Έσκασε το χειλάκι της.Ο Άρης είχε σωβρακοφανέλα στην Αφροδίτη κάτι έπαιζε
View attachment 65084
Έσκασε το χειλάκι της.Ο Άρης είχε σωβρακοφανέλα στην Αφροδίτη κάτι έπαιζε
View attachment 65084
Σμάιλ!Ο Άρης είχε σωβρακοφανέλα στην Αφροδίτη κάτι έπαιζε
View attachment 65084
Έχει τρέξιμο στην ΓΑΔΑ για άδεια εισαγωγής....Το car.gr έχει πολλές αγγελίες από Λεμεσό και Λάρνακα πόσο εύκολο είναι να αγοράσεις όπλο από εκεί και τι διαδικασίες θα χρειάζονταν , έτσι κουβέντα να γίνεται.
Θέλει κανονική διαδικασία άδειας εισαγωγής. Η χαρτουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά υπολογίζεις ένα τετράμηνο αναμονή.Το car.gr έχει πολλές αγγελίες από Λεμεσό και Λάρνακα πόσο εύκολο είναι να αγοράσεις όπλο από εκεί και τι διαδικασίες θα χρειάζονταν , έτσι κουβέντα να γίνεται.
Εγώ του το 'πα πιό αισιόδοξο!Θέλει κανονική διαδικασία άδειας εισαγωγής. Η χαρτουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά υπολογίζεις ένα τετράμηνο αναμονή.
Το τρίμηνο είναι το ελάχιστο για την έκδοση άδειας εισαγωγής. Το τετράμηνο πιο ρεαλιστικό. Βάλε μετά και την έκδοση άδειας εξαγωγής από τον πωλητή και την εύρεση της κατάλληλης πτήσης, μπορεί να φτάσει και 4½ μήνες.Εγώ του το 'πα πιό αισιόδοξο!
Έχει τρέξιμο στην ΓΑΔΑ για άδεια εισαγωγής....
Υπολόγισε κάνα 3μηνο διαδικασία.
Αυτό ισχύει από κατάστημα κυπριακό.
Θα πρόκειται για συγκεκριμένο όπλο με τα στοιχεία του, η παίρνεις άδεια με χρονικό όριο αγοράς ενός οποιουδήποτε όπλου που επιτρέπεται να κάνεις εισαγωγή;Θέλει κανονική διαδικασία άδειας εισαγωγής. Η χαρτουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά υπολογίζεις ένα τετράμηνο αναμονή.
Για σιγουριά θα ρωτήσω φίλο που αγόρασε από Κύπρο...Θα πρόκειται για συγκεκριμένο όπλο με τα στοιχεία του, η παίρνεις άδεια με χρονικό όριο αγοράς ενός οποιουδήποτε όπλου που επιτρέπεται να κάνεις εισαγωγή;
Συγκεκριμένο όπλο με τα στοιχεία του και στοιχεία πωλητή.Θα πρόκειται για συγκεκριμένο όπλο με τα στοιχεία του, η παίρνεις άδεια με χρονικό όριο αγοράς ενός οποιουδήποτε όπλου που επιτρέπεται να κάνεις εισαγωγή;
Το έχω κάνει πολλές φορές Γιάννη, όπως τα έγραψα είναι.Για σιγουριά θα ρωτήσω φίλο που αγόρασε από Κύπρο...
Νομίζω όμως,ότι στην άδεια εισαγωγής αναγράφονται τα στοιχεία του όπλου και το κατάστημα πωλησης.
Το ίντερνετ φταίει για όλα.
Το ίντερνετ φταίει για όλα.
Και τα μαγαζιά.
Και τα περίπτερα.
Και τα σουπερ μάρκετ.
Έκανες την καλύτερη δουλειά !
Έκανες την καλύτερη δουλειά !
Ερωτήσεις : η βούρτσα από που αγοράστηκε ;
Ταιριάζει σε πάσσο Αμερικανικού τύπου (όπως της Hoppe's λόγου χάριν) ή θέλει το δικό της σέτ με βέργες;
Για αυτά που πήγες, δεν πήγαινες καλύτερα για πατσά?μόνο για φυσίγγια πήγα,
Ευχαριστώ!
Αυτή της Remington δείχνει να έχει πιό σκληρό "τρίχωμα" απ' ότι η άλλη (το οποίο είναι καλό νομίζω) ή είναι ιδέα μου και με ξεγελάει η εικόνα;