Της αγγελιαςΤο μαύρο εννοείς; Ή αυτό της αγγελίας;
Της αγγελιαςΤο μαύρο εννοείς; Ή αυτό της αγγελίας;
Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις;Εχει να προτείνω κάνεις κανένα πλαγιοκανο
αν δεν θες οπωσδήποτε πλάγιο δες το φαμπαρμ που πουλάω.Υπολογίζω μέχρι 1000 είτε κενουργιο είτε μετάχερισμενο αν αξίζει πάω και παραπανω
Φωτο που θα δωαν δεν θες οπωσδήποτε πλάγιο δες το φαμπαρμ που πουλάω.
Το όπλο είναι καινούργιο κυριολεκτικά.
Στο θέμα πωλείταιΦωτο που θα δω
Για να δούμε θα πουληθει;Θυμάμαι που έλεγες πριν το αγοράσεις και είχα μαντέψει την αγορά του και όντως ατουφέκιστο το δίνεις .Ωραιότατο όπλο
Δίνει άτομο από το φόρουμ ένα Ugartechea 75 που είναι στην πέναΥπολογίζω μέχρι 1000 είτε κενουργιο είτε μετάχερισμενο αν αξίζει πάω και παραπανω
Ενδιαφέρον υπάρχει φράγκα δεν υπάρχουνΑπλώς το όπλο είναι ευκαιρία και μου κάνει εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς
Μπορεί να παίζει κι αυτό ναι.Ενδιαφέρον υπάρχει φράγκα δεν υπάρχουν
Υπό άλλες συνθήκες ή δεν θα το πούλαγες ή θα είχε φύγει ήδη
Η κρητη δεν ειναι Ελλαδα???Μπορεί να παίζει κι αυτό ναι.
Μπορεί και ότι είμαι Κρήτη ενώ οι περισσότεροι είναι από πάνω Ελλάδα.
Η κατάσταση είναι δύσκολη οικονομικά γι'αυτό και δεν κινούνται οι αγορές γενικά,τη τελευταία εβδομάδα είδα πολλά 50€ παλιά μάλλον αρχίζουν και ξεθαβουν κάποιοι έχοντες από τις κάβατζες αυτό δεν δείχνει καλή εξέλιξη.Για να δούμε θα πουληθει;
Δεν έχω δει ενδιαφέρον.
Τέλοσπαντων η αλήθεια είναι ότι θέλω να το δώσω αλλά κι αν δεν δε θα μετανιώσω.
Όπως και με το ατα που δεν πουλήθηκε και μια χαρά το χαίρομαι όταν το κυνηγάω.
Απλώς το όπλο είναι ευκαιρία και μου κάνει εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.
Ωραία παρατήρηση !Η κατάσταση είναι δύσκολη οικονομικά γι'αυτό και δεν κινούνται οι αγορές γενικά,τη τελευταία εβδομάδα είδα πολλά 50€ παλιά μάλλον αρχίζουν και ξεθαβουν κάποιοι έχοντες από τις κάβατζες αυτό δεν δείχνει καλή εξέλιξη.
Νομίζω η φαμπαρμ δεν είναι σαν όνομα όπως μπερετα ή μπραουνινγκ.Είναι και η περίοδος περίεργη. Σε 1 μήνα που θα λήξει η σεζόν θα υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Το όπλο σου Στέλιο δεν είναι απλά ευκαιρία, είναι Η ευκαιρία. Αν το πουλουσες το καλοκαίρι που ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα να πάρω καινούργιο όπλο, θα το έπαιρνα εγώ (πριν πάρω τη benelli). Όλα τελικά είναι θέμα timingΓια να δούμε θα πουληθει;
Δεν έχω δει ενδιαφέρον.
Τέλοσπαντων η αλήθεια είναι ότι θέλω να το δώσω αλλά κι αν δεν δε θα μετανιώσω.
Όπως και με το ατα που δεν πουλήθηκε και μια χαρά το χαίρομαι όταν το κυνηγάω.
Απλώς το όπλο είναι ευκαιρία και μου κάνει εντύπωση που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς.