Για να δω αν θυμάσαι την προ 2000 εποχή της δραχμής και μετά του ευρώΓιατί ρωτάς?
Για να δω αν θυμάσαι την προ 2000 εποχή της δραχμής και μετά του ευρώΓιατί ρωτάς?
Για να τα αναφέρω....52 ειμαιΓια να δω αν θυμάσαι την προ 2000 εποχή της δραχμής και μετά του ευρώ
Ο αρχιερέας της διαπλοκής καταστρέψει την χώρα...καλά σκατα να φάει ο σύντροφόςhttps://www.newsbomb.gr/politikh/st...a-ton-thanato-tou-dimosia-dapani-i-kideia-tou
Από τότε που το έμαθα ΚΛΑΙΩ συνέχεια...
Να δουμε οταν διαλυθει η Ευρωζωνη και το ευρω παει περιπατο, ποσο ωραια θα περασουμε.......Με κίνδυνο να θεωρηθώ υποστηρικτής του Κινέζου (που ποτέ δεν ήμουν) , θα πω ότι δεν ξέρω τι θα λέγαμε ή γράφαμε σήμερα για το αν ΔΕΝ έβαζε τότε την χώρα στο ευρώ . Πέρα από θεωρίες τωρινές με τα σημερινά δεδομένα που τότε δεν τα ξέραμε , τι θα είχε γίνει αν δεν είχαμε μπει στο ευρώ ; Στην πραγματικότητα τι μας χάλασε , το εργαλείο (ευρώ ) ή η χρήση του από εμάς ; Προσωπικά δεν έχω απάντηση . Μόνο για το ευρώ λέω , σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες .
Τώρα να δεις που θα δώσουν όνομα σε δρόμο στον Πειραιά δίπλα στον δρόμο που φέρει το όνομα τη Βλαχάκου που σκοτώθηκε τσάμπα στα Ίμια .Α ρε Σημίτη είχες γράψει ιστορία! Φιάσκο των Ιμίων πρώτα από ολα. και μετα την μια μέρα στη Θεσσαλονίκη φοιτητής αγόραζα το ΦΩΣ 250 δραχμές και την επόμενη 1€ δηλαδή 341 δραχμές. Ολα πηραν την ανηφορα και εμεις την κατηφορα! Και δεν άνοιξε ρουθούνι....Ότι ακολούθησε στην χώρα από αυτόν ξεκίνησε.
Κρατιέται να μην κλάσηΟ Τσουκατος εκφώνησε επικήδειο λόγο;
Δεν άκουσα κάποιον δημοσιογράφο να τον αναφέρει , γι'αυτό ρωτάω.
Τελικά ο πιο "αυθεντικός " από όλους είναι ο κατσικοποδαρος , γελάνε τα αυτιά του, η μύτη του, ως και τα @ρχιδι@ του !
Και καλά κάνει...
View attachment 94890
Εγώ ξέρω ότι μας έβαλε στο ευρώ με ΠΛΑΣΤΑ στοιχεία!Αν αυτό δεν είναι απάτη,τότε ποιο είναι;Και γιατί να μην μπαίναμε στο € λίγα χρόνια αργότερα όταν θα πληρούσαμε τις προϋποθέσεις;Γιατί αυτή η βιασύνη του Τάπερμαν;Με κίνδυνο να θεωρηθώ υποστηρικτής του Κινέζου (που ποτέ δεν ήμουν) , θα πω ότι δεν ξέρω τι θα λέγαμε ή γράφαμε σήμερα για το αν ΔΕΝ έβαζε τότε την χώρα στο ευρώ . Πέρα από θεωρίες τωρινές με τα σημερινά δεδομένα που τότε δεν τα ξέραμε , τι θα είχε γίνει αν δεν είχαμε μπει στο ευρώ ; Στην πραγματικότητα τι μας χάλασε , το εργαλείο (ευρώ ) ή η χρήση του από εμάς ; Προσωπικά δεν έχω απάντηση . Μόνο για το ευρώ λέω , σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες .
Ανέκδοτο . "Ο λαός γυρισε την πλάτη .. "