Μεχρι πόσα λεφτά έχεις ταβάνι?Μιας και είμαι εκτός νησιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν κινδυνεύω από το tefal της συζύγου και είχα το χρόνο να σκεφτώ, έχω καταλήξει σε ένα πράγμα γιατρειά δεν υπάρχει με τα όπλα αποφάσισα την αγορά ενός super poze μιας που δεν έχω. Κατέληξα σε δύο το ένα είναι 686 Siver Pigeon I Sporting και το άλλο φυσικά το b725 sporter, σαν εμφάνιση γουστάρω το beretta αλλά η καρδιά μου λέει το 725 μήπως να τα πάρω και τα δύο να ηρεμήσω?πέρα από την πλάκα κλείνω από την μεριά του 725 αν και μου αρέσει εκείνο το χαμηλό προφίλ του 686.
Και τα δυο πολυ καλα οπλα......το ενα ποιο χαμηλο προφιλ απο το αλλλο.....απο την στιγμη που σου αρεσουν και τα δυο τα παιρνεις και υσηχαζεις..........αν σε ζοριζει το οικονομικο τοτε η καλιτερη αγορα ειναι αυτο που σου καθεται καλιτερα πανω σου........ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΝΟΥ ΟΠΛΟΥ.Μιας και είμαι εκτός νησιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν κινδυνεύω από το tefal της συζύγου και είχα το χρόνο να σκεφτώ, έχω καταλήξει σε ένα πράγμα γιατρειά δεν υπάρχει με τα όπλα αποφάσισα την αγορά ενός super poze μιας που δεν έχω. Κατέληξα σε δύο το ένα είναι 686 Siver Pigeon I Sporting και το άλλο φυσικά το b725 sporter, σαν εμφάνιση γουστάρω το beretta αλλά η καρδιά μου λέει το 725 μήπως να τα πάρω και τα δύο να ηρεμήσω?πέρα από την πλάκα κλείνω από την μεριά του 725 αν και μου αρέσει εκείνο το χαμηλό προφίλ του 686.
Με τις οπτιμα είναι το 686 που λες Ανδρέα;Μιας και είμαι εκτός νησιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν κινδυνεύω από το tefal της συζύγου και είχα το χρόνο να σκεφτώ, έχω καταλήξει σε ένα πράγμα γιατρειά δεν υπάρχει με τα όπλα αποφάσισα την αγορά ενός super poze μιας που δεν έχω. Κατέληξα σε δύο το ένα είναι 686 Siver Pigeon I Sporting και το άλλο φυσικά το b725 sporter, σαν εμφάνιση γουστάρω το beretta αλλά η καρδιά μου λέει το 725 μήπως να τα πάρω και τα δύο να ηρεμήσω?πέρα από την πλάκα κλείνω από την μεριά του 725 αν και μου αρέσει εκείνο το χαμηλό προφίλ του 686.
Μέχρι 2500Μεχρι πόσα λεφτά έχεις ταβάνι?
Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων το θέμα είναι πώς σε ένα μαγαζί που θα πας να πάρεις ένα όπλο αν δεν το ρίξεις να είσαι σίγουρος ότι κατά προσέγγιση είναι πάνω κάτω στα μέτρα σου? δυστυχώς είμαι σε μέρος που για να δοκιμάσεις ένα όπλο είναι περιορισμένες οι επιλογές πάω στα τύφλα και κάνω τον σταυρό μου.Και τα δυο πολυ καλα οπλα......το ενα ποιο χαμηλο προφιλ απο το αλλλο.....απο την στιγμη που σου αρεσουν και τα δυο τα παιρνεις και υσηχαζεις..........αν σε ζοριζει το οικονομικο τοτε η καλιτερη αγορα ειναι αυτο που σου καθεται καλιτερα πανω σου........ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΙΚΑΝΟΥ ΟΠΛΟΥ.
Το καλιτερο οπλο στο κοσμο να εχεις αν δεν σου καθεται ειναι (αχρηστο)κυνηγετικα.
Ναι φιλαράκι για αυτό έλεγαΜε τις οπτιμα είναι το 686 που λες Ανδρέα;
Kαι το 686 και το 725 βγαινουν με 2 διαφορετικές κλισεις.Ψάξου λίγο και σύγκρινέ της με το δικό σου ποιά είναι ποιό κοντά στα μέτρα σου.Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων το θέμα είναι πώς σε ένα μαγαζί που θα πας να πάρεις ένα όπλο αν δεν το ρίξεις να είσαι σίγουρος ότι κατά προσέγγιση είναι πάνω κάτω στα μέτρα σου? δυστυχώς είμαι σε μέρος που για να δοκιμάσεις ένα όπλο είναι περιορισμένες οι επιλογές πάω στα τύφλα και κάνω τον σταυρό μου.
Με βλέπω για ταξιδάκι Αθήνα αγκαλιά με το λέιζερ να τελειώνω.Kαι το 686 και το 725 βγαινουν με 2 διαφορετικές κλισεις.Ψάξου λίγο και σύγκρινέ της με το δικό σου ποιά είναι ποιό κοντά στα μέτρα σου.
δες και το Fabarm RS12 . Δεν ακούγεται αλλά είναι αξιολογοΜέχρι 2500
Δεν πιστεύω να βρείς τόσο ετοιμοπαράδοτο υλικό για να αποφασίσεις......Με βλέπω για ταξιδάκι Αθήνα αγκαλιά με το λέιζερ να τελειώνω.
Τι να μην είναι έτοιμο παραδοτέο?Δεν πιστεύω να βρείς τόσο ετοιμοπαράδοτο υλικό για να αποφασίσεις......
Τα όπλα που ενδιαφέρεσαι.Μήκος κάννης που θέλεις,κλίση κοντακίου που σου ψιλοταιριάζει...(Τα περισσότερα μόνο παραγγελία)Τι να μην είναι έτοιμο παραδοτέο?
Fabarm είναι από τις κάννες πού με έχουν αφήσει πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό έχω δύο καραμπηνες τής αλλά στα super poze της θα την ήθελα λίγο πιο στιβαρο και εργονομικό σε αυτά τα χρήματα, αλλά μην ξεχνάμε και την μεταπολυση λόγω εμπορικότητας χάνεις πολλά.δες και το Fabarm RS12 . Δεν ακούγεται αλλά είναι αξιολογο
Temper ήταν η τρίτη επιλογή μού κουκλάκι ζωγραφιστό.Μήπως να δεις και Caesar Guerini για σφήνα;
Οποίο και να πάρεις όταν το πουλήσεις θα χάσεις οπότε παίρνεις αυτό που σε φτιαχνειFabarm είναι από τις κάννες πού με έχουν αφήσει πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό έχω δύο καραμπηνες τής αλλά στα super poze της θα την ήθελα λίγο πιο στιβαρο και εργονομικό σε αυτά τα χρήματα, αλλά μην ξεχνάμε και την μεταπολυση λόγω εμπορικότητας χάνεις πολλά.
Μήκος 76ρι στα σίγουρα τώρα για τα μέτρα καλό θα ήταν μια που θα ανέβω ας κανονίσω με ένα δάσκαλό να με κοιτάξει αφού το κάνω που το κάνω ας τα κάνω σωστά τα πράγματα, τώρα αν είναι να περιμένω ας περιμένω έχω να κάνω την δουλειά μου για σκοπεφτηκο το θέλω πιο πολύ τώρα δεν πάω αφού υπάρχει το κυνήγι οπότε και μετά το Φεβρουάριο να είναι δεν υπάρχει θέμα.Τα όπλα που ενδιαφέρεσαι.Μήκος κάννης που θέλεις,κλίση κοντακίου που σου ψιλοταιριάζει...(Τα περισσότερα μόνο παραγγελία)