Μιχάλη αν ενδιαφέρεσαι όντως βγάλε χαρτί να γίνει η δουλειά πριν φύγω,αλλιώς μου το έχουν προτείνει ήδη και από την ΑθήναΗλία είμαι διατεθειμένος να σε βοηθήσω να ξεφορτωθείς την 930 σου .![]()
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Μιχάλη αν ενδιαφέρεσαι όντως βγάλε χαρτί να γίνει η δουλειά πριν φύγω,αλλιώς μου το έχουν προτείνει ήδη και από την ΑθήναΗλία είμαι διατεθειμένος να σε βοηθήσω να ξεφορτωθείς την 930 σου .![]()
η ταινία όλα τα λεφτά !!![/QUOT
Παλιά, καλή Πασοκική περιοδος..![]()
Την έχει ζητήσει ένας φίλος,μου έχει μπει στο μυαλό και για αεριων,επομενως ναι!το δίνεις Ηλία ;
Λιακο σε κοβω να χαιδευεις a400 uplandΤην έχει ζητήσει ένας φίλος,μου έχει μπει στο μυαλό και για αεριων,επομενως ναι!
Και για τι μάρκα σκέφτεσαι ;Την έχει ζητήσει ένας φίλος,μου έχει μπει στο μυαλό και για αεριων,επομενως ναι!
Ρε αφήστε το παιδί να αποφασίσει μόνο του τη Fabarm L4S ή XLR....Λιακο σε κοβω να χαιδευεις a400 upland
Hλια κατα την προσωπικη μου αποψη δυο ειναι οι επιλογες με ξυλινα μερη .Beretta A400 upland και Benelli Power Bore.Παιζουν στις ιδιες τιμες με την διαφορα στο συστημα λειτουργιας αεριων η μια αδρανεια η αλλη.Δυο κορυφαιες επιλογες που συγκεντρωνουν ποιοτητα εργονομικα χαρακτηριστικα και φοβερα σκοτωματα.Φιλος μου κυνηγα την Βενελλι αποκλειστικα στις φασσες και εκει βλεπουμε τι τραβαει η καννη της .Φοβερη .Οπως και να εχει το θεμα καλη επιλογη σου ευχομαι.Την έχει ζητήσει ένας φίλος,μου έχει μπει στο μυαλό και για αεριων,επομενως ναι!
κράτα τον πυραυλακι σου και πάρε και μια fabarm να μεταπηδάς από αδράνεια σε αέρια και αντίστροφα![]()
Ακριβώς όπως το είπες το επιβεβαιώνω. Όσοι έχουμε fabarm ειδικά τις νεότερες δεν τις αλλάζουμε! Γιατί εκτός από θαυμάσιες τουφεκιές είναι και απροβλημάτιστες. Το μόνο που θέλουν λίγη περισσότερη ώρα στο καθάρισμα.Παιδια καποτε ενας μεγαλος δασκαλος της σκοποβολης ειχε πει το εξης: Εαν η Fabarm ειχε το μηχανισμο της Benelli με την καννη που διαθετει δεν θα πωλουσε αλλο οπλο γνωριζω οτι και ο ιδιος κυνηγουσε και με Fabarm.Η Fabarm να γνωριζεται οτι εχει διεθνως παντεταρισμενη την κατασκευη της καννης μεχρι το 2030.Για αναλογιστειτε το γιατι;Οσοι βεβαια εχετε κυνηγησει με Fabarm ηδη το ξερετε το γιατι.
Να σου πω κι εγώ τι λέω?αν τ όπλο σου κάνει τα χατηρια το κρατάς και προχωράς.ρητο που δεν εφαρμοσα ποτέ μου και το μετάνιωσα αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να το λαβεις υπ όψιν λέει ένα όπλο ένα φυσιγγι.τωρα αν θες αερίων πάρε μια μεταχ.μπερετα ή φαμπαρμ όπως το σκέφτεσαι και κάνε μετά τις επιλογές σουΛες Ανδρέα;
εννοείτε φιλαράκι και τα έχεις όλα... έχω την xlr κάνει γούστα και αυτή!Λες Ανδρέα;
Αν είναι να μεταπηδήσεις σε αυτογεμές αερίων, τότε Remington V3 Field Walnut (ξύλινα μέρη), εκτός και έχεις λίγη υπομονή για την V3 Waterfowl. https://www.randywakeman.com/Review2019RemingtonV3WaterfowlPro.htmΤην έχει ζητήσει ένας φίλος,μου έχει μπει στο μυαλό και για αεριων,επομενως ναι!
Θανάση δεν είχα ποτε ρεμ,έχω ακουσει θεματάκια περί εμπλοκών,για την κάννη της όλοι λένε τα καλύτερα,δεν μπορώ να πω πως είναι από τα όπλα που έχω στα υποψιν μου,γενικά μαρεσουν περισσότερο τα ιταλικά,βέβαια μπορεί να την ριξω και μα ερωτευτώ!Αν είναι να μεταπηδήσεις σε αυτογεμές αερίων, τότε Remington V3 Field Walnut (ξύλινα μέρη), εκτός και έχεις λίγη υπομονή για την V3 Waterfowl. https://www.randywakeman.com/Review2019RemingtonV3WaterfowlPro.htm
Ξέρεις φίλε πως με πιάνει να τα αλλάζω τα όπλα,σαν παιχνίδι τα βλέπω,δόξα τω θεω έως τώρα δεν είχα από κανένα αυτογεμες μου παράπονο!Να σου πω κι εγώ τι λέω?αν τ όπλο σου κάνει τα χατηρια το κρατάς και προχωράς.ρητο που δεν εφαρμοσα ποτέ μου και το μετάνιωσα αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να το λαβεις υπ όψιν λέει ένα όπλο ένα φυσιγγι.τωρα αν θες αερίων πάρε μια μεταχ.μπερετα ή φαμπαρμ όπως το σκέφτεσαι και κάνε μετά τις επιλογές σου