Δεν θα σου ω Μπερέτα θα σου πω οποια σου κάθεται καλύτερα.ισως η φαμπαρμ σε ποιότητα να υπερέχει αλλά σε θέμα κάνης και τουφεκιας Μπερέτα μονοΚαλησπέρα κύριοι. Στα σκαριά αγορά αριστερής ημιαυτόματης καραμπίνας. Παπί και λαγό θα κυνηγήσει. Αρκετά περιορισμένες οι επιλογές. Είμαι ανάμεσα σε Α400 xplor action και xlr5. Γνώμες - απόψεις από κατόχους ή γνωστές παρακαλώ.... Και κάτι ακομα... Αξίζουν τα 1200+ για καραμπίνα; Σχετικό θα μου πεις... Ευχαριστώ.
Να μας πει και ο Παύλος....θα έχει σίγουρα άλλη άποψη...ένα κλικ πάνω και σε κανη!Δεν θα σου ω Μπερέτα θα σου πω οποια σου κάθεται καλύτερα.ισως η φαμπαρμ σε ποιότητα να υπερέχει αλλά σε θέμα κάνης και τουφεκιας Μπερέτα μονο
Όχι Ηλία.εδω κάνεις λάθος.αν κάτι προσφέρει παραπάνω απ' όλους η Μπερέτα είναι η κανη και η τουφεκια της σε σχέση με τα μαμά τσοκ απ' τους υπολοιπουςΝα μας πει και ο Παύλος....θα έχει σίγουρα άλλη άποψη...ένα κλικ πάνω και σε κανη!
Παύλο διαφορές l4s από xlr σημαντικές;Υπομονή να την δικιμασω σε διάφορες φάσεις κυνηγιού και ιδιαίτερα καιρού και θα σας πω γιατί προς το παρόν μονο καρακάξες έχω αναγκάσει να αλλάξουν κουρνιά ...157 μετραω
Η κάννη της δηλητήριο μέχρι στιγμη δεν μου εχει πει οχι στα τρελά που της ζηταω
Δημήτρη υπάρχει μια αριστερή xlr5 με ξύλινα όμως στο car, φενεται σε άριστη κατάσταση αλλά είναι Αττική .Καλησπέρα κύριοι. Στα σκαριά αγορά αριστερής ημιαυτόματης καραμπίνας. Παπί και λαγό θα κυνηγήσει. Αρκετά περιορισμένες οι επιλογές. Είμαι ανάμεσα σε Α400 xplor action και xlr5. Γνώμες - απόψεις από κατόχους ή γνωστές παρακαλώ.... Και κάτι ακομα... Αξίζουν τα 1200+ για καραμπίνα; Σχετικό θα μου πεις... Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ Παύλο. Δεν με " καίει" πολύ για πλαστικό ή ξύλο να σου πω την αλήθεια. Για να δοκιμάσω και l4s... Αν βρω φυσικά κατά δω...Επειδή τα έπιασα και τα δύο όπλα στον Τουρη το L4S είναι πιο ζυγισμένο οπλο...η XLR είναι εμπροσθοβαρη
Πολύ σημαντικο η βίδα που πιάνει την καννη και μαστο στην L4S πριν τοποθετηθεί η πάπια με την βιδα της
Στην XLR βιδωνεις πάπια και πιάνει μαστό καννη,, αν για Χ Ψ λόγους σπασει η παπια δεν ριχνεί το όπλο
Κατά τα άλλα φοβερές λαβές και τα δύο όπλα πολύ καλή εργονομία
Αν δεν θες πλαστικό διαλεξε την L4S
Τόσα χρόνια με ανάποδα όπλα την κάνω την δουλειά. Όλα τα κυνήγια με δίκανο τα έκανα. Και έρχεται ο νομοθέτης και επιβάλει ατσάλινα σκαγια(ορθως). Άρα καραμπίνα στο ποτάμι. Πολύ καλή η Φράνκι που έχω αλλά δεξιά. Κουράζει η αλήθεια είναι.... Της λείπει και βάρος...Δημήτρη ομοιοπαθης και εγώ αριστεροχειρας.... Να πω την αλήθεια το αριστερό όπλο σε δεσμεύει πολύ.... Παρά πολύ...
Εγω επέλεξα να συνεχίσω με δεξιό όπλο όπως και πριν και να το φέρω πάνω μου με τις φλατζες....κατα την άποψή μου κοίτα πιο σου αρέσει και σε φτιάχνει και πάρτο και μη κολλάς στο αριστερό....
Όταν έψαχνα τον Ιουλιο την xlr5 σε αριστερό δεν την βρήκα πουθενά...
Δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτό και επί της ευκαιρίας θα κάνουμε μια μέρα δοκιμή και με τα δικά μας τα όπλα να δούμε διαφορες...η fabarm έχει εξαιρετική κάννη με υπερβολικά καλά μαμά τσοκ...ίσως τα καλύτερα εργοστασιακά της αγοράς!Όχι Ηλία.εδω κάνεις λάθος.αν κάτι προσφέρει παραπάνω απ' όλους η Μπερέτα είναι η κανη και η τουφεκια της σε σχέση με τα μαμά τσοκ απ' τους υπολοιπους
Συμφωνώ Ηλία. Έχοντας συγκρίνει την δική μου titan με την 391 του αδερφού μου, η fabarm έχει σαφώς καλύτερη τουφεκιά. Άλλωστε το δυνατό χαρτί της εταιρείας είναι η κάννη...Δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτό και επί της ευκαιρίας θα κάνουμε μια μέρα δοκιμή και με τα δικά μας τα όπλα να δούμε διαφορες...η fabarm έχει εξαιρετική κάννη με υπερβολικά καλά μαμά τσοκ...ίσως τα καλύτερα εργοστασιακά της αγοράς!
Και η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τις άλλες ιταλικές αερίων!Συμφωνώ Ηλία. Έχοντας συγκρίνει την δική μου titan με την 391 του αδερφού μου, η fabarm έχει σαφώς καλύτερη τουφεκιά. Άλλωστε το δυνατό χαρτί της εταιρείας είναι η κάννη...
Βαζοντας στο καταστημα λυμενες a400, l4s, maxus η fabarm ειχε το καλυτερο φινιρισμα..Και η ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τις άλλες ιταλικές αερίων!
Έκανες τέτοια πρόβα και δεν το λες τόσο καιρόΣυμφωνώ Ηλία. Έχοντας συγκρίνει την δική μου titan με την 391 του αδερφού μου, η fabarm έχει σαφώς καλύτερη τουφεκιά. Άλλωστε το δυνατό χαρτί της εταιρείας είναι η κάννη...
Σε απογοήτευσαν τα τσοκ της μαξους Νίκο ;Μαμα τσοκ στην μαξους είναι για φαπες
Τζαπα ο κόπος σας
και τα 2 οπλα ειναι εξαιρετικα ,ενα κλικ παραπανω ειναι η beretta!γιατι?γιατι ειναι beretta![δες και τα 2 απο κοντα επωμισε τα και οποιο σου κανει το κλικ.]Καλησπέρα κύριοι. Στα σκαριά αγορά αριστερής ημιαυτόματης καραμπίνας. Παπί και λαγό θα κυνηγήσει. Αρκετά περιορισμένες οι επιλογές. Είμαι ανάμεσα σε Α400 xplor action και xlr5. Γνώμες - απόψεις από κατόχους ή γνωστές παρακαλώ.... Και κάτι ακομα... Αξίζουν τα 1200+ για καραμπίνα; Σχετικό θα μου πεις... Ευχαριστώ.