Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Νικο η maxus gold ποσο κοστισε;;
Μπορεις να μας πεις τι εχει η βαλιτσα ως παρεκολμενα;;
1700 . Η βαλίτσα έχει κλειδαριά , 6φλατζες κλίσεων , 2 προεκτάσεις κοντάκιου , βίδες έξτρα για το πέλμα , τσοκοκλειδο, 6 τσοκ , αορτηριουχους ( όχι τοποθετημένους ) , κι οδηγείες χρήσεως .

Πάντως Νικόλα από βιντεάκια που εχω χαζεψει τον τελευταιο καιρό στο youtube σε φάσα και παπί το όπλο κάνει πολλά χατήρια!! Το φρεναρισμα που ειδα να τρωνε οι φάσες μετα το μπαμ και να πέφτουν ξερες σχεδόν κάθετα, με τη μπενελι που τη λατρεύω κυριολεκτικά λίγες φορές το είδα και κυρίως στη μπεκάτσα που στο σήκωμα έτσι και αλλιως δεν εχει μεγαλη φόρα!! Πριν το βάλεις στον ''τοιχο'' θα έλεγα να ρίξεις μερικά καψίματα...που ξέρεις... μπορεί να γίνεις brownakias :D

Υ.Γ. Ερώτηση για όσους κατέχουν την maxus: άκουσα από ένα μαγαζάτορα και κανα δυο που γραφανε στο ιντερνετ οτι βγαζει τζογο η πάπια....ισχύει?? και αν ναι πόσο έντονο ειναι??
(Το παιδί μου είπε βέβαια ότι δύο που του πήγανε με προβλημα ειχαν ριξει συνεχόμενα Σεπτέμβριο μήνα μαγκνουμ δραμια...οπότε στην περίπτωση αυτή δεν το έλαβα και σοβαρα υπόψην)...

Πάντως Νικόλα από βιντεάκια που εχω χαζεψει τον τελευταιο καιρό στο youtube σε φάσα και παπί το όπλο κάνει πολλά χατήρια!! Το φρεναρισμα που ειδα να τρωνε οι φάσες μετα το μπαμ και να πέφτουν ξερες σχεδόν κάθετα, με τη μπενελι που τη λατρεύω κυριολεκτικά λίγες φορές το είδα και κυρίως στη μπεκάτσα που στο σήκωμα έτσι και αλλιως δεν εχει μεγαλη φόρα!! Πριν το βάλεις στον ''τοιχο'' θα έλεγα να ρίξεις μερικά καψίματα...που ξέρεις... μπορεί να γίνεις brownakias :D

Υ.Γ. Ερώτηση για όσους κατέχουν την maxus: άκουσα από ένα μαγαζάτορα και κανα δυο που γραφανε στο ιντερνετ οτι βγαζει τζογο η πάπια....ισχύει?? και αν ναι πόσο έντονο ειναι??
(Το παιδί μου είπε βέβαια ότι δύο που του πήγανε με προβλημα ειχαν ριξει συνεχόμενα Σεπτέμβριο μήνα μαγκνουμ δραμια...οπότε στην περίπτωση αυτή δεν το έλαβα και σοβαρα υπόψην)...
Από benelli δεν κατέχω . Μια πήρα μια φορά (Μ2) κι την έδωσα στον ανηψιο μου δώρο . Ούτε είχα ρίξει να δω τι κάνει . Αν κι ούτε κι αυτός του έκατσε ποτέ αυτό το όπλο . Τζόγο όχι δεν έχει . Αν είχε θα στο έλεγα , δεν κρύβω ατέλειες από κανένα όπλο η μάρκα . Αν κι πιστεύω ότι ο τζόγος ειδικά στον ξυστό είναι κι θέμα τύχης . Είχα πάρει μια Breda Ermes 2000 gold κι όταν ήρθε είχε ένα ροζο ο ξυστός έτοιμος να φύγει .Εφαρμογες όμως ΤΕΛΕΙΕΣ !! Γύρισα την πάπια πίσω αμέσως στον Δορκα , κι όταν εστηλε μια άλλη το ίδιο καλή σε νερά , αναγκάστηκα να βάλω ταινία διπλής όψεως από μέσα . Κι πάλι .. κούναγε . Τώρα από δοκιμή δεν νομίζω φίλε Κώστα . Για τον οπλοβαστο την πήρα είναι η αλήθεια .

Status
Not open for further replies.
Back