Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

Ποιος θα είναι ο αξιολογητής;
Ο ακατάλληλος,αναξιολογητος και διευθαρμενος υπεύθυνος;
Κατι σαν το συστημα ενόρκων που εχουν στην Αμερικη.
Τυχαιες επιτροπές ειδικών, καθε φορά και για καθε περιπτωση, διαφορετικούς.

Οι 87 αστέρια όμως
Όλοι αυτοί , ο ένας κατηγορεί τον άλλον.
Το πρωί ο 89 μου έλεγε ότι ο 93 είναι βλάκας και άφησε το αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο και το μεσημέρι κοπανησε ο ίδιος.
Εν τω μεταξύ είναι και οι τέσσερις κουφαλογα...
😆

Ευ. Λέκκας: Ενεργοποιείται το ένα ρήγμα μετά το άλλο- Δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί η φύση κάτω από την θάλασσα.​

Τι μας λες κυριε Λέκκα.
Ο ευαγγελάτος κατέβηκε κάτω και τα είδε όλα εσύ δεν πήρες χαμπάρι;;;;
Αιντεεεεεε!

Νταξ, το Beretta το εννιάρι δεν είναι ακριβώς κυνηγετικό... Θα μου πεις, και ποιος δεν έχει στην Κρήτη.
Γράφει " 5 αεροβόλα" και βλέπω 4 αεροβόλα τουφέκια και το πιστόλι.
Θεώρησα ότι είναι το 5ο αεροβόλο.
Λάθος;

αυτες τις μαλακίες κανουν οι μπάτσοι και αδειάζουν τα σπίτια του λού και αμα μπουνε οι τουρκοι θα περιμένουμε μονο απο τα εληνικά στρατά
Συμφωνώ αλλά εδώ όπως πάμε οι νεολαία μας δεν ξέρει να χειριστεί ούτε τα νόμιμα κυνηγετικά μας όπλα.
Το πληκτρολόγιο το χειρίζεται άψογα

Συμφωνώ αλλά εδώ όπως πάμε οι νεολαία μας δεν ξέρει να χειριστεί ούτε τα νόμιμα κυνηγετικά μας όπλα.
Το πληκτρολόγιο το χειρίζεται άψογα
ελα δεκαπενταβγουστο κατω κρητη να σε παω βολτα σε κατι χωρια να σου φυγει το μυαλο

ελα δεκαπενταβγουστο κατω κρητη να σε παω βολτα σε κατι χωρια να σου φυγει το μυαλο
Έχω έρθει και την έχω γυρίσει από άκρη ως άκρη και κάτι ξέρω.
Όμως εγώ την Ελλάδα την βλέπω συνολικά , όχι τι γίνεται σε έναν τόπο.
Και συνολικά έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Λες αν μου βρουν το φυσοκαλαμο.που είχα μικρός και είχα και βελάκια φτιαγμένα με ατσαλόπροκες μπροστά να κατηγορηθώ για όπλο με σιγαστήρα προηγμένης τεχνολογίας.Ειχα σκοτώσει και ποντικό με αυτό
Δολοφονε τι σου φταιξε το ποντικάκι .hair.

Last edited:
Σοβαρότατο και αυξάνονται οι ερμαφρόδιτοι και οπλοφοβικοί δεν τους έχει πει κάποιος ότι ο κώλος δε σταματάει τίποτα γιατί είναι τρύπιος και .η υπολογίσιμος στα σοβαρά από κανέναν.
Ώ ρε Γιάννη τι μου θύμισες τώρα .
Ενα σωρο μαλακίες κάναμε με αυτά ταφυσοκάλαμα. Τι καρφιτσες μπροστα , τι προκες κλπ, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα περιστατικό που με τρομοκρατησε.
Σε μία ανοιχτή στροφή ενός δρόμου πιο πάνω από την πλατεία κολιάτσου και συγκεκριμένα στην Αγία ζώνης ,την ώρα που έστριβε ένα αυτοκίνητο από εκεινα με την καρότσα που έκαναν παλιά τις μεταφορές, ρίχνω μία με το φυσοκάλαμο, περνάει από το δεξι παράθυρο και χτυπάω τον οδηγό στο μάτι.

Back