Θα ριχνω μπίλιεςΘα την κρατάει την μπεκάτσα αυτό? Είναι και σκληρό πουλί η μπεκάτσα
Θα ριχνω μπίλιεςΘα την κρατάει την μπεκάτσα αυτό? Είναι και σκληρό πουλί η μπεκάτσα
Αν είναι καινούργιο να το πάρει ΧΘΕΣ. Χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!!!!Οεο κανείς εδώ?...
Φίλος σκέφτεται να αγοράσει es100 vitoria deluxe κούτα από μαγαζί που έχει κλείσει. Το ποσό αυτού, 750 ευρώ. Του είπα πως είναι πολλά για αυτό το όπλο.
Σκέψεις?
Νίκο πάρτον σηκωτό και πήγαινε τον να την πάρει. Να βεβαιωθεί μόνο ότι έχει τις φλάντζες. Αν πάλι έχει ενδοιασμό πάρτην εσύ αν μπορείς.Οεο κανείς εδώ?...
Φίλος σκέφτεται να αγοράσει es100 vitoria deluxe κούτα από μαγαζί που έχει κλείσει. Το ποσό αυτού, 750 ευρώ. Του είπα πως είναι πολλά για αυτό το όπλο.
Σκέψεις?
Πολλά?Να φύγει άμεσα να το παρειΟεο κανείς εδώ?...
Σκέψεις?
Ακόμη το σκέφτεται? Τι μήκος κάννης έχει?Οεο κανείς εδώ?...
Σκέψεις?
Να πάει γρήγορα μην το χάσετε αυτό το οπλοΟεο κανείς εδώ?...
Σκέψεις?
Είναι καλή η τιμή αν είναι το πρώτο σου όπλο και το μπάτζετ είναι μέχρι αυτά τα χρήματα ,αν έχεις αλλά όπλα η περισσότερα χρήματα να διαθέσεις δεν βλέπω τον λόγο να το προτιμήσεις.Οεο κανείς εδώ?...
Σκέψεις?
Μάλλον θα είναι το πρώτο του αν αποφασίσει να το πάρει, αν όχι σκέφτομαι να το αγοράσω εγώ για τον αδερφό μου.Είναι καλή η τιμή αν είναι το πρώτο σου όπλο και το μπάτζετ είναι μέχρι αυτά τα χρήματα ,αν έχεις αλλά όπλα η περισσότερα χρήματα να διαθέσεις δεν βλέπω τον λόγο να το προτιμήσεις.
Μάλλον θα είναι το πρώτο του αν αποφασίσει να το πάρει, αν όχι σκέφτομαι να το αγοράσω εγώ για τον αδερφό μου.
Θα δείξει, αν πέσει στα χέρια μου έχει καλώς, αν όχι μακάρι να την πάρει και να την χαρεί ο φίλος γιατί πραγματικά είναι τούφεκος η συγκεκριμένη. Έχω της πρώτης γενιάς με την μεταλλική σκανδαλοθήκη (όπως έχω αναφέρει πολλές φορές) και ένας λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί είναι δοκιμασμένο από πρώτο χέρι το συγκεκριμένο μοντέλο.Σε αυτά τα χρήματα αν είναι όντως καινούριο δεν νομίζω να βρεις καλύτερη επιλογή. Μετά πας σε αφινιτυ για εναλλακτική
Να ξαναπώ ότι εμένα είναι με μεταλλική σκανδαλοθηκη και ΔΕΝ έχει σφραγίδα για ατσαλιναΘα δείξει, αν πέσει στα χέρια μου έχει καλώς, αν όχι μακάρι να την πάρει και να την χαρεί ο φίλος γιατί πραγματικά είναι τούφεκος η συγκεκριμένη. Έχω της πρώτης γενιάς με την μεταλλική σκανδαλοθήκη (όπως έχω αναφέρει πολλές φορές) και ένας λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί είναι δοκιμασμένο από πρώτο χέρι το συγκεκριμένο μοντέλο.
Ευτυχώς εμένα η πετριά με τα ατσάλινα μου έφυγε.Να ξαναπώ ότι εμένα είναι με μεταλλική σκανδαλοθηκη και ΔΕΝ έχει σφραγίδα για ατσαλινα
Ευτυχώς εμένα η πετριά με τα ατσάλινα μου έφυγε.
Ευτυχώς εμένα η πετριά με τα ατσάλινα μου έφυγε.
Σίγουρα ?
Ω ναι! Αν η κάννη είναι magnum και έχει τσόκ μισό ναι και βγάλε βαράτε αλύπητα.
Είναι πολύ καλή τιμή. Αυτό το μοντέλο είχε και φλάντζες. Το μόνο που ίσως ενοχλήσει κάποιον είναι ο τρόπος που γεμίζει η αποθήκη.Οεο κανείς εδώ?...
Σκέψεις?