Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ πολυ παιδιά.Μέσα στην εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου.
Τό δελεαστικό για μενα αύτης της αγοράς είναι ότι η ανταλακτική κάνη (81)toy miroku είναι από 325 (γραφει browning 325sp),του δικου μου γραφουν 325si ενω η μαμα 76αρες γραφουν miroku και τον ιδιο αριθμό με την βαση του οπλου.ΑΡΑ αυτες οι κανες ανήκουν στο 325!και ετσι θα το φτιαξω και στα χαρτια.
ΑΛΛΑ πρινν τυπωθει το νεο δ.κατοχης θα πρεπει να επικεφτώ οπλουργο για τις καταληλες εφαρμογες για να σιγουρευτω οτι μπορει να γινει τέλειο.
Εχει κανει κανενας απο εδω παρομοια εργασια σε οπλουργό? πειτε καμια προταση γενικά και σε ποιον να πάω. ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας.

Last edited:
Καλορίζικο να είναι.
Εντύπωση μου κάνει που κουμπώνουν οι κάννες από το ένα στο άλλο. Κατά την γνώμη μου όμως πρέπει να βεβαιωθεις πρωτα ότι μπορείς να ρίξεις με ασφάλεια την βάση του ενός με τις κάννες του άλλου. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τέτοια εφαρμογή, για τράμπες εννοώ, ακόμα και στον καλύτερο οπλουργό. Νομίζω ότι η εφαρμογή αφορά δύο ή περισσότερες κάννες, σε μία όμως βάση.

Ευχαριστώ πολυ παιδιά.Μέσα στην εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου.
Τό δελεαστικό για μενα αύτης της αγοράς είναι ότι η ανταλακτική κάνη (81)toy miroku είναι από 325 (γραφει browning 325sp),του δικου μου γραφουν 325si ενω η μαμα 76αρες γραφουν miroku και τον ιδιο αριθμό με την βαση του οπλου.ΑΡΑ αυτες οι κανες ανήκουν στο 325!και ετσι θα το φτιαξω και στα χαρτια.
ΑΛΛΑ πρινν τυπωθει το νεο δ.κατοχης θα πρεπει να επικεφτώ οπλουργο για τις καταληλες εφαρμογες για να σιγουρευτω οτι μπορει να γινει τέλειο.
Εχει κανει κανενας απο εδω παρομοια εργασια σε οπλουργό? πειτε καμια προταση γενικά και σε ποιον να πάω. ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας.

Μπορεί και να κουμπώσουν οι κάννες από το ένα στο άλλο χωρίς εφαρμογή,λόγο της βιομηχανικής κατασκευής, μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να θέλουν εφαρμογή μόνον οι κάννες, τότε δεν είναι δύσκολο, αν δεν κουμπώνει η πάπια είναι ποιο μπελαλίδικο γιατί θα θέλει ξεκόλλημα το άγκιστρο και κόλλημα στο σωστό σημείο. Προτίμησε έμπειρο οπλουργό!

.... Το έκλεισα.. Αυτές οι 81 με κάψανε.. Στην φωτό είναι το 325 μου με κουμπομένες τις 81 και 76...71...

αεροδρομιο ελ.βενιζελος...:D
αριστερα το 325 με τις 76αρε; του miroku και δεξια το miroku με τις 71 του 325.. Μιλάμε για full αλλαξοκωλιά..:):):):)

Καλορίζικο!

Με 3 ζέυγη κανών και δυο βάσεις και αν όντως είναι και εναλλάξιμες, έχεις αφήσει παρακαταθήκη και κληροδότημα για 10 γεννιές μετά!

Στην πρωτη φωτο ειναι το 325 μου με τις μαμα κανες και στην δευτερη με τις 81.
Δεν κουναει και το νοιωθεις πολυ στιβαρό στο ανοιξε - κλεισε.Αλλα οπτικα δεν εφαρμόζει τοσο καλά οσο με τις 71.
(Θέλουν γέμισμα τα αρσενικα κλειδια της κανης, λιμαρισμα, για να εφαρμόσουν τέλεια)..

Last edited:

Στην πρωτη φωτο ειναι το 325 μου με τις μαμα κανες και στην δευτερη με τις 81.
Δεν κουναει και το νοιωθεις πολυ στιβαρό στο ανοιξε - κλεισε.Αλλα οπτικα δεν εφαρμόζει τοσο καλά οσο με τις 71

Μια χαρα ειναι,απο την στιγμη που δεν εχεις τζογο,εχει σφικτο κλεισιμο και τα κλειδια λειτουργουν.Το εξωτερικο κανε οτι δεν το βλεπεις.

Εδω ειναι αλλη νια με τις 81 αλλα χωρις να εχω κουμπωσει την παπια.
οταν την κουμπωνω σφιγγει αρκετα αλλα αυτο δεν με ανησυχει καθολου γιατι ειναι ευκολο αν ψιλολιμαρεις δέκατα το αγκιστρο της κανης.
ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι εφαρμογη και να χρειαστει θα γινει ΜΟΝΟ στην κανη!! το δυσκολο για μενα ειναι το γεμισμα των αρσενικων περαστων κλειδιων της κανης για την τελεια εφαρμογη. (παπατσαρουχας vs κουρκουλος)...
Το miroku θα το αφησω με τις μαμα 76αρες και δεν με ενδιαφερει να του κουμπωνω αλλες ή να κουμπωσω τις 76αρες στο 325.Θελω μόνο να γινει εφαρμογη και να δουλευω το 325 με τις 71 και τις 81.

Last edited:
Μια χαρα ειναι,απο την στιγμη που δεν εχεις τζογο,εχει σφικτο κλεισιμο και τα κλειδια λειτουργουν.Το εξωτερικο κανε οτι δεν το βλεπεις.
Αν δεν πατουν ομοιομορφα τα κλειδια να παιρνουν ομοιομορφα τις δυναμεις δεν ειναι σωστο .Καπου θα ξεσπασει με τον καιρο...

Αλεξανδρει φαινεται με το ματι οτι τα παραλληλογραμμα κλειδια πανω δεν πατανε 100% και ολα τα φορτια θα την ακουν τα τερτραγωνα κατω.

Να ρωτησω κατι,οι καννες ειναι σετ με το οπλο?Απο την μανα τους δηλαδη?

Οχι. Διάβασε τις προηγουμενες δημοσιευσεις και θα καταλαβεις τι προσπαθω να κανω. Και θα το κανω..:D:D

Οκ το επιασα!Πηγαινε το οπλο σε εναν οπλουργο να λιμαρει οτι ενοχλει στα σετ των καννων.Αλλα να θυμασε οτι αν κυνηγας με την 71 συνεχεια
και που και που βαζεις τις αλλες,παλι το ιδιο θεμα θα εχεις.Οσο το ποζε δουλευει τα πατηματα θα αλλαζουν στις υπολοιπες.

Status
Not open for further replies.
Back