Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Μέρα που είναι δεν θα πω με τι να τον σκεπάσουν...

View attachment 94773
Η διακυβέρνηση του ήταν ληστρικη απέναντι στο εισόδημα του Έλληνα (χρηματιστήριο) και προδοτικη αφού άνοιξε την κερκοπορτα για την είσοδο του ευρώ στην Ελλάδα. Φυσικά το σχέδιο του δεν ήταν δικό του αλλά υπάκουσε ΤΥΦΛΑ σε αυτούς που το σχεδίασαν. Τώρα γιατί τον θάβουν με τιμές, γιατι και οι υπόλοιποι όταν πεθάνουν, θέλουν το ίδιο. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Στο Σκαι στο Υoutube εκεί που αναφέρει την είδηση τα σχόλια είναι απενεργοποιημενα

Α ρε Σημίτη είχες γράψει ιστορία! Φιάσκο των Ιμίων πρώτα από ολα. και μετα την μια μέρα στη Θεσσαλονίκη φοιτητής αγόραζα το ΦΩΣ 250 δραχμές και την επόμενη 1€ δηλαδή 341 δραχμές. Ολα πηραν την ανηφορα και εμεις την κατηφορα! Και δεν άνοιξε ρουθούνι....Ότι ακολούθησε στην χώρα από αυτόν ξεκίνησε.

Με κίνδυνο να θεωρηθώ υποστηρικτής του Κινέζου (που ποτέ δεν ήμουν) , θα πω ότι δεν ξέρω τι θα λέγαμε ή γράφαμε σήμερα για το αν ΔΕΝ έβαζε τότε την χώρα στο ευρώ . Πέρα από θεωρίες τωρινές με τα σημερινά δεδομένα που τότε δεν τα ξέραμε , τι θα είχε γίνει αν δεν είχαμε μπει στο ευρώ ; Στην πραγματικότητα τι μας χάλασε , το εργαλείο (ευρώ ) ή η χρήση του από εμάς ; Προσωπικά δεν έχω απάντηση . Μόνο για το ευρώ λέω , σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες .

Οπως γινοταν παντα με τους διχαστικους διαχωρισμους ετσι και ο σημερινος παγκοσμιος ειναι τετοιας μορφης που οι <<εντός>> δεν πολυμιλανε και οι <<εκτός>> βαρανε καμπανες . Οι εννοιες εντος και εκτος ειναι ψυχολογικες κατα βαση και δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικη θεση του καθενος. Σε αυτο το thread λοιπον ακουμε παντα καμπανες

Back