Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

δεν ειχε τιποτα που να χρειαζοταν αδεια εκτο απο το χορτο...
Το οπλοστάσιο με τα αεροβόλα ,και τους σουγιάδες και φωτοβολίδες δε ξέρω που είδανε, καλά που δε έρχονται στο δικό μου που έχει στη κουζίνα 40 τραπεζομαχαιρα και κουζινομάχαιρα ακόνι, μπαλτά , 2 ξυριστικες μηχανές 4 ψαλίδια και 10 τσατσάρες και βούρτσες για να περιποιούμε τα πτώματα .

Το οπλοστάσιο με τα αεροβόλα ,και τους σουγιάδες και φωτοβολίδες δε ξέρω που είδανε, καλά που δε έρχονται στο δικό μου που έχει στη κουζίνα 40 τραπεζομαχαιρα και κουζινομάχαιρα ακόνι, μπαλτά , 2 ξυριστικες μηχανές 4 ψαλίδια και 10 τσατσάρες και βούρτσες για να περιποιούμε τα πτώματα .
.my man. Για μακιγιάζ πτωμάτων δεν έχεις κάτι ;
Οι όλη κατάσταση αναρωτιέμαι αν είναι να γελάς ή για να κλαις.

Αν θυμάστε πριν ενα μήνα που ταξίδεψα απο Ιωάννινα προς Αλεξανδρούπολη ,δηλαδή την Εγνατία , τι έγραψα γι αυτόν τον επικίνδυνο όπως κατάντησε δρόμο με την αμέλεια του ίδιου τους κράτος αφού σ αυτό ανήκει αυτό το αίσχος.
Με τέτοιες συνθήκες που τον κάνει ούτως η άλλως επικίνδυνο ,άντε να μη σου ανοίγει και η μπάρα των διοδίων και να σου λεει η υπάλληλος να κάνεις πίσω με ομίχλη και ορατότητα μηδέν.
Βεβαίως δεν παραβλέπω και τον ανθρώπινο παράγοντα γιατί εχω δει άπειρους πιθήκους με όψη ανθρώπου να κάνουν οτι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς στα διόδια.

Πάντως στην κατάσταση που ειναι η Εγνατία τίποτα δεν ειναι τυχαίο και ολα μπορεί να συμβούν ,οπως και γίνεται άλλωστε.

Back