Τα δίνουν και πανάκριβα χεχε zoraki πολύ καλύτερο από ekol-blowΑν το δείς από την άλλη πλευρά, καλύτερα να βλέπεις πού και πού καμιά "κουφή"αγγελία σάν και αυτή και να γελάς παρά να ψάχνεις 1 ώρα που γέμισε το car με EKOL ZORAKIA...
Χαχαχα ούτε 12 δεν βρίσκειςΕλα ρε παιδιά τώρα δε βρισκεις εύκολα παρθενα ετών 40 μου κάνετε και πάραπονα !!!!
Φτουσου δε ντρεπεσεΧαχαχα ούτε 12 δεν βρίσκεις![]()
Με toyota yaris του 09' ανταλλαγή κάνεις;Λοιπόν Κώστα τιμή εκκίνησης της δικιάς μου με χιλιάδες θηράματα 2 κανες εκατομμύρια φυσίγγια 40 χρόνων τιμή εκκίνησης 3500 χιλιάδες ευρώ.παμε παιδιά ακούω προσφορές
![]()
Αν και δν έχω ιδέα από σκοπευτήρια,πιστεύω πως τα 3000 φυσίγγια ετησίος δν είναι και πάρα πολλά για εκεί...Καλημέρα ομάδα. Επειδή καιρό τώρα "ξύνομαι " για αγορά όπλου για το σκοπευτήριο και επειδή τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολλά θα ήθελα την γνώμη σας για το super pose Baikal MP27EM1C sporting, ξέρω τα Baikal είναι ο βασιλιάς του φθηνού όπλου αλλά λόγο τον βελτιωσεων που έχει, αυτόματους εξωκλεις, μονοσκανδαλο με επιλογεα μήπως μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όπως διπλοτουφεκιες επειδή θα ρίχνει γύρω στις 2000 με 3000 φυσίγγια το χρόνο;
Το έσφιξα .Όλα ΚαλάΑν και δν έχω ιδέα από σκοπευτήρια,πιστεύω πως τα 3000 φυσίγγια ετησίος δν είναι και πάρα πολλά για εκεί...
Τουλάχιστο ως τώρα δν άκουσα Baikal να διπλοτουφεκάει.....
Σίγουρα κάποιο άλλο παιδί απ'εδώ, θα σε βοηθήσει παραπάνω....
(Το κοντάκι της SX3 το έσφηξες)..;;;
Βαγγέλη δίχως να ξέρω τις οικονομικές σου δυνατότητες θα σου έλεγα να πάρεις ένα καλύτερο όπλο σπορτινγκ. Καλό χρυσό το μπαικαλ αλλά το συγκεκριμένο όπλο που λες το έχω πιάσει και πραγματικά προσωπικά με απογοήτευσε. Πολλή βάρος με έντονες εμπροσθοβαρης τάσεις, άθλια σκανδάλη, άχρηστο κοντάκι και γενικά πολλή μέτρια κατασκευή. Μπορεί να είναι τέρας αντοχής αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να έκανες λίγο υπομονή να πήγαινες σε ένα ανώτερο ποιοτικά όπλο, υπάρχουν καλομεταχειρισμενα πολλά.Καλημέρα ομάδα. Επειδή καιρό τώρα "ξύνομαι " για αγορά όπλου για το σκοπευτήριο και επειδή τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολλά θα ήθελα την γνώμη σας για το super pose Baikal MP27EM1C sporting, ξέρω τα Baikal είναι ο βασιλιάς του φθηνού όπλου αλλά λόγο τον βελτιωσεων που έχει, αυτόματους εξωκλεις, μονοσκανδαλο με επιλογεα μήπως μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όπως διπλοτουφεκιες επειδή θα ρίχνει γύρω στις 2000 με 3000 φυσίγγια το χρόνο;
Υπάρχουν σίγουρα πολλά καλομεταχειρισμενα, αλλά εγώ δεν είμαι του μεταχειρισμένουΒαγγέλη δίχως να ξέρω τις οικονομικές σου δυνατότητες θα σου έλεγα να πάρεις ένα καλύτερο όπλο σπορτινγκ. Καλό χρυσό το μπαικαλ αλλά το συγκεκριμένο όπλο που λες το έχω πιάσει και πραγματικά προσωπικά με απογοήτευσε. Πολλή βάρος με έντονες εμπροσθοβαρης τάσεις, άθλια σκανδάλη, άχρηστο κοντάκι και γενικά πολλή μέτρια κατασκευή. Μπορεί να είναι τέρας αντοχής αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να έκανες λίγο υπομονή να πήγαινες σε ένα ανώτερο ποιοτικά όπλο, υπάρχουν καλομεταχειρισμενα πολλά.
Καλά αυτός είναι άλλου. Αλλα να ξέρετε αυτός θα τα πάρει αυτά που θέλει. Θα βρεθεί άνθρωπος που θα τα δώσει....Μαζί με το όπλο θα δωθούν και ένα τελάρο κλείστρα,σφύρες,βελώνες......![]()
![]()
Σίγουρα.Καλά αυτός είναι άλλου. Αλλα να ξέρετε αυτός θα τα πάρει αυτά που θέλει. Θα βρεθεί άνθρωπος που θα τα δώσει....
Άρα όποιος την πάρει να πει και ευχαριστώ?? ΧαχαχαΤωρα στα κοντα δε θυμαμε πιος ρώτησαν τη beretta γιατι δεν βγάζει τη σειρα 300 οπως τότε και απαντησε ότι ένα τετιο οπλο μετά τότε υλικά και τεχνοτροπια θα κοστολογουνταν στα 3000€ ε αυτός το δίνει κουτα με τα ταμπελακια επάνω 2000€ άλλο τη θέλετε ???
Εντάξει ότι θέλει λέει ο καθένας σε αυτήν την χώρα ,η beretta Ελλάδος θα πήγαινε πίσω ,όντως εξαιρετικά όπλα για την εποχή τους ,αλλά για πια τεχνοτροπία στα τότε όπλα σε σχέση με τα τώρα μιλάει η beretta ; και εάν την σειρά 300 την έβγαζαν στα 3000 ένα 690 πχ δηλαδή πόσο θα το πούλαγε 6000€ .Πραγματικά ποιος θα έβαζε στην ζυγαριά αντικειμενικά μια Α 300 με μια lite η μια extreme και θα αγόραζε την Α300 ; Η σειρά 300 είναι παλιά αξιόπιστα όπλα που όποιος το έχει πλέον πια δεν το πουλαει,εάν κάποιος βρει μια σε καλή κατάσταση και σε χαμηλή τιμή θέλει να την αποκτήσει μιας και πιθανόν ξυπνάει παλιές όμορφες μνήμες .Αλλά οκ μέχρι εκεί μην τρελαθουμε τώρα .Τωρα στα κοντα δε θυμαμε πιος ρώτησαν τη beretta γιατι δεν βγάζει τη σειρα 300 οπως τότε και απαντησε ότι ένα τετιο οπλο μετά τότε υλικά και τεχνοτροπια θα κοστολογουνταν στα 3000€ ε αυτός το δίνει κουτα με τα ταμπελακια επάνω 2000€ άλλο τη θέλετε ???
300?έγκλημα και με 2 κανες.κατ αρχήν περίπου 250-300 πάει η κανηΕγώ την 302 με δυο κανες που την έδωσα 300€ αναρωτήθηκα μήπως είμαι ........