ΟΚ. Θα ξεκινήσω από τα θετικά: 1. ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ βλητική απόδοση. Το όπλο σκοτώνει εκεί που σταματάει η λογική και αρνείται να το πιστέψει και ο πιο έμπειρος κυνηγός. Αυτό από μόνο του αρκεί για να γοητεύσει τον χρήστη του και να είναι διατεθειμένος να του συγχωρέσει τα όποια κουσούρια. 2. Πραγματικά χαμηλό λάκτισμα. 3. Εξαιρετική σκανδάλη. Αν και σχετικά μέτρια σε βάρος (μια χαρά για κυνηγετικό βέβαια) τολμώ να πω ότι είναι η πιο ακριβής σε αίσθηση σκανδάλη που έχω συναντήσει σε λειοκαννο όπλο στα 40 χρόνια που ασχολούμαι με όπλα. 4. Σωστό και φιλικό κοντάκι χωρίς παραξενιές.
Πάμε στα αρνητικά τώρα: 1. Πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής. Πρόχειρο φινίρισμα, ανύπαρκτη λείανση, υπερβολικές τριβές στα μεταλλικά μέρη, ανεπαρκής βαφή (σκουριές κλπ). 2. Ανεπαρκής σχεδιασμός. Είναι λες και κάποιος βιάστηκε να το βγάλει στην παραγωγή χωρίς να σκεφτεί καν αχίλλειες πτέρνες, όπως ο πίρος που περιστρέφει την κεφαλή του κλείστρου και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού ότι είναι υποψήφιος για σπάσιμο. Φυσικά μου έσπασε πολύ σύντομα και αλλαχθηκε το μισό κλείστρο. Με 28 γραμμάρια παρακαλώ. Επίσης πολλές μικροζημιες που παρόλο που είναι πρακτικά ανέξοδες, είναι αρκετές να αχρηστεύουν προσωρινά το όπλο. Μερικές από αυτές που μου έτυχαν είναι: πιρακια στη σκανδαλοθηκη που μετακινούνται και μπλοκάρουν κινούμενα μέρη, σπασμένο ελατήριο επικρουστηρα, χαλαρωμενες βίδες, μερικές εκ των οποίων δεν εξυπηρετούν και κανένα σκοπό με την ύπαρξη τους, μυστήριες εμπλοκές που χρειάστηκαν μήνες για να βρεθεί η αιτία τους κλπ. Επίσης σχεδιαστικά ατοπήματα, τα οποία αν και δεν πρόλαβαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα την γλυτωνα, όπως το πλαϊνό "αυτί" που κλειδώνει σε εσοχή της (αλουμινένιας) βάσης!!! Έχω δει πολλά όπλα στο ίντερνετ που έχουν κάνει εξωτερικό καρούμπαλο σε αυτό το σημείο και κάποια που έχει τρυπήσει η βάση τελείως. Επίσης θέματα με την εφαρμογή της σκανδαλοθηκης στην βάση κλπ.
Εν κατακλείδι, δεν είχα ποτέ έως τώρα όπλο που να πετυχαίνει με τέτοια ευκολία και να σκοτώνει με τέτοια σταθερότητα. Επίσης δεν είχα ποτέ ξαναπάρει τόση χαρά πουλώντας άλλο όπλο όπως με αυτό. Το λυπηρό είναι ότι παρόλο που ενημέρωσα τον αγοραστή ότι "το πουλάω διότι είναι ζημιαρικο", παρόλαυτα μου έβαλε και χέρι όταν του άρχισε τα κόλπα με το που το πήρε!!! Άβυσσος η ψυχή!