Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν θυμαμαι τι τιμη ειχαν αλλα δεν περπατησαν καθολου.
Θα είχε πάρει 3 και το ξέχασε να στο πει μωρέ....
Δηλαδη δεν αξιζει να μην το συζητησω καν για να το αγοράσω? Καποια γνωμη για καποιο αλλο

Αξίζουν τα τουρκικα?
Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....

Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....

μονο καλα λογια εχω ακουσει γι αυτα τα οπλα.
ισως να ειναι κ ο λογος που εκλεισε το εργοστασιο... τα πωλουσαν υποκοστολογημενα! :D

Μονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betin
μονο καλα λογια εχω ακουσει γι αυτα τα οπλα.
ισως να ειναι κ ο λογος που εκλεισε το εργοστασιο... τα πωλουσαν υποκοστολογημενα! :D
soli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!

Μονοδρομος για σενα η lanber η boito.το lanber σαφως καλυτερο.και τα betinsoli πολυ ωραιο ζυγισμα και τουφεκιες αλλα ειχαν τα προβληματακια τους,εκτος αμα το βρεις απο γνωστο.
Νομίζω διπλό τουφεκουσαν πολλά..... όντως τα lanber αξίζουν ο φίλος έχει το 2087 και σκίζει και από ομορφιά ;)

Μιας και είμαι εκτός νησιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν κινδυνεύω από το tefal της συζύγου και είχα το χρόνο να σκεφτώ, έχω καταλήξει σε ένα πράγμα γιατρειά δεν υπάρχει με τα όπλα αποφάσισα την αγορά ενός super poze μιας που δεν έχω. Κατέληξα σε δύο το ένα είναι 686 Siver Pigeon I Sporting και το άλλο φυσικά το b725 sporter, σαν εμφάνιση γουστάρω το beretta αλλά η καρδιά μου λέει το 725 μήπως να τα πάρω και τα δύο να ηρεμήσω? .sarcastic. πέρα από την πλάκα κλείνω από την μεριά του 725 αν και μου αρέσει εκείνο το χαμηλό προφίλ του 686.

Status
Not open for further replies.
Back