Καλησπέρα σήμερα πήγα μέχρι τον Καλκατζάκο να ρίξω μία ματιά και να"χουφτώσω" μερικά οπλάκια!!!
Λοιπόν κοίταξα την maxus2 την sx4 και την outlander!!!
Όλα τα είδα και σε ξύλινα και σε συνθετικά!!!
Η outlander καλό πιάσιμο και πολύ μανιτζέβελο αλλά δεν μου άρεσε η ποιότητα καθόλου... όχι στα ξύλα, αλλά στο φινίρισμα ειδικά το κλείστρο μου φάνηκε πολύ προχειροδουλειά, πολύ τραχειά η επιφάνειά του!!!
Η sx4 πολύ ωραία αλλά το κοντάκι πολύ χαμηλό για μένα οπότε μόνο σε ξύλινη θα πήγαινα για να φτιάξω κοντάκι!!!
Η maxus σε ξύλινη μέτρια εμφανισιακά αλλά η πλαστική είναι κ@υλ@, αλλά είναι super magnum....Και στα τρία οι σκανδάλες είναι στη σωστή απόσταση από τη λαβή με τη outlander λίγο πιο κοντά από τις άλλες δύο!!!
Καλησπέρα σήμερα πήγα μέχρι τον Καλκατζάκο να ρίξω μία ματιά και να"χουφτώσω" μερικά οπλάκια!!!
Λοιπόν κοίταξα την maxus2 την sx4 και την outlander!!!
Όλα τα είδα και σε ξύλινα και σε συνθετικά!!!
Η outlander καλό πιάσιμο και πολύ μανιτζέβελο αλλά δεν μου άρεσε η ποιότητα καθόλου... όχι στα ξύλα, αλλά στο φινίρισμα ειδικά το κλείστρο μου φάνηκε πολύ προχειροδουλειά, πολύ τραχειά η επιφάνειά του!!!
Η sx4 πολύ ωραία αλλά το κοντάκι πολύ χαμηλό για μένα οπότε μόνο σε ξύλινη θα πήγαινα για να φτιάξω κοντάκι!!!
Η maxus σε ξύλινη μέτρια εμφανισιακά αλλά η πλαστική είναι κ@υλ@, αλλά είναι super magnum....Και στα τρία οι σκανδάλες είναι στη σωστή απόσταση από τη λαβή με τη outlander λίγο πιο κοντά από τις άλλες δύο!!! Τα κοντάκια με τις φλάντζες επιμήκυνσης πολύ προσαρμοστικά για όλα σχεδόν τα γούστα αλλά η έλλειψη φλατζών στην sx4 για μένα μεγάλο φάουλ όχι για τόσο για το καστ αλλά εγώ δεν έβλεπα τίποτα οπότε το αριστερό μάτι αναλάμβανε κυριαρχία και έβλεπα το πλάι της κάνης!!!
Η πλαστική maxus2 είναι στα 3300gr ενώ η ξύλινη στα 3200!!!
Εντωμεταξύ η maxus2 μόνο 71 και 76 και η μετπλαστ δεν έχει φέρει άλλα όπλα εκτός από αυτά που έχει εκεί!!!
Η maxus2 πανέμορφο όπλο και ποιοτικότατο, όπως και η sx4!!! Στη διπλανή βιτρίνα ήταν οι καλλονές αλλά δεν ζήτησα να δω καμία γιατί έχω ήδη μία!!!
Και α400 πολύ ωραία όπλα αλλά ούτε με αυτές μπήκα στον πειρασμό να τις δω... ήδη έφαγα καμιά ώρα εκεί μέσα!!!
Εγώ θα σου πω και από το topic εδώ για την XLR την πλαστική που έχει πολύ καλό πιάσιμο και ζύγισμα και ας σου πουν και οι υπόλοιποι για τον αν είναι αξιόπιστο ή όχι που δεν το γνωρίζω