Κατι σαν το συστημα ενόρκων που εχουν στην Αμερικη.Ποιος θα είναι ο αξιολογητής;
Ο ακατάλληλος,αναξιολογητος και διευθαρμενος υπεύθυνος;
Τυχαιες επιτροπές ειδικών, καθε φορά και για καθε περιπτωση, διαφορετικούς.
Κατι σαν το συστημα ενόρκων που εχουν στην Αμερικη.Ποιος θα είναι ο αξιολογητής;
Ο ακατάλληλος,αναξιολογητος και διευθαρμενος υπεύθυνος;
Όλοι αυτοί , ο ένας κατηγορεί τον άλλον.Οι 87 αστέρια όμως
Ειναι ολοι τους Αθηναιοι που ειχαν φτιαξει εξοχικα για τις αργιες και μετα την συνταξιοδοτηση εγιναν μονιμοι κατοικοι.Συμπέρασμα: οι περισσότεροι άνθρωποι στην Εύβοια ζουν ΠΟΛΥ...![]()
Έχω ένα αποκριάτικο πιστολάκι ενθύμιο απ' όταν ήμουν παιδί θα πάω να το παραδώσω στην αστυνομία μην κάνει κάνα ντου σπίτι μου η αντιτρομοκρατική ...Kαι καμμια 10αρια κουταλοπηρουνα...
View attachment 95610
View attachment 95611
View attachment 95612
Γράφει " 5 αεροβόλα" και βλέπω 4 αεροβόλα τουφέκια και το πιστόλι.Νταξ, το Beretta το εννιάρι δεν είναι ακριβώς κυνηγετικό... Θα μου πεις, και ποιος δεν έχει στην Κρήτη.
Αεροβόλο 9αρι είναι εξάλλου υπάρχει στον ΠαπαδάκηΓράφει " 5 αεροβόλα" και βλέπω 4 αεροβόλα τουφέκια και το πιστόλι.
Θεώρησα ότι είναι το 5ο αεροβόλο.
Λάθος;
αυτες τις μαλακίες κανουν οι μπάτσοι και αδειάζουν τα σπίτια του λού και αμα μπουνε οι τουρκοι θα περιμένουμε μονο απο τα εληνικά στρατάKαι καμμια 10αρια κουταλοπηρουνα...
View attachment 95610
View attachment 95611
View attachment 95612
Εγώ απλά είδα τα κουτάκια με τις σφαίρες.Γράφει " 5 αεροβόλα" και βλέπω 4 αεροβόλα τουφέκια και το πιστόλι.
Θεώρησα ότι είναι το 5ο αεροβόλο.
Λάθος;
Συμφωνώ αλλά εδώ όπως πάμε οι νεολαία μας δεν ξέρει να χειριστεί ούτε τα νόμιμα κυνηγετικά μας όπλα.αυτες τις μαλακίες κανουν οι μπάτσοι και αδειάζουν τα σπίτια του λού και αμα μπουνε οι τουρκοι θα περιμένουμε μονο απο τα εληνικά στρατά
ελα δεκαπενταβγουστο κατω κρητη να σε παω βολτα σε κατι χωρια να σου φυγει το μυαλοΣυμφωνώ αλλά εδώ όπως πάμε οι νεολαία μας δεν ξέρει να χειριστεί ούτε τα νόμιμα κυνηγετικά μας όπλα.
Το πληκτρολόγιο το χειρίζεται άψογα
Έχετε κρυμμένους τους νάνους,εσείς...αυτες τις μαλακίες κανουν οι μπάτσοι και αδειάζουν τα σπίτια του λού και αμα μπουνε οι τουρκοι θα περιμένουμε μονο απο τα εληνικά στρατά
ναι διπλα στα κοτέτσιαΈχετε κρυμμένους τους νάνους,εσείς...
Έχω έρθει και την έχω γυρίσει από άκρη ως άκρη και κάτι ξέρω.ελα δεκαπενταβγουστο κατω κρητη να σε παω βολτα σε κατι χωρια να σου φυγει το μυαλο
Δολοφονε τι σου φταιξε το ποντικάκιΛες αν μου βρουν το φυσοκαλαμο.που είχα μικρός και είχα και βελάκια φτιαγμένα με ατσαλόπροκες μπροστά να κατηγορηθώ για όπλο με σιγαστήρα προηγμένης τεχνολογίας.Ειχα σκοτώσει και ποντικό με αυτό
Ώ ρε Γιάννη τι μου θύμισες τώρα .Σοβαρότατο και αυξάνονται οι ερμαφρόδιτοι και οπλοφοβικοί δεν τους έχει πει κάποιος ότι ο κώλος δε σταματάει τίποτα γιατί είναι τρύπιος και .η υπολογίσιμος στα σοβαρά από κανέναν.