Καλοντουφεκο, Να'σαι γερός να το χαρείς .
Ευχαριστώ πολυ παιδιά.Μέσα στην εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου.
Τό δελεαστικό για μενα αύτης της αγοράς είναι ότι η ανταλακτική κάνη (81)toy miroku είναι από 325 (γραφει browning 325sp),του δικου μου γραφουν 325si ενω η μαμα 76αρες γραφουν miroku και τον ιδιο αριθμό με την βαση του οπλου.ΑΡΑ αυτες οι κανες ανήκουν στο 325!και ετσι θα το φτιαξω και στα χαρτια.
ΑΛΛΑ πρινν τυπωθει το νεο δ.κατοχης θα πρεπει να επικεφτώ οπλουργο για τις καταληλες εφαρμογες για να σιγουρευτω οτι μπορει να γινει τέλειο.
Εχει κανει κανενας απο εδω παρομοια εργασια σε οπλουργό? πειτε καμια προταση γενικά και σε ποιον να πάω. ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας.
Αν δεν πατουν ομοιομορφα τα κλειδια να παιρνουν ομοιομορφα τις δυναμεις δεν ειναι σωστο .Καπου θα ξεσπασει με τον καιρο...Μια χαρα ειναι,απο την στιγμη που δεν εχεις τζογο,εχει σφικτο κλεισιμο και τα κλειδια λειτουργουν.Το εξωτερικο κανε οτι δεν το βλεπεις.
Αν δεν πατουν ομοιομορφα τα κλειδια να παιρνουν ομοιομορφα τις δυναμεις δεν ειναι σωστο .Καπου θα ξεσπασει με τον καιρο...
Αλεξανδρει φαινεται με το ματι οτι τα παραλληλογραμμα κλειδια πανω δεν πατανε 100% και ολα τα φορτια θα την ακουν τα τερτραγωνα κατω.Οκ,τοτε καπνισε τα κλειδια να δεις....
Αλεξανδρει φαινεται με το ματι οτι τα παραλληλογραμμα κλειδια πανω δεν πατανε 100% και ολα τα φορτια θα την ακουν τα τερτραγωνα κατω.
Οχι. Διάβασε τις προηγουμενες δημοσιευσεις και θα καταλαβεις τι προσπαθω να κανω. Και θα το κανω..Να ρωτησω κατι,οι καννες ειναι σετ με το οπλο?Απο την μανα τους δηλαδη?
Οχι. Διάβασε τις προηγουμενες δημοσιευσεις και θα καταλαβεις τι προσπαθω να κανω. Και θα το κανω..![]()