Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Βρε πως σοβαρεψε ο κατσικοποδαρος....
Μεγάλωσε, ωρίμασε, απέκτησε ενσυναίσθηση...
Ο ιδιος δεν ήταν που είχε πάει στο μέρος του δυστυχήματος και χαζογελαγε και του έκαναν νοήματα θα δείχνει στεναχωρημένος;;

Τι αληταριο πάμε και ψηφίζουμε από όλες τις μεριές....

Μετα απο ενα χρονο και μετά από τις συγκεντρώσεις που έγιναν ακούσαμε και αυτό

"Έναν χρόνο μετά, όμως, είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Άρα, εξίσου ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω εάν υπήρχε κάποιο λαθραίο…»,

Τώρα όσο για αυτά που έχει πει το μισό υπουργικό συμβούλιο για να το παίξουν υπασπιστές ,ειναι για φτύσιμο.
Ας μην ξεχναμε και αυτά που έχουν πει η σαλταδόροι της πολιτικής και του κοινοβουλίου όπως ο φλωρίδης να λέει ότι όσοι ασχολούνται με το μπάζωμα είναι για τα μπάζα ,ή τον Αδωνι να σου λέει ότι το κάνουν για να πάρουν αποζημιώσεις κλπ.
Κατι τέτοιων τη μούρη την βλέπω καθημερινά στον πάτο της λεκάνης!

Last edited:
Μετα απο ενα χρονο και μετά από τις συγκεντρώσεις που έγιναν ακούσαμε και αυτό

"Έναν χρόνο μετά, όμως, είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Άρα, εξίσου ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω εάν υπήρχε κάποιο λαθραίο…»,

Τώρα όσο για αυτά που έχει πει το μισό υπουργικό συμβούλιο για να το παίξουν υπασπιστές ,ειναι για φτύσιμο.
Ας μην ξεχναμε και αυτά που έχουν πει η σαλταδόροι της πολιτικής και του κοινοβουλίου όπως ο φλωρίδης να λέει ότι όσοι ασχολούνται με το μπάζωμα είναι για τα μπάζα ,ή τον Αδωνι να σου λέει ότι το κάνουν για να πάρουν αποζημιώσεις κλπ.
Κατι τέτοιων τη μούρη την βλέπω καθημερινά στον πάτο της λεκάνης!
Αυτοί οι άνθρωποι???? δεν νοιάζονται για της ζωές πωλητών..πρώτα το κόμμα μετά ολλα τα άλλα είναι αποβρασματα και σάπιοι μέχρι το μεδούλι αλλά δυστυχώς τα γιουσουφακια τους ψηφίζουν και θα τους ξανα βγάλουν

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος .Το τρένο μετέφερε υγρό νόθευσης καυσίμου που κοστιζει το 1/20 της τιμής της βενζίνης .Από πίσω κρύβονται μεγάλα κεφάλια όπως πάντα σε τόσο χοντρά νταλαβέρια που παίζονται εκατομμύρια.Τα οποία επειδή είναι ακριβώς μεγάλα θα θάψουν τα πάντα κυριολεκτικά.Ολο το μαύρο χρήμα καύσιμα και ναρκωτικά αν θέλει ένα σοβαρό κράτος τα ελαχιστοποιεί γιατί να τα εξαλείψεις δε γίνετε πάντα κάποιος θα τα παίρνει,δε γίνετε όλοι οι πολίτες να γίνουν φύλακες ο ένας στον άλλο.Πολλά τα λεφτά τόσο πολλά που δυστυχώς έχουν ξεπεράσει για κάποιους την αξία της ανθρώπινης ζωής ,αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που τους το επιτρέπουμε.

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνει ο κόσμος .Το τρένο μετέφερε υγρό νόθευσης καυσίμου που κοστιζει το 1/20 της τιμής της βενζίνης .Από πίσω κρύβονται μεγάλα κεφάλια όπως πάντα σε τόσο χοντρά νταλαβέρια που παίζονται εκατομμύρια.Τα οποία επειδή είναι ακριβώς μεγάλα θα θάψουν τα πάντα κυριολεκτικά.Ολο το μαύρο χρήμα καύσιμα και ναρκωτικά αν θέλει ένα σοβαρό κράτος τα ελαχιστοποιεί γιατί να τα εξαλείψεις δε γίνετε πάντα κάποιος θα τα παίρνει,δε γίνετε όλοι οι πολίτες να γίνουν φύλακες ο ένας στον άλλο.Πολλά τα λεφτά τόσο πολλά που δυστυχώς έχουν ξεπεράσει για κάποιους την αξία της ανθρώπινης ζωής ,αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που τους το επιτρέπουμε.
Το ρουσφετι ειναι υπευθυνο για αυτην την καταστροφη και οχι μονον....
Εαν τα τραινα ταξιδευαν στην σωστη γραμμη, τιποτα δεν θα ειχε συμβει....
Ακομα κι υπηρχε ατομικη βομβα επανω...
Το ρουσφετι, εγκλημα παλιο, διαχρονικο και η ευθυνη βαρυνει ολοκληρο το πολιτικο συστημα της χωρας, πανω απο ολους βεβαια
την σημερινη κυβερνηση....
Το υπογειο δουναι και λαβειν, το αλισβερισι μεταξυ πολιτικου-πολιτη για ψηφο-τρουπωμα, σε ολο του το μεγαλειο.
Πρεπει να καταλαβουμε, οτι οταν ενας υπουργος προτασει τις 60.000 ψηφους που ελαβε, πηρε την καρεκλα με καλπικο τροπο...
Βολεμα, τρουπωμα, γραψαρχιδειν, το μπουτι της απεναντι, κλπ κλπ, γνωστα σε ολους σας...
Καταργηση του νομου περι ευθυνης υπουργων, καταργηση μονιμοτητας στο δημοσιο, καταργηση ΕΔΕ για οποιαδηποτε παραπτωμα,
αμεση απολυση, ακομα και στο -για δευτερη φορα- "μικρο" λαθος.....
Ελεγχος παντου, αξιολογηση και αξιοκρατια στα παντα....
Κινητρα για πραγματικη εργασια και αυξηση αποδοχων στο τριπλασιο για τους συμμετεχοντες πραγματικα στο κρατικο εργο....
Και επιτελους, μια ματια στον καθρεπτη μας, να δουμε την αξιοπρεπη μουτσουνα μας!!!

Και επιτελους, μια ματια στον καθρεπτη μας, να δουμε την αξιοπρεπη μουτσουνα μας!!!
Αυτό !
Ο κοσμος ξεχναει οτι δεν εχουμε ουτε στρατιωτικη δικτατορια ουτε καποιο αλλο πολιτευμα ολιγαρχίας.
Με ελευθερες, πλειοψηφικες εκλογες γινεται οτι γινεται.
Κι αντε 1-2-3 φορες να κανεις λαθος.
50 χρονια μεταπολιτευσης ειναι παρα πολλα για να επαναλαμβανεις συνεχως τα λαθη σου σαν λαος.
Οποτε μαλλον πρεπει να σεβομαστε την παρανοια της πλειοψηφιας.

Αυτό !
Ο κοσμος ξεχναει οτι δεν εχουμε ουτε στρατιωτικη δικτατορια ουτε καποιο αλλο πολιτευμα ολιγαρχίας.
Με ελευθερες, πλειοψηφικες εκλογες γινεται οτι γινεται.
Κι αντε 1-2-3 φορες να κανεις λαθος.
50 χρονια μεταπολιτευσης ειναι παρα πολλα για να επαναλαμβανεις συνεχως τα λαθη σου σαν λαος.
Οποτε μαλλον πρεπει να σεβομαστε την παρανοια της πλειοψηφιας.
Εγω θεωρω οτι κανενα αποτελεσμα εκλογων δεν ειναι λαθος. Το βλεπουν ετσι παντα οι μειοψηφιες.
Και παντα βλακες , γιδια ή βολεμενους θα λενε την πλειοψηφια.
Ο κοσμος που βγηκε στο δρομο την Κυριακη δεν ηταν απο τις μειοψηφιες, ηταν κυριως ανθρωποι που σπανιως διαμαρτύρονται ιδιαιτερα με αυτον τον τροπο. Γι αυτο ταρακουνηθηκε η κυβερνηση. Οσο κοσμο και να κατεβασουν στο δρομο το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Παραθρησκευτικες οργανωσεις , αλλα και κυνηγοι, αγροτες, ζωοφιλοι κλπ θα ειναι παντα μειοψηφιες . Ας γρινιαζουν , δεν ταρακουνανε κανενα συστημα

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία .
Τίποτε από τα δύο δεν υπάρχει,υπάρχει το έχω ξαναγράψει δώσε μου και εμένα μπάρμπα .Όταν ο μπάρμπας δώσει ήδη έχεις ξεπουληθεί σαν άνθρωπος .

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία .
Τίποτε από τα δύο δεν υπάρχει,υπάρχει το έχω ξαναγράψει δώσε μου και εμένα μπάρμπα .Όταν ο μπάρμπας δώσει ήδη έχεις ξεπουληθεί σαν άνθρωπος .
Oλα τα ''προβατα'' περιμενουν απο τον τσοπανη, επειδη πολυ απλα δεν τους κοβει, ειναι ''γκαγκα''. δλδ διανοητικα καθυστερημενοι, και ειναι και γεματοι αυτοπεποιθηση, ουτε αρετη ουτε τολμη τους σωζει αυτους και εχουν και αποψη για τα παντα γυρω τους. Αυτο το ποσοστο ειναι περιπου 70%, οποιος θελει να το παιξει ηρωας και αγιος να σωσει τα ''προβατα'', συνηθως χανει το κεφαλι του απο αυτα τα ''προβατα''. Αυτα τα ''προβατα'' ειναι και ο λογος που μας ''παιρνει'' ολους η μπαλα και δεν προκειται να αλλαξει ποτε, ουτε με θαυμα.......

Back