Fabarm XLR5 Velocity LR 76cm.Σήμερα πήρα χαρτιά για νέο όπλο . Το θέμα είναι τι να πάρω . Καμία ιδέα ; ( καραμπίνα ) .
Θα με ευχαριστείς μετά.
Fabarm XLR5 Velocity LR 76cm.Σήμερα πήρα χαρτιά για νέο όπλο . Το θέμα είναι τι να πάρω . Καμία ιδέα ; ( καραμπίνα ) .
Το σκέφτομαι για Α400 Uniko. Θέλω 76 κάνη κι ξύλα. Εχει πολυ καλή κάνη όντως.Νικόλα εγώ αυτή την στιγμή θα επαιρνα την την α400 την plus αλλά όχι για οπλοβαστο,να έβλεπα τι κάνει στο τερεν
Fabarm οχι δεν επερνα. Δεν μου κάθεται σαν μάρκα. Σίγουρα πολύ ποιο ποιοτικό μου είναι από το L4S κι ωραίο όπλο.Fabarm XLR5 Velocity LR 76cm.
Θα με ευχαριστείς μετά.
Ποτέ δεν είναι αργά να αναθεωρησεις.Fabarm οχι δεν επερνα. Δεν μου κάθεται σαν μάρκα. Σίγουρα πολύ ποιο ποιοτικό μου είναι από το L4S κι ωραίο όπλο.
Την έχω φίλε μου και είναι εξαιρετικό όπλο που όμως το κοντακι της δες εάν σε βολεύει,σήμερα είδα και επωμισα την upland πολύ καλύτερο κοντάκι όμορφο ζύγισμα όμορφο όπλο ,με έβαλε σε σκέψεις ,με βλέπω να ξεπαραδιαζωμε πάλι .Το σκέφτομαι για Α400 Uniko. Θέλω 76 κάνη κι ξύλα. Εχει πολυ καλή κάνη όντως.
Bλεπω οτι η αποψη μου συμμεριζεται και απο σενα φιλε μου Pain.Πραγματι οπως ανεφερα και εγω για την L4S αλλα και την Α400 που πηγα και τις δοκιμασα ακριβως στο ιδιο συμπερασμα κατεληξα και δεδομενου οτι η Α400 εχει βελτιωμενη καννη που εχει μικρινει εαν οχι και καλυτερα την διαφορα στην τουφεκια της απο την L4S γερνει η ζυγαρια πλεον και για μενα προς την Α400.Προσωπικα εχω καταληξει και περιμενω την αριστερη εκδοση.Την έχω φίλε μου και είναι εξαιρετικό όπλο που όμως το κοντακι της δες εάν σε βολεύει,σήμερα είδα και επωμισα την upland πολύ καλύτερο κοντάκι όμορφο ζύγισμα όμορφο όπλο ,με έβαλε σε σκέψεις ,με βλέπω να ξεπαραδιαζωμε πάλι .
αν κ σου ειχα στηλει για beretta αν θες να παρεις εχω κ σε brownig δεν ειναι αεριον ομως
View attachment 1637
A5 ULTIMATE PARTRIDGES
Το μοναδικό που με χαλάει και μενα είναι ότι είναι πλαστική,επειδή απευθύνεται σε βάλτο λογικά!Το σκέφτομαι για Α400 Uniko. Θέλω 76 κάνη κι ξύλα. Εχει πολυ καλή κάνη όντως.
Αντε με το καλο!!!Εγώ πρώτα ο θεός ως το σάββατο θα έχω στα χέρια μου το νέο μου όπλο....
Το πρώτο μου S/P (Μεταχειρισμένο κ λίγο παλιό βέβαια) αλλά σίγουρα θα τεριάξει στα γούστα μου..και με σταθερά τσοκ.....
Ομορφο οπλο και αυτο ρε παιδια! Πολυ μου αρεσει, το εχω επωμισει και μου ερχεται κουτι....αν κ σου ειχα στηλει για beretta αν θες να παρεις εχω κ σε brownig δεν ειναι αεριον ομως
View attachment 1637
A5 ULTIMATE PARTRIDGES
Για εξωτερικό δεν ξέρω ..εγώ έχω ένα gemini mobile με porting 4*.....5 χρόνια τώρα δεν το αλλάζω ποτέ στο κυνήγι Φέρμας...ούτε σε τσιχλα περπατητο ....Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ενα εξωτερικο τσοκ Gemini γνωρίζετε αν ειναι αξιόπιστο και αν είναι magnum??
Ηλία η uniko βγαίνει με ξύλα.μηπως μπερδευεσαι με τη plus?Το μοναδικό που με χαλάει και μενα είναι ότι είναι πλαστική,επειδή απευθύνεται σε βάλτο λογικά!
Κι σε ποιον δεν ‘ κάθεται ‘αυτό το όπλο Παύλο .από τα καλύτερα πιασίματα της αγοράς η Α5 με φανταστική σκοπευτική γραμμή,,,ένα από τα καλύτερα όπλα σε εργονομία και βάρος που πέρασε από τα χέρια μου
Pavlo για πες μου λιγο για την αποδοση της καννης διοτι το 18.8 δεν με βρισκει συμφωνο για γομωσεις μεχρι 36γρ σαν την ιδανικη επιλογη αυλου.Η παλαια Α5 γνωριζεις οτι ηταν 18.4 και τα συγκριτικα με τα οπλα της εποχης εκεινης που εχω κανει να μη σου πω διοτι δεν θα τα πιστευεις.Δεν γνωριζω και τα μεταλλα που χρησιμοποιει η εταιρεια σημερα και δεδομενου επιπλεον οτι η συναρμολογηση κατασκευη γινεται στην Πορτογαλια.Βεβαια η εταιρεια δινει 7ετη εγγυηση που πρεπει να ληφθει σοβαρα υποψην οτι και αν συνεπαγεται απο αυτο.από τα καλύτερα πιασίματα της αγοράς η Α5 με φανταστική σκοπευτική γραμμή,,,ένα από τα καλύτερα όπλα σε εργονομία και βάρος που πέρασε από τα χέρια μου
Στην plus αναφερόμουν Γιουρι ναι,που είπε ο Νικόλας πως θεωρεί πως θα έχει καλή κάννη αλλά θέλει ξύλινη μαρη στην καραμπίνα!Ηλία η uniko βγαίνει με ξύλα.μηπως μπερδευεσαι με τη plus?
Ναι αυτή δεν έχει έκδοση ξυλινηΣτην plus αναφερόμουν Γιουρι ναι,που είπε ο Νικόλας πως θεωρεί πως θα έχει καλή κάννη αλλά θέλει ξύλινη μαρη στην καραμπίνα!