@outlander κοιτάω τα βράδια στο car.gr για αδράνεια es 100 για ελαφρύ και κρυφοκοιταω και benelli
@outlander κοιτάω τα βράδια στο car.gr για αδράνεια es 100 για ελαφρύ και κρυφοκοιταω και benelli
Ασε την νοηματική και μπες στο ψητό
Δεν κάνουν αυτά, μόνο για γκλίτσες είναι καλά.@outlander κοιτάω τα βράδια στο car.gr για αδράνεια es 100 για ελαφρύ και κρυφοκοιταω και benelli
Χαρά θα κάνει ο ΞΑ του αρέσουν η σκαλιστεςΔεν κάνουν αυτά, μόνο για γκλίτσες είναι καλά.
Μπράβο αντιπρόεδρε μου, στην επόμενη θα τού δώσουμε κόκκινη κάρτα στο παλιόπαιδο.40 μέρες νηστεία και 40 μέρες Θα τραγουδάς τον ύμνο της μπερεττα μέχρι να εξιλεωθείς αμαρτωλε
Έπρεπε να την έχει φάει ήδη την κόκκινη. Όλο γυροφέρνει και γλυκοκοιτάζει κάτι benellesΜπράβο αντιπρόεδρε μου, στην επόμενη θα τού δώσουμε κόκκινη κάρτα στο παλιόπαιδο.
Μπράβο αντιπρόεδρε μου, στην επόμενη θα τού δώσουμε κόκκινη κάρτα στο παλιόπαιδο.
μήπως γλυκοκοιτας καμία remington και μας το φέρνεις σιγά σιγά
Πρέπει να πάρω ένα τέτοιο σετ να βρίσκεται... όλο στην αποθήκη με τα εργαλεία τρέχωμήπως γλυκοκοιτας καμία remington και μας το φέρνεις σιγά σιγά
Σ'αυτά τα χρήματα και πιο κάτω,θα βρείς αρκετά όπλα.Καλησπέρα σας,
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός Super Pose για μπεκάτσα. Ψάχνω κάτι μεταχειρισμένο, οικονομικό ώστε να μην το έχω άγχος μέσα στα πυκνά κτλ. Κοιτάω σε Franchi, Bettinsoli και θα ήθελα μήκος κάνης 66 πόντους και όχι πιο κοντό.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 800€.
Franchi Alcione ή Falconet, υπάρχουν στο car στα επίπεδα που ζητάς, όπως πχ αυτά:Καλησπέρα σας,
Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός Super Pose για μπεκάτσα. Ψάχνω κάτι μεταχειρισμένο, οικονομικό ώστε να μην το έχω άγχος μέσα στα πυκνά κτλ. Κοιτάω σε Franchi, Bettinsoli και θα ήθελα μήκος κάνης 66 πόντους και όχι πιο κοντό.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 800€.
Το χουμε.Κοιτάω σε Franchi,
Με κώνο θα τα τις παει μπάλα της ντουφέκιες
2750 θα σου φεύγουν τα σφραγίσματα με 32 γραμμάρια.
Με κώνο θα τα τις παει μπάλα της ντουφέκιες
Μπα...2750 θα σου φεύγουν τα σφραγίσματα με 32 γραμμάρια.