων : Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το άλογο είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο πρόσωπο. Φέρεται πως δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα και κάποιος κυνηγός -στην προσπάθεια να το σώσει- σκότωσε το άλογο.
Υποθετικά το το έγινε γιατί η δαγκώματια μπορεί να προήλθε αφού το ζώο είχε σκοτωθεί .Άρα ότι και να πούμε δεν έχει νόημα το μόνο ότι όπως και να έγινε είναι ένα λάθος και κρίμα το ζώο δεν ρίχνουνε τουφεκιές όπου να ναι .

Ωραιότατο άρθρο και ορθή σύγκριση ως ένα όριο.Διότι μπορεί πάντα να πίστευαν οι άνθρωποι ότι η εποχή τους είναι άσχημη από πολλές απόψεις αλλά αυτό συνολικά στο διάβα του χρόνου σα σύνολο γίνεται χειρότερο. Άρα ναι το πιστεύουμε ίσως και τώρα, μπορεί να μην είναι όπως μας φαίνεται αλλά σίγουρα είναι χειρότερο από πριν 50 χρόνια.Δηλ δεν βρισκόμαστε μόνο τώρα σε άσχημη ίσως εποχή και παρακμή αξιών ίσως να συμβαίνει η δεν συμβαίνει όπως το φανταζόμαστε αλλά σίγουρα κάποιες εποχές οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και οικονομικές υπαρκτές στον λαό κρίσεις (που δεν είναι φανταστικές τις βιώνει), η κοινωνία όντως γίνετε χειρότερη .

Back