Αν θυμάμαι καλά από του βάζελου έχει και παράθυρο για να βλέπεις τα φυσίγγια στην αποθήκη.
Έλεος ... αντί να βάλουν κανένα mp3 player βάζουν παράθυρα.
Ναι να έχει mp3 να ακούει κλαρίνα ο πατέρας μου και μην τον ζγων τίποτα
Αν θυμάμαι καλά από του βάζελου έχει και παράθυρο για να βλέπεις τα φυσίγγια στην αποθήκη.
Έλεος ... αντί να βάλουν κανένα mp3 player βάζουν παράθυρα.
Μόνο η beretta τα κάνει αυτά γατάκι!
Αν παίζει μόνο κλαρίνα την πήρα με χίλιαΝαι να έχει mp3 να ακούει κλαρίνα ο πατέρας μου και μην τον ζγων τίποτα
Αν παίζει μόνο κλαρίνα την πήρα με χίλια
Εγώ πάλι ρε Σταματη όταν τα σκυλιά σηκώσουν το λαγο και αρχίζει το κλαφουνιτο
Είναι σαν να ακούω κλαρίνα
Και ρίχνεις b&p και παίζει κατευθείαν το κλαρίνο!!!Ειδικά όταν τον έχουν κοντά και στον βγάζουν στο καρτέρι σου.
Εκεί είναι σαν να λέει η Πυργάκη σαν περπατάς παραπατάς λύγισε και κουνιεσεΕιδικά όταν τον έχουν κοντά και στον βγάζουν στο καρτέρι σου.
Και ρίχνεις b&p και παίζει κατευθείαν το κλαρίνο!!!
Grulla καινούργιο πρέπει να ξεκινάει από 6000€ και ανεβαίνει σε 5ψηφιο νούμερο ανάλογα το μοντέλο και την παραγγελία...Καλησπέρα αδέρφια ..έχω μπει στο τρυπάκι να αγοράσω ένα πλαγιοκαννα..κοιτούσα zabala αλλά αποφάσισα να ανεβάσω λίγο το κασέ..και χαζεύοντας στο e about είδα τα grulla από την alfa game ...έχεις κανένας ιδέα από αυτά ??από ποιότητα αξίζουν τα 1750€??
Από πότε έχει την τιμή το e about?? Επί ΠΑΣΟΚ??Grulla καινούργιο πρέπει να ξεκινάει από 6000€ και ανεβαίνει σε 5ψηφιο νούμερο ανάλογα το μοντέλο και την παραγγελία...
Κατά τ'αλλα ο Grulla είναι από τους κορυφαίους Ισπανούς οπλοκατασκευαστες με ποιοτικοτατα κατά παραγγελία sidelock δίκαννα στα πρότυπα Holland and Holland...
Τι να σου πω...Από πότε έχει την τιμή το e about?? Επί ΠΑΣΟΚ??
Μήπως ξέχασαν να βάλουν ένα μηδενικό στο τέλος;Από πότε έχει την τιμή το e about?? Επί ΠΑΣΟΚ??
Για πήγαινε στο σάιτ της Alfa game πάνω από 6000 €Ο φιλος εχει δικιο....
Grulla με 1750!!!!!
Τα beretta σίγουρα νομίζω.ποιες μαρκες super poze ειναι με mobilchoke ?
ναι ,για αλλα λεω γιωργο.Τα beretta σίγουρα νομίζω.
Το ata sp nickel.ποιες μαρκες super poze ειναι με mobilchoke ?