Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αυτό αν δε κάνω λάθος είναι σειρα για της γυναικες μόντε κάρλο κοντό lop και περισοτερο pitch
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι μικροσομη με μεγαλο λαιμο κ αλλες ιδιεταιροτητες που τους ταιριαζουν αυτα τα οπλα
οπως κ ανθρωποι που ειναι εύσωμη δηλ.αν το εβαζα με αλλη ονομασια θα το βλεπατε διαφορετικα?

Tempio Compact / Tempio Light Compact
  • TEMPIO-petto-ok-shotgun_family_full.jpg

• TEMPIO-Compact-ok-shotgun_family_full.jpg

• TEMPIO-Comp-particolare-bascula-ok-shotgun_family_full.jpg

υπαρχουν ανθρωποι που ειναι μικροσομη με μεγαλο λαιμο κ αλλες ιδιεταιροτητες που τους ταιριαζουν αυτα τα οπλα
οπως κ ανθρωποι που ειναι εύσωμη δηλ.αν το εβαζα με αλλη ονομασια θα το βλεπατε διαφορετικα?

Tempio Compact / Tempio Light Compact

• TEMPIO-Comp-particolare-bascula-ok-shotgun_family_full.jpg

Φιλέ μου μη παρεξυγησε απλα η εταιρία λανσάρει την σειρα για γυναίκες οπλο είναι δε το ειπαμε και σερβιετα ούτε τπτ άλλο

Φιλέ μου μη παρεξυγησε απλα η εταιρία λανσάρει την σειρα για γυναίκες οπλο είναι δε το ειπαμε και σερβιετα ούτε τπτ άλλο
προς θεου καμια παρεξηγηση ΦΙΛΕ,ειπα να δουμε κ απο αλλη οπτικη γωνια
τωρα αμα θες να πουμε για σερβιετες,ταμπον,σπιρωματα κ αλλα κανενα προβλημα αλλα να αλλαξουμε θεμα να μην χαλαμε το τοπ.

προς θεου καμια παρεξηγηση ΦΙΛΕ,ειπα να δουμε κ απο αλλη οπτικη γωνια
τωρα αμα θες να πουμε για σερβιετες,ταμπον,σπιρωματα κ αλλα κανενα προβλημα αλλα να αλλαξουμε θεμα να μην χαλαμε το τοπ.
Ολα καλά

Μου έκανε εντύπωση αυτό γιά τα όπλα που προορίζονται για γυναίκες, και ψάχνοντάς το όντως βρήκα στα όπλα αυτά - μέχρι και η Blaser βγάζει τέτοιο όπλο!-τα χαρακτηριστικά του κοντακιού που αναφέρουν τα παιδιά πιό πάνω! Υποθέτω ότι θα έχουν και μειωμένο βάρος...
Βάζω τρία που βρήκα πρόχειρα γιατί το βρίσκω ενδιαφέρον. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα γυναίκες στην παρέα (νομίζω), αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, πχ εμένα με ενδιαφέρει για την κόρη μου που θέλει να αχοληθεί λίγο με σκοπευτήριο - αν το λίγο γίνει πολύ;)
1567501866039.png1567501866039.png
The Beretta 690 Sporting I Vittoria women’s shotgun.

31171567502004553.png
Blaser’s F16 Intuition

31181567502081631.png
The Zoli Z-Sport Bella shotgun for women

Εμένα όλα τα παραπάνω μου φαίνονται κουκλιά. Μακάρι να είχα κάποιο από αυτά. Ποιός μπορεί να βγάλει προδιαγραφές για γυναικεία όπλα;
Αν υπήρχαν προδιαγραφές δεν θα υπήρχε μόδα ... Στην μη ύπαρξη προδιαγραφών οφείλουν την ύπαρξη τους όλοι οι οίκοι μόδας.

Παρεμπιπτόντως γιατί όλα τα παραπάνω έχουν Μόντε Κάρλο; Κάτι λέει αυτό. Σε συνδιασμό με το ότι έχω ανακαλύψει ότι όλα τα εργοστασιακά κοντάκια μου έρχονται μια χαρά όταν τα επωμίζω στο μάγουλο κι όχι στο ζυγωματικό , 2 με 3 cm χαμηλότερα δλδ, με Μόντε Κάρλο όλα έρχονται εκεί όπου πρέπει.
Τελικά άμα οι γυναίκες ασχοληθούν με τα κοντάκια θα δούμε άσπρη μέρα;

Μου έκανε εντύπωση αυτό γιά τα όπλα που προορίζονται για γυναίκες, και ψάχνοντάς το όντως βρήκα στα όπλα αυτά - μέχρι και η Blaser βγάζει τέτοιο όπλο!-τα χαρακτηριστικά του κοντακιού που αναφέρουν τα παιδιά πιό πάνω! Υποθέτω ότι θα έχουν και μειωμένο βάρος...
Βάζω τρία που βρήκα πρόχειρα γιατί το βρίσκω ενδιαφέρον. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα γυναίκες στην παρέα (νομίζω), αλλά μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, πχ εμένα με ενδιαφέρει για την κόρη μου που θέλει να αχοληθεί λίγο με σκοπευτήριο - αν το λίγο γίνει πολύ;)
View attachment 3116View attachment 3116
The Beretta 690 Sporting I Vittoria women’s shotgun.

View attachment 3117View attachment 3117
Blaser’s F16 Intuition

View attachment 3118View attachment 3118
The Zoli Z-Sport Bella shotgun for women
[/QUOTE έχει κάτι γυναίκες κυνηγους μεγάλα τουφέκια παντος στον εβρο έχει μια Μαρια πόλη καλή κυνιγος

Εμένα όλα τα παραπάνω μου φαίνονται κουκλιά. Μακάρι να είχα κάποιο από αυτά. Ποιός μπορεί να βγάλει προδιαγραφές για γυναικεία όπλα;
Αν υπήρχαν προδιαγραφές δεν θα υπήρχε μόδα ... Στην μη ύπαρξη προδιαγραφών οφείλουν την ύπαρξη τους όλοι οι οίκοι μόδας.

Παρεμπιπτόντως γιατί όλα τα παραπάνω έχουν Μόντε Κάρλο; Κάτι λέει αυτό. Σε συνδιασμό με το ότι έχω ανακαλύψει ότι όλα τα εργοστασιακά κοντάκια μου έρχονται μια χαρά όταν τα επωμίζω στο μάγουλο κι όχι στο ζυγωματικό , 2 με 3 cm χαμηλότερα δλδ, με Μόντε Κάρλο όλα έρχονται εκεί όπου πρέπει.
Τελικά άμα οι γυναίκες ασχοληθούν με τα κοντάκια θα δούμε άσπρη μέρα;
Τα μέτρα που θέλουν οι γυναίκες θέλουν κ οι μεγαλόσωμοι άντρες. Άντρες με στήθος δηλαδή. Ειδικά όσοι ασχολούνται με υπολογιστές κ κινητά πολύ, έχουν κ θέματα κυριαρχίας. Τα μάτια δεν έχουν φτιαχτεί να εστιάζουν για ώρα στα 30 εκατοστά. Τελειώνοντας με μια παρατήρηση. Όσο έχουν ασχοληθεί οι πιο πολλοί με Κάνες κ τσοκ τόσο άσχετοι στην κυριολεξία είναι με κοντάκι κ μέτρα. Ασχοληθείτε εντατικά με το σημαντικότερο κομμάτι του όπλου. Κ όταν νομίσετε ότι το βρήκατε ούτε στην μέση δεν είσαστε

Τα μέτρα που θέλουν οι γυναίκες θέλουν κ οι μεγαλόσωμοι άντρες. Άντρες με στήθος δηλαδή. Ειδικά όσοι ασχολούνται με υπολογιστές κ κινητά πολύ, έχουν κ θέματα κυριαρχίας. Τα μάτια δεν έχουν φτιαχτεί να εστιάζουν για ώρα στα 30 εκατοστά. Τελειώνοντας με μια παρατήρηση. Όσο έχουν ασχοληθεί οι πιο πολλοί με Κάνες κ τσοκ τόσο άσχετοι στην κυριολεξία είναι με κοντάκι κ μέτρα. Ασχοληθείτε εντατικά με το σημαντικότερο κομμάτι του όπλου. Κ όταν νομίσετε ότι το βρήκατε ούτε στην μέση δεν είσαστε
1000+++

Καλύτερα lanber το έχει ένας ξα μου και ένας φίλος μόνο καλά έχουν να πουν και από τουφέκια δύναμη σε κόντρα με sbe στα ίδια μέτρα ίδιο τσοκ το μπετονι ούτε κουνήθηκε με την sbe ενώ με το lanber πήγε κάνα 2 μέτρα πίσω....πάρτο καινούργιο γύρω στα 900 το πήρε ο φίλος πριν 3 χρόνια....
Κάποια στιγμή έβγαζε και ένα η ,lanber με την μία κάννη paradox ,πραγματικά ανοιχτές κατανομές στα 15-20μετρα ,όμως κακοζυγισμενο όπλο

Κάποια στιγμή έβγαζε και ένα η ,lanber με την μία κάννη paradox ,πραγματικά ανοιχτές κατανομές στα 15-20μετρα ,όμως κακοζυγισμενο όπλο
Οι δύο που ξέρω που έχουν φίλε λένε καλά λόγια ο φίλος έχει το 2087 ο ξα μου δεν θυμάμαι....

Οι δύο που ξέρω που έχουν φίλε λένε καλά λόγια ο φίλος έχει το 2087 ο ξα μου δεν θυμάμαι....
Για το κακοζυγισμενο αναφέρομαι μόνον στο μπεκατσοντουφεκο που αναφέρω με την paradox κάννη ,το οποίο το έχει φίλος οπότε και έχω άποψη ,γενικά η lanber έβγαζε οικονομικά όπλα που για την τιμή τους ήταν πολύ αξιόλογα ,σαφέστατα θα επέλεγα lanber σε σχέση με betinsoli πχ .

Ειναι απλη η απαντηση:
Οσοι πηραν bettinsoli σκασανε στο κλαμα ολοι.. παλιο στιχακι...sarcastic.
Ξερω δυο οπλα (παλαιοτερα μοντελα) γνωστων που ειχαν θεματα ομοβροντιας..
Αλλα αυτο δεν παει να πει πως ολα τα bettinsoli θα βγαλουν το ιδιο προβλημα..
Παντως αν ημουν ποζεδακιας αναμεσα σε αυτα τα δυο το lanber θα επελεγα..

Status
Not open for further replies.
Back