Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αδελφέ.Ναι αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Με πυρήνα μόλυβδο και κάτι micro επιμετάλλωση δεν υπάρχει βαφή.Αλλαγη του χρώματος παίρνεις με ότι αυτό σημαίνει.
Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αδελφέ.Ναι αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Αν πει κάποιος ότι δουλεύει θα μάθω λεπτομέρειες.ΝΑΙ....Και σε νερο....και σε λαδι δοκιμασα....και σε αντιψυκτικο αυτ/του δοκιμασα....δεν καταφερα
τιποτα....Μπορω να πω οτι ποιο χειροτερα εγιναν!!
Εεε δεν ταβαλες στην ρακι.θα πηγεναν σφεραΝΑΙ....Και σε νερο....και σε λαδι δοκιμασα....και σε αντιψυκτικο αυτ/του δοκιμασα....δεν καταφερα
τιποτα....Μπορω να πω οτι ποιο χειροτερα εγιναν!!
ακριβως !!1Θέρμανση και γρήγορη ψύξη δηλαδή,το γνωστό βάψιμο?
εδω εχεις λαθος δεν ειναι τα σκαγια σκετο μολυβδος ειναι 2-3 στιχεια μαζι, σε μενα δουλευει τωρα αν στους υποληπους δεν.... δεν μπορω να κανω κατι δεν περιμενω να αλαξω κανενος την γνωμη και δεν θελω κιολας !!!Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αδελφέ.
Με πυρήνα μόλυβδο και κάτι micro επιμετάλλωση δεν υπάρχει βαφή.Αλλαγη του χρώματος παίρνεις με ότι αυτό σημαίνει.
ναι Βασιλη ,η επιχαλκωση ηταν για τον π@@@@τσο δηλαδη τις αλλες φορες δεν ειχα τετοια θεματαΈτσι νομίζω και εγώ Άλεξ.
Η θερμοκρασία ήταν υψηλή, το μολύβι έλιωσε, από την διαστολή έσπασε η επιχάλκωση και το ρευστό μολύβι "έτρεξε" έξω.
View attachment 44662
Εάν έχεις αποτέλεσμα εμένα μου περισσεύει.εδω εχεις λαθος δεν ειναι τα σκαγια σκετο μολυβδος ειναι 2-3 στιχεια μαζι, σε μενα δουλευει τωρα αν στους υποληπους δεν.... δεν μπορω να κανω κατι δεν περιμενω να αλαξω κανενος την γνωμη και δεν θελω κιολας !!!
Την θερμοκρασία να προσέξεις επίσης.ναι Βασιλη ,η επιχαλκωση ηταν για τον π@@@@τσο δηλαδη τις αλλες φορες δεν ειχα τετοια θεματα
Κοίτα να δειςΈτσι νομίζω και εγώ Άλεξ.
Η θερμοκρασία ήταν υψηλή, το μολύβι έλιωσε, από την διαστολή έσπασε η επιχάλκωση και το ρευστό μολύβι "έτρεξε" έξω.
View attachment 44662
Δεν το εχω κανει πρωτη φορα Βασιλη το κανω 2 χρονια τωρα και μαλιστα με πολλα επιχαλκομενα - επινικελομενα πρωτη φορα το κανουν αυτο !!Την θερμοκρασία να προσέξεις επίσης.
Άλλο να σπάσει η επιμετάλλωση από διαστολή και άλλο να τρέξει μολύβι έξω Δημήτρη.
Μπορούμε να το κάνουμε κ σε σκάγια φανταζομαιΔεν το εχω κανει πρωτη φορα Βασιλη το κανω 2 χρονια τωρα και μαλιστα με πολλα επιχαλκομενα - επινικελομενα πρωτη φορα το κανουν αυτο !!
Στελιο εγω το κανω στα βολια και στα χοντρα σκαγια απο 4 και κατω ,κανονικα θελει 5-10 βαθμους κατω απο το σημιο τυξης αλλα και στους 250 κελσιου γινεται δουλεια ,το ανωτερο ειναι 1 ωρα για τα χοντρα και τα βολια μετα δεν εχεις καποιο οφελος, στα ψιλα δεν νωμιζω οτι υπαρχει λογος να γινειΜπορούμε να το κάνουμε κ σε σκάγια φανταζομαι
Σε τι θερμοκρασίες κ για πόσο χρόνο είδες αποτελέσματα?
250 κελσιου για μια ώρα κ μετά κρύο νερό οκ.Στελιο εγω το κανω στα βολια και στα χοντρα σκαγια απο 4 και κατω ,κανονικα θελει 5-10 βαθμους κατω απο το σημιο τυξης αλλα και στους 250 κελσιου γινεται δουλεια ,το ανωτερο ειναι 1 ωρα για τα χοντρα και τα βολια μετα δεν εχεις καποιο οφελος, στα ψιλα δεν νωμιζω οτι υπαρχει λογος να γινει