Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Θεωρώ το 682 ποιοτικότερο δίκαννο από το 725 και με μεγαλύτερη αξιοπιστία λόγω των πολλών ετών που δοκιμάζεται στα σκοπευτήρια και αντικειμενικά οι οπτιμα είναι πολύ καλές καννες!το ζύγισμα του 725 μου άρεσε πολύ και με ενδιέφερε όταν έψαχνα για δίκαννο αλλά όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία για 682 δεν μπορούσα να την αφήσω να φύγει!οσο αναφορά τα αυτογεμη η μπρεντα έχει καλύτερη σκανδάλη από την rafaello,ούτε με την κάνη της μπενελι είχα θέμα αλλά ήταν 66αρα η καραμπίνα και έχω συνηθίσει με μακρύτερα όπλα!παρομοια μοντιφια έκανε ο Ανδρέας κάνει 930i σε criocomfort νομίζω και είναι πολύ ικανοποιημενος!
Ηλια μην ανακατευεις πολλα πραγματα μαζι .Η λογικη ειναι απλη και σου προτεινα να συνθεσεις ενα αυτογεμη και να παρεις ενα super pose για να απολαυσεις ποιοτικοτερα το κυνηγι σου .Ελαφριες σκανδαλες 66αρες καννες και μοντιφες κανεις ενα αχταρμα στο μυαλο σου και χανεις την ουσια.Για κυνηγι μιλαμε παντα γιαυτο προσωπικα σου προτεινα καθαρες επιλογες χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησεις αν και εχεις συμφωνησει επι της ουσιας διαλεξες αλλο μοντελο δικανο και στο αυτογεμη εκει καταληγεις απλα διαφωνεις στην ελαφρια σκανδαλη .

Ηλια μην ανακατευεις πολλα πραγματα μαζι .Η λογικη ειναι απλη και σου προτεινα να συνθεσεις ενα αυτογεμη και να παρεις ενα super pose για να απολαυσεις ποιοτικοτερα το κυνηγι σου .Ελαφριες σκανδαλες 66αρες καννες και μοντιφες κανεις ενα αχταρμα στο μυαλο σου και χανεις την ουσια.Για κυνηγι μιλαμε παντα γιαυτο προσωπικα σου προτεινα καθαρες επιλογες χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησεις αν και εχεις συμφωνησει επι της ουσιας διαλεξες αλλο μοντελο δικανο και στο αυτογεμη εκει καταληγεις απλα διαφωνεις στην ελαφρια σκανδαλη .
Έχω δίκανο επομενως στην ίδια ή λιγο χαμηλότερη κατηγορία δεν θα με ενδιέφερε να ψαχτω!Με την ελάχιστη εμπειρία μπορεί να ξεχωρίσω αν με επηρεάζει η βαριά σκανδάλη,οι 66αρες κάνες και να βάλω σε άλλη βάση αλλο είδος καννης!ευτυχως τα έχω διαχωρίσει και δεν τα έχω κάνει αχταρμά στο μυαλό μου,ξέρω πάνω κατω τι θέλω να παρω και έχω καταλήξει σε δυο εταιρίες όπλων που βγάζουν όπλα αεριων που θα ήθελα να δοκιμασω!Καθε γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική για αυτό τον λόγο έγραψα και δημόσια το τι σκέφτομαι!μεσω της διαφωνιας αρκεί ο άλλος να μην είναι δογματικός αποκτούμε σφαιρικότερη άποψη:)

Έχω δίκανο επομενως στην ίδια ή λιγο χαμηλότερη κατηγορία δεν θα με ενδιέφερε να ψαχτω!Με την ελάχιστη εμπειρία μπορεί να ξεχωρίσω αν με επηρεάζει η βαριά σκανδάλη,οι 66αρες κάνες και να βάλω σε άλλη βάση αλλο είδος καννης!ευτυχως τα έχω διαχωρίσει και δεν τα έχω κάνει αχταρμά στο μυαλό μου,ξέρω πάνω κατω τι θέλω να παρω και έχω καταλήξει σε δυο εταιρίες όπλων που βγάζουν όπλα αεριων που θα ήθελα να δοκιμασω!Καθε γνώμη είναι πάντα ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική για αυτό τον λόγο έγραψα και δημόσια το τι σκέφτομαι!μεσω της διαφωνιας αρκεί ο άλλος να μην είναι δογματικός αποκτούμε σφαιρικότερη άποψη:)
Παραιτουμε δεν υπαρχει λογος για συνεχεια.

Πητ με ποια άλλη κανη έχεις συγκρίνει αυτή της 930 κ τη θεωρείς ταβάνι ?
Αρη δεν την εχω προσωπικα δοκιμασει περναω πληροφορια απο συναδελφους που την φορεσαν και τη δοκιμασανε και στο σκοπευτηριο και οι εντυπωσεις και τα αποτελεσματα κατα την αποψη τους ηταν μακραν οπως το ανεφεραν.Προσωπικα οπως εχω αναφερθει θα την κοντραρω με την SS και δυο αλλες επιλογες και εκει θα δωσω την προσωπικη μου αποψη τον Αυγουστο που θα την φορεσει ενας ξαδελφος σε μια Rafaello crio.Εαν με ρωτησεις σημερα οτι εχουμε να κανουμε με κατι το οποιο μας οδηγει ταβανι αναφερομαι μονο οταν θελουμε να ξεπερασουμε την αποδοση που εχουν οι καννες της Βενελλι ως ανωτερη επιλογη , προσωπικα ομως επειδη ειμαι αρκετα μετριοφρων και επιφυλακτικος εαν δεν δω με τα ιδια τα ματια μου δεν μυθοποιω ευκολα κατι.Αναμενω.

Με αυτογεμη δεν ανεβαινεις κατηγορια μονο με super pose.Την κατηγορια για τα αυτογεμη την εχεις παρε την Rafaello κοτσαρε επανω την καννη τηε 930ι και εφθασες στο ταβανι δεν παει πιο πανω.Εαν θελεις την προσωπικη μου αποψη επειδη και εγω τα οπλα τα εχω περασει σαν τα πουκαμισα στασιο δεν ειχα και δεν εχω να σου πω την αληθεια την πραγματικη ικανοποιηση και την ποιοτητα στο ολο ζητημα την ενοιωσα μονο με το Browning το Β425 .Σημερα εαν θα διεθετα τα χρηματα θα επερνα το Β725 και θα εκλεινα τον κυκλο μου φιλε μου καλε.Αυτη ειναι αλλαγη κατηγοριας.
αν εβαζε καμια rem κανη θα ανεβεναι κατηγορια,
αλλα τον να ειχες το Β425 κ να λες οτι αν ειχες χρηματα θα επερνες το 725 νομιζω θα εκλεγες το χρημα,καλητερα να ξαναεπερνες το425 το θεωρο πολυ ανωτερο
πρωσοπηκα αν ηθελα κατι ποιοτικα σε συνολο οπλο σε αυτα τα λεφτα θα επερνα μεταχειρισμενο κανενα Β25,ΜΕΡΚΕΛ ,κ εχει δρομο αν ηθελα να ανεβω χρηματικα

αν εβαζε καμια rem κανη θα ανεβεναι κατηγορια,
αλλα τον να ειχες το Β425 κ να λες οτι αν ειχες χρηματα θα επερνες το 725 νομιζω θα εκλεγες το χρημα,καλητερα να ξαναεπερνες το425 το θεωρο πολυ ανωτερο
πρωσοπηκα αν ηθελα κατι ποιοτικα σε συνολο οπλο σε αυτα τα λεφτα θα επερνα μεταχειρισμενο κανενα Β25,ΜΕΡΚΕΛ ,κ εχει δρομο αν ηθελα να ανεβω χρηματικα
Νικολα σε πληροφορω στην παρεα εχουμε τρεις rem καννες επανω σε Rafaello και σε crio comfort και γνωριζω πολυ καλα τι κανουν βλητικα να σημειωσω οτι χρησιμοποιουνται μονο στα παπια.Ενας εξ αυτων και ξαδελφος ειδε τα αποτελεσματα απο την καννη της 930ι και μπαινει σε εξοδα για ποιο λογο αραγε;Θα σου τα πω προσωπικα τον Αυγουστο οταν τελειωσω τα συγκριτικα.Τωρα μαθε τι διαφορες εχουν μεταξυ τους τα δυο μοντελα της Browning και το ξανασυζηταμε γιατι ειναι καλιτερο το ενα απο το αλλο .Ωραιες οι προτεινομενες επιλογες σου δεν θα διαφωνησω αλλα τα σημερινα μοντελα να μην ξεχνας οτι εχουν καλιτερα εργονομικα χαρακτηριστικα πραγμα που πρεπει να δινουμε μεγαλη βαρυτητα.Παντως σε ευχαριστω.

Έχει κάποιος άποψη για το Browning 325 sl ?
ναι. ΟΠΛΑΡΑ.Οτι θελεις πες μου. Αυριο απόγευμα υπάρχει περιπτωση πρώτα ο θεός να το έχω στο Σχιστό με το καινουριο κοντάκι με τις 81 και να φέρω και τις 71 να το ρίξεις.

Last edited:
ναι. ΟΠΛΑΡΑ.Οτι θελεις πες μου. Αυριο απόγευμα υπάρχει περιπτωση πρώτα ο θεός να το έχω στο Σχιστό με το καινουριο κοντάκι με τις 81 και να φέρω και τις 71 να το ρίξεις.
Φίλε μου χίλια ευχαριστώ. Είμαι από Κω και πνιγμένος στην δουλειά οπότε δύσκολο να το ρίξω !
Θα με βοηθούσε να μου πείς το βάρος του όπλου .

Καλά να είμαστε θα έρθω αρκετό καιρό στην Αθήνα κάπου πρίν τα Χριστούγεννα . Δεν βιάζομαι να ψωνίσω!

Απλά μου άρεσε σαν τουφέκι όπως το είδα και θά το έχω υπόψιν μου.

Σήμερα πήρα χαρτιά για νέο όπλο . Το θέμα είναι τι να πάρω . Καμία ιδέα ; ( καραμπίνα ) .
Με το καλό!
Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Υπάρχουν πραγματικά ατουφέκιστα όπλα σχεδόν στις μισές τιμές
Γιά τι κυνήγι ή/ και σκοπευτήριο;
Τι άλλα όπλα υπάρχουν;
Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος και σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Με το καλό!
Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Υπάρχουν πραγματικά ατουφέκιστα όπλα σχεδόν στις μισές τιμές
Γιά τι κυνήγι ή/ και σκοπευτήριο;
Τι άλλα όπλα υπάρχουν;
Σε κάθε περίπτωση η αναζήτηση είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος και σου εύχομαι καλή επιτυχία!
Καινούργιο . Για οπλοβαστο βασικά . Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν ειδικά σε US μάρκες τπτ σε έκδοση με ένθετα . Κοιτάω κι προς Upland ... .think.

Το ακριβότερο που μπορείς να πληρώσεις. Αργότερα θα καταλάβεις γιατί το πληρωσες.
.congrats.
πάντως, , πάρα πολύ ωραία όπλα για οπλοβαστό γιά όλα τα βαλάντια, ακόμα και πολύ υψηλά, έχει η Benelli (αν και φοβάμαι ότι δεν είσαι φαν :) )
https://eshop.kirgias.gr/el/26-ημιαυτόματες-καραμπίνες?orderby=price&orderway=desc&orderway=desc

Τώρα θα μου πείς, αν είναι να δώσω τόσα λεφτά, κοιτάω και Cosmi...

Τι αλλο εκτος απο rem??? Μην παει κ τσαμπα το ονομα...sarcastic.
Παρε μια 870 ετσι για αλλαγη κ αυτη καραμπινα λεγεται...sarcastic.
870 ; Μπα ... εδώ τρόμαξα να βγάλω χαρτιά . Σε άλλο νόμο πηγα . Το θέμα είναι σε εμφάνιση μόνο η SBE 2 Limited edition μου αρέσει .Αλλα είναι Benelli .

Status
Not open for further replies.
Back