Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Δεν εστιαζω στην ποινη αλλα στην προληψη.
Αλλα, τι ποινη πρεπει να εφαρμοστει σε οσους ειχαν καταλαβει οτι το παιδακι υπεφερε και δεν μιλησαν να το σωσουν ?
Ειμαστε κοινωνια υποκριτων...
Σύμφωνο με 1000%..η μάστιγα της Ελλάδας ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ

Ποιος θα τον πλακωσει στο ξυλο???
Εδω δεν υπαρχει κανενας να του κανει την ερωτηση που λες για την τιμη του ρευματος, που στο κατω κατω ειναι η δουλεια τους.
Θα λογοδοτησει σε κανεναν? ΟΧΙ.
Θα ''τιμωρηθει'' γιάυτα που λεει αλλα κυριως κανει? ΟΧΙ.
Το μονο που μπορει ισως να τον πονεσει ειναι η ψηφος. Ξερω οτι θα γελασεις οπως κι εγω αλλωστε αλλα μονο αυτο ισως τον πονεσει. Τωρα θα μου πεις ποιοι θα τον καταψηφισουν και απο ποιους να χασει στις επομενες εκλογες....????
Χαμενο παιχνιδι εξαρχης με τα πιονια στημενα. Λεγε λεγε λεγε ολο και καποιον θα πεισουν οτι κανουν το σωστο (κυριως τον εαυτο τους).

Μιλαγα σημερα με μια φιλη απο την Σαντορινη και μου ελεγε οτι ολο το νησι αδειαζει και οτι οι αεροπορικες πηγαν τα εισητηρια ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΑΘΗΝΑ στα 290 ευρω μεσα στο ΣΚ. Μετα την κατακραυγη σημερα το κατεβασαν στα 50ευρω. Τι να πεις και τι να σχολιασεις......
Έχω ξαναγράψει παλαιότερα ,αλλά το περνάτε στα ψιλά,η χώρα δεν έχει αλλάξει μορφή λειτουργίας εδώ και 200+ χρόνια .Λειτουργεί με την λογική του πλιάτσικου .Οποίος μπορεί αρπάει ότι μπορεί από όποιον μπορεί .Αυτό είναι ριζωμένο χούι,αλλάζει μόνο με επιβολή νομοθεσίας από άρτιους ανθρώπους .Όταν θα δείτε να εφαρμόζεται ο νόμος και να δημιουργείται νόμος περί αισχροκέρδειας που θα ενεργοποιείται σε καταστάσεις έκτακτων αναγκών του ελληνικού λαού ,τότε θα αρχίσει να διορθώνεται η κατάσταση.Στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης και ελευθερίας δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ,και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει απλά διότι το χρήμα έφτασε σε τέτοια επίπεδα αξιών που ξεπέρασε την αξία της ανθρώπινης ζωής.Ολα για τα λεφτά και την εικόνα η οποία για να συντηρηθεί χρειάζεται τα λεφτά , αλληλένδετα πράγματα που δυστυχώς μέσα στην σημερινή κοινωνία και τις αξίες που πρεσβεύει αυτά είναι τα κυρίαρχα δύο .Χρήμα και εικόνα ,αυτομάτως καταλαβαίνεις πως έχοντας αυτά ως στόχο ,έχεις ξεφύγει από τον δρόμο της αρετής κατά τους αρχαίους ,έτσι κατάντησες υλιστής και επιφανειακός.
Μη ψάχνουμε να βρούμε κάτι άλλο η κατάντια μας περιβάλει όλους ,νομίζω ο κάθε ένας κάτι ξέρει κάτι βλέπει καθημερινώς γύρω του και απλά το προσπερνά κάνοντας ότι δεν το είδε η σκεπτόμενος το κλασικό δε γαμιέται τι με νοιάζει εμένα εγώ μια χαρά είναι στο σπίτι μου.Κάπως έτσι γίνεται και δύο δίποδα ζώα σακάτεψαν το παιδάκι τους ,κάποιοι άλλοι ακούνε κάθε μέρα ένα μαλακά που βασανίζει την οικογένεια του με διάφορους τρόπους, και απλά δε μιλά κανείς, και με το που γίνετε το κακό και έπειτα ακούγετε και εγώ ήξερα ,και εγώ ήξερα κτλ .Δεν αλλάζει ο κόσμος από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ αν δεν ανασυγκροτηθεί να γυρίσει πίσω στις πραγματικές αξίες της ζωής .Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο μετά από μεγάλες καταστροφές όταν καταλάβει πως δεν τον σώζει ούτε η ομορφιά του ούτε τα λεφτά που έχει στη πάντα.

Τώρα άνοιξα τηλεόραση μη χάσετε έχει στο Σκάι εκπομπή με δύο πρόσφατους ντενεκέδες θα πουν τώρα για τον μεγάλο τους αγώνα να υποθηκεύσουν τη χώρα για 100 χρόνια επειδή ήταν άχρηστοι στο να κάνουν κάτι άλλο

Έχω ξαναγράψει παλαιότερα ,αλλά το περνάτε στα ψιλά,η χώρα δεν έχει αλλάξει μορφή λειτουργίας εδώ και 200+ χρόνια .Λειτουργεί με την λογική του πλιάτσικου .Οποίος μπορεί αρπάει ότι μπορεί από όποιον μπορεί .Αυτό είναι ριζωμένο χούι,αλλάζει μόνο με επιβολή νομοθεσίας από άρτιους ανθρώπους .Όταν θα δείτε να εφαρμόζεται ο νόμος και να δημιουργείται νόμος περί αισχροκέρδειας που θα ενεργοποιείται σε καταστάσεις έκτακτων αναγκών του ελληνικού λαού ,τότε θα αρχίσει να διορθώνεται η κατάσταση.Στο νέο μοντέλο διακυβέρνησης και ελευθερίας δεν υφίσταται κάτι τέτοιο ,και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει απλά διότι το χρήμα έφτασε σε τέτοια επίπεδα αξιών που ξεπέρασε την αξία της ανθρώπινης ζωής.Ολα για τα λεφτά και την εικόνα η οποία για να συντηρηθεί χρειάζεται τα λεφτά , αλληλένδετα πράγματα που δυστυχώς μέσα στην σημερινή κοινωνία και τις αξίες που πρεσβεύει αυτά είναι τα κυρίαρχα δύο .Χρήμα και εικόνα ,αυτομάτως καταλαβαίνεις πως έχοντας αυτά ως στόχο ,έχεις ξεφύγει από τον δρόμο της αρετής κατά τους αρχαίους ,έτσι κατάντησες υλιστής και επιφανειακός.
Μη ψάχνουμε να βρούμε κάτι άλλο η κατάντια μας περιβάλει όλους ,νομίζω ο κάθε ένας κάτι ξέρει κάτι βλέπει καθημερινώς γύρω του και απλά το προσπερνά κάνοντας ότι δεν το είδε η σκεπτόμενος το κλασικό δε γαμιέται τι με νοιάζει εμένα εγώ μια χαρά είναι στο σπίτι μου.Κάπως έτσι γίνεται και δύο δίποδα ζώα σακάτεψαν το παιδάκι τους ,κάποιοι άλλοι ακούνε κάθε μέρα ένα μαλακά που βασανίζει την οικογένεια του με διάφορους τρόπους, και απλά δε μιλά κανείς, και με το που γίνετε το κακό και έπειτα ακούγετε και εγώ ήξερα ,και εγώ ήξερα κτλ .Δεν αλλάζει ο κόσμος από τη μια στιγμή στην άλλη και μάλλον δεν θα αλλάξει ποτέ αν δεν ανασυγκροτηθεί να γυρίσει πίσω στις πραγματικές αξίες της ζωής .Δυστυχώς αυτό γίνεται μόνο μετά από μεγάλες καταστροφές όταν καταλάβει πως δεν τον σώζει ούτε η ομορφιά του ούτε τα λεφτά που έχει στη πάντα.
Εχεις δικιο Γιαννη ''δυστυχως''. Κι εγω πιστευω οτι δεν προκειται ν'αλλαξει κατι για ολα τα παραπανω που αναφερεις κι εσυ.

Γι'αυτό έπρεπε να γίνονται σοβαρές εξετάσεις μετά από κάποια ηλικία ,γνώριζα έναν εργοστασιάρχη που στα 90του έμπαινε στη 300 τη Μερσεντές και πήγαινε ταξίδι στο Βόλο,ρε φίλε αν ζαλιστεί για 1000 λόγους θα σκοτώσει κόσμο ,αλλά δε βαριέσαι όταν γίνει θα το δούμε στις ειδήσεις και όποιος πάει άκλαυτος πήγε .Αυτό εινάι το ελληνικό κράτος( γιατί να το κρύψομεν άλλωστε),ούτως η άλλος τον υιό της παραπάνω ατάκας έχει επιλέξει ο κόσμος για κουμάντο .

Εδω βλέπουμε καθε μέρα νεαρούς να στέλνουν στον άλλο κόσμο άτομα ειτε γιατί οδηγουν μεθυσμένοι ,ειτε χωρίς διπλωμα ,ειτε γιατι τρεχουν σαν ραλίστες και περιμενετε να γινονουν εξετασεις στους 80αρηδες ; Απο ποιον ; Αστείο!
Απο την εμπειρία μου και αυτα που εχω ζήσει ,εχω κινδυνέψει πολλές φορες απο νεαρούς και γυναίκες. Οπως και ναχει , γιατι δεν εχω όρεξη να γραφω για πράγματα που ειναι γνωστα και κουράζουν. Το συστημα εκδοσης αδειών οπως τοσα άλλα και ακόμη και τώρα μετα απο τοσες δήθεν αλλαγές ,ειναι τρύπιο εσκεμένα οπως τα πάντα στη χώρα και δευτερον , το άλλο μεγαλο πρόβλημα ειναι στην ανομία που επικρατει . Δεν υπάρχει φόβος για τιμωρία.

Back