Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Ωραία ερώτηση ,αλλά αν τους ρωτήσεις δε ξέρω αν έχουν καν συζητήσει ποτέ με τα παιδιά τους κάτι σοβαρό ,όπως επίσης αν ποτέ τους έχουν βάλει όρια ,γιατί απλά ζουν σε κοινωνία και όχι σε ζούγκλα.Αν τρελαθεί κάνεις γονιός θύματος και τους γεμίσει μολύβι μετά θα τρέχει ο κάθε καραγκιόζης να λέει τα δικά του ,αυτός που δεν τολμά τώρα να αρθρώσει λέξη.

Βλεπω αυξανονται οι ξυλοδαρμοι μεταξυ μαθητων γυμνασιου η Λυκειου και σε καθηγητες.
Δεν αργει η ωρα που καποιος θα μπει με οπλο η λεπιδι και θα αφαιρεσει ζωες.
Όταν δεν τηρείτε τάξη επικρατεί αταξία.Για όλα υπάρχει λύση αλλά η δημοκρατία δυστυχώς έχει άλλη άποψη.

'Ελληνας' δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο για τον θάνατο του Πακιστανού στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα :
" Αναγκάστηκε να ζήσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του στον πιο βρωμερό υπόνομο του πλανήτη ' !!

Υπόνομος βρωμερός η Ελλάδα και ήρθε ο Πακιστανός και υπέφερε λοιπόν..

Επί μισή ώρα έλεγε για το πόσο βρωμεροι είναι οι Έλληνες αστυνομικοί , με ξυλοδαρμούς, βιασμούς και θανάτους.
Επί μισή ώρα δεν είπε ούτε μια λέξη για το τι ήταν αυτός ο Πακιστανός.
Ότι επανειλημμένα είχε συλληφθεί γιατί έδερνε μια γυναίκα και ότι την τελευταία φορά πιάστηκε να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα με μαχαίρι στα χέρια και γεμάτος αίματα.

Εγώ δεν ξέρω από τι πέθανε, ξέρω όμως ότι δεν ανέχομαι να προσπαθούν αυτοί οι βρωμιάρηδες δημοσιογράφοι να διαμορφώσουν την συνείδηση μου.

Για αυτό άκουγα μουσικές, κόρνες και βεγγαλικά στη δυτική Αττική και αναρωτιόμουν τι γλέντι κάνουν :rolleyes:

Μπορείς τον κυριο αδιάβαστο ,με τις παπαριές που λέει να τον αφήσεις ασχολιαστο ;

https://xaidarisimera.gr/chrysochoi...on-tha-eimaste-mesa-stous-oikismous-ton-roma/
Πανηγυριζε η Δ. Αττικη? Τι εξαλειψατε? Ποιος σχεδιασμος?
Καντε καμια βολτα σε Ανω Λιοσια - Μενιδι - Ζεφυρι - Καματερο και θα δειτε ''πολλα πανυγηρια''. Αμφιβαλω εαν ξερετε που πεφτουν αυτες οι περιοχες. Συνεχιστε την ιδια πολιτικη και οι 9000 θα γινουν 20-30 και 40000 τα επομενα χρονια. Διαλυσατε την παιδεια - διαλυσατε την υγεια - ο μεροκαματιαρης τραβαει τα μαλλια του κι αυτο που ακουει ειναι οτι φταιει κιολας. Μια χαρα το πατε. Βαλτε λοιπον και τις καμερες για να πιασουμε κανεναν μικροπαρανομο ''γιατι για μεγαλο δεν...'' και κρατηστε την μιση δυναμη της αστυνομιας να σας φυλαει.
Καρεκλοκενταυροι ''φιλοσοφοι'' χωρις ιχνος ντροπης. Καντε κιαμια βολτα μονοι σας μεσα στον απλο κοσμο - χωρις μπραβους, αστυνομια και πληρωμενους οπαδους και θα δειτε το ''πραγματικο πανηγυρι''.

Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου Φίλιπε,έχει τόσους υποτακτικούς αυτή η χώρα και χαμηλής αντίληψης ανθρώπους, που δυστυχώς όλη τους η ζωή εξαρτάται από τι βλέπουν στο χαζοκουτι και τι διαβάζουν στο διαδίκτυο,που όλα είναι κατευθυνόμενα πλέον .Συναναστρέφομαι κάθε καρυδιάς καρύδι και βλέπω μορφωμένους και αμόρφωτους το πρόβλημα που διαπιστώνω είναι ότι μου φαίνονται όλοι ίδιας αντίληψης ,που δύο τινά συμβαίνουν ή εγώ είμαι ο βλάκας της υπόθεσης η μάλλον βάση εξέλιξης της ζωής σε αυτή τη χώρα βλέπω σωστά ,άρα σωτηρία δεν υπάρχει απομένουν οι Ρομά να κάνουν κουμάντο με τους απατεώνες.

Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου Φίλιπε,έχει τόσους υποτακτικούς αυτή η χώρα και χαμηλής αντίληψης ανθρώπους, που δυστυχώς όλη τους η ζωή εξαρτάται από τι βλέπουν στο χαζοκουτι και τι διαβάζουν στο διαδίκτυο,που όλα είναι κατευθυνόμενα πλέον .Συναναστρέφομαι κάθε καρυδιάς καρύδι και βλέπω μορφωμένους και αμόρφωτους το πρόβλημα που διαπιστώνω είναι ότι μου φαίνονται όλοι ίδιας αντίληψης ,που δύο τινά συμβαίνουν ή εγώ είμαι ο βλάκας της υπόθεσης η μάλλον βάση εξέλιξης της ζωής σε αυτή τη χώρα βλέπω σωστά ,άρα σωτηρία δεν υπάρχει απομένουν οι Ρομά να κάνουν κουμάντο με τους απατεώνες.
Κι εγω αυτο βλεπω Γιαννη, οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα. Οταν ακουω η διαβαζω καπια πραγματα σαν αυτο που ανεβασε ο Δημητρης τοτε η οργη χτυπαει κοκκινο. Οταν ηρεμω καταλαβαινω ομως οτι ο πρωτος που φταιει ειμαι εγω ''κι ο καθε εγω'' που τους αφησαμε ''και συνεχιζουμε'' να κανουν οτι θελουν. Καποτε κι οχι πολυ μακρια θα χρειαστει να λογοδοτησω στα παιδια μου, τι θα τους πω ...?????
ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ - ΜΑΣ............

Όταν δεν τηρείτε τάξη επικρατεί αταξία.Για όλα υπάρχει λύση αλλά η δημοκρατία δυστυχώς έχει άλλη άποψη.
Mόνο που,αγαπητέ,αυτό που έχουμε δυστυχώς δεν είναι δημοκρατία αλλά επίφαση δημοκρατίας... :mad: :(

'Ελληνας' δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο για τον θάνατο του Πακιστανού στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα :
" Αναγκάστηκε να ζήσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του στον πιο βρωμερό υπόνομο του πλανήτη ' !!

Υπόνομος βρωμερός η Ελλάδα και ήρθε ο Πακιστανός και υπέφερε λοιπόν..

Επί μισή ώρα έλεγε για το πόσο βρωμεροι είναι οι Έλληνες αστυνομικοί , με ξυλοδαρμούς, βιασμούς και θανάτους.
Επί μισή ώρα δεν είπε ούτε μια λέξη για το τι ήταν αυτός ο Πακιστανός.
Ότι επανειλημμένα είχε συλληφθεί γιατί έδερνε μια γυναίκα και ότι την τελευταία φορά πιάστηκε να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα με μαχαίρι στα χέρια και γεμάτος αίματα.

Εγώ δεν ξέρω από τι πέθανε, ξέρω όμως ότι δεν ανέχομαι να προσπαθούν αυτοί οι βρωμιάρηδες δημοσιογράφοι να διαμορφώσουν την συνείδηση μου.
Σωστά μιλάς!

Είμαστε στην εποχή της αναρχίας σε ολλα τα επίπεδα πάμε προς το τέλος δηλαδή δεν έχουμε φτάσει πάτο ακόμα όταν φτάσουμε ( πολύ σύντομα πιστεύω)...τοτε θα καταλάβουμε γιατί πρέπει να ξαναβρούμε της αξίες που χάσαμε

Back