Σκάγια

ΝΑΙ....Και σε νερο....και σε λαδι δοκιμασα....και σε αντιψυκτικο αυτ/του δοκιμασα....δεν καταφερα
τιποτα....Μπορω να πω οτι ποιο χειροτερα εγιναν!!
Αν πει κάποιος ότι δουλεύει θα μάθω λεπτομέρειες.
Μεχρι να βρεθεί κάποιος δεν κάνω τίποτα :)

Η βλακια μου....το ειπα ''κομψα''.....για να μην το πω αλλιως.....Οταν επιασα και εφτιαχνα σκαγια...
σκαγια καλα σε ψιλα νουμερα που ηθελα ( Ν8 -9 ) δεν μπορουσα να βγαλω....Εβγαζα πολυ καλη
ποιοτητα και σε σκληροτητα βολια...
Ειναι αρκετα χρονια πισω....Απελπιστηκα απο τα σκαγια ...και τα παρατησα....Το χειροτερο χαλασα και
την ''μηχανη'' που ειχα φτιαξει τοτε για τα σκαγια....
Εαν την ειχα ακομα....θα εσωνα πολλους φιλους απο τα βολια που θα τους χαριζα....

'' Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα''.... :confused:

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αδελφέ.
Με πυρήνα μόλυβδο και κάτι micro επιμετάλλωση δεν υπάρχει βαφή.Αλλαγη του χρώματος παίρνεις με ότι αυτό σημαίνει.
Έτσι νομίζω και εγώ Άλεξ.
Η θερμοκρασία ήταν υψηλή, το μολύβι έλιωσε, από την διαστολή έσπασε η επιχάλκωση και το ρευστό μολύβι "έτρεξε" έξω.

Screenshot_2022-03-18-13-46-23-776_org.mozilla.firefox~2.jpg

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αδελφέ.
Με πυρήνα μόλυβδο και κάτι micro επιμετάλλωση δεν υπάρχει βαφή.Αλλαγη του χρώματος παίρνεις με ότι αυτό σημαίνει.
εδω εχεις λαθος δεν ειναι τα σκαγια σκετο μολυβδος ειναι 2-3 στιχεια μαζι, σε μενα δουλευει τωρα αν στους υποληπους δεν.... δεν μπορω να κανω κατι δεν περιμενω να αλαξω κανενος την γνωμη και δεν θελω κιολας !!!

Έτσι νομίζω και εγώ Άλεξ.
Η θερμοκρασία ήταν υψηλή, το μολύβι έλιωσε, από την διαστολή έσπασε η επιχάλκωση και το ρευστό μολύβι "έτρεξε" έξω.

View attachment 44662
ναι Βασιλη ,η επιχαλκωση ηταν για τον π@@@@τσο δηλαδη τις αλλες φορες δεν ειχα τετοια θεματα

εδω εχεις λαθος δεν ειναι τα σκαγια σκετο μολυβδος ειναι 2-3 στιχεια μαζι, σε μενα δουλευει τωρα αν στους υποληπους δεν.... δεν μπορω να κανω κατι δεν περιμενω να αλαξω κανενος την γνωμη και δεν θελω κιολας !!!
Εάν έχεις αποτέλεσμα εμένα μου περισσεύει.

ναι Βασιλη ,η επιχαλκωση ηταν για τον π@@@@τσο δηλαδη τις αλλες φορες δεν ειχα τετοια θεματα
Την θερμοκρασία να προσέξεις επίσης.
Άλλο να σπάσει η επιμετάλλωση από διαστολή και άλλο να τρέξει μολύβι έξω Δημήτρη.

Την θερμοκρασία να προσέξεις επίσης.
Άλλο να σπάσει η επιμετάλλωση από διαστολή και άλλο να τρέξει μολύβι έξω Δημήτρη.
Δεν το εχω κανει πρωτη φορα Βασιλη το κανω 2 χρονια τωρα και μαλιστα με πολλα επιχαλκομενα - επινικελομενα πρωτη φορα το κανουν αυτο !!

Δεν το εχω κανει πρωτη φορα Βασιλη το κανω 2 χρονια τωρα και μαλιστα με πολλα επιχαλκομενα - επινικελομενα πρωτη φορα το κανουν αυτο !!
Μπορούμε να το κάνουμε κ σε σκάγια φανταζομαι
Σε τι θερμοκρασίες κ για πόσο χρόνο είδες αποτελέσματα?

Μπορούμε να το κάνουμε κ σε σκάγια φανταζομαι
Σε τι θερμοκρασίες κ για πόσο χρόνο είδες αποτελέσματα?
Στελιο εγω το κανω στα βολια και στα χοντρα σκαγια απο 4 και κατω ,κανονικα θελει 5-10 βαθμους κατω απο το σημιο τυξης αλλα και στους 250 κελσιου γινεται δουλεια ,το ανωτερο ειναι 1 ωρα για τα χοντρα και τα βολια μετα δεν εχεις καποιο οφελος, στα ψιλα δεν νωμιζω οτι υπαρχει λογος να γινει

Στελιο εγω το κανω στα βολια και στα χοντρα σκαγια απο 4 και κατω ,κανονικα θελει 5-10 βαθμους κατω απο το σημιο τυξης αλλα και στους 250 κελσιου γινεται δουλεια ,το ανωτερο ειναι 1 ωρα για τα χοντρα και τα βολια μετα δεν εχεις καποιο οφελος, στα ψιλα δεν νωμιζω οτι υπαρχει λογος να γινει
250 κελσιου για μια ώρα κ μετά κρύο νερό οκ.
Θα το κάνω σε νο4 να δω τι θα δώσει.

Back