Ειτε μισες ειτε ολοκληρες με τις τιμες που εχουν τα συγκεκριμενα, φωτιες στα μπατζακια μας..
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Ρε τι κάνει, αυτό το γκουπ γκουπ πάνω στον πάγκο με φρικαρε .
Εχει και ένα diana grade b25 πού όταν το είδα και το επώμισα μού έφυγε το μυαλό...Δικό του ειναι
Αν είναι δικό του..είναι σοβαρή η κατάσταση..Δικό του ειναι
Πες τα άνθρωπέ μου γιατί πήξαμε στις υπερβολές!!Εντάξει ότι θέλει λέει ο καθένας σε αυτήν την χώρα ,η beretta Ελλάδος θα πήγαινε πίσω ,όντως εξαιρετικά όπλα για την εποχή τους ,αλλά για πια τεχνοτροπία στα τότε όπλα σε σχέση με τα τώρα μιλάει η beretta ; και εάν την σειρά 300 την έβγαζαν στα 3000 ένα 690 πχ δηλαδή πόσο θα το πούλαγε 6000€ .Πραγματικά ποιος θα έβαζε στην ζυγαριά αντικειμενικά μια Α 300 με μια lite η μια extreme και θα αγόραζε την Α300 ; Η σειρά 300 είναι παλιά αξιόπιστα όπλα που όποιος το έχει πλέον πια δεν το πουλαει,εάν κάποιος βρει μια σε καλή κατάσταση και σε χαμηλή τιμή θέλει να την αποκτήσει μιας και πιθανόν ξυπνάει παλιές όμορφες μνήμες .Αλλά οκ μέχρι εκεί μην τρελαθουμε τώρα .
Εγώ φιλέ μου απλα το ανεφερα δεν ειπα ότι είναι σωβαρες τιμές αυτές στις μέρες μαςΠες τα άνθρωπέ μου γιατί πήξαμε στις υπερβολές!!
Πω φιλέ εγώ όταν το είδα λέω τι κανει ρε το άτομο αλλά ο καθένας ότι έχει περνει και οπως του έρχετε το μεταχειριζετε αλλοι έχουνε boito και το έχουνε σε βελουδινες θηκες οπως αισθανετε ο καθένας για αυτόν είναι ένα εργαλείο για μας έργο τεχνηςΡε τι κάνει, αυτό το γκουπ γκουπ πάνω στον πάγκο με φρικαρε .
Ούτε εγώ εννοούσα ότι εσύ το είπες...Το ότι θα κόστιζε καινούρια 3000 μια 302 η 303 είναι υπερβολικό. Καλό όπλο για την εποχή του ίσως απ τις καλύτερες που έχουν βγει, αλλά για να καταλάβουμε τι λέμε μπορείτε να την συγκρίνετε με την rafaello academia π.χ που κοστίζει γύρω στα 2500; Υπάρχουν άνθρωποι βέβαια που πιστεύουν ότι όλα τα παλιά αντικείμενα ήταν πιο καλοφτιαγμένα απ τα καινούρια, για μένα αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.Εγώ φιλέ μου απλα το ανεφερα δεν ειπα ότι είναι σωβαρες τιμές αυτές στις μέρες μας
Ειμαι ενας απο αυτους..οχι σε ολα ομως ...Υπάρχουν άνθρωποι βέβαια που πιστεύουν ότι όλα τα παλιά αντικείμενα ήταν πιο καλοφτιαγμένα απ τα καινούρια
Τάσο όχι σε όλα όπως είπες. Τα όπλα ειδικά τα αυτογεμή, παλιό η καινούριο έχει ημερομηνία λήξης...Ειμαι ενας απο αυτους..οχι σε ολα ομως ...
Εχει πεσει αρκετα η ποιοτητα σε οτιδηποτε λεγεται εργαλειο...οπου καποτε υπηρχε μεταλλο μπηκε το πλαστικο για μειωση του κοστους.. το καλο κ γερο που εβγαζαν παλια με σκοπο να βγαλει πολλα χρονια σημερα το εχουν κανει με συντομη ημερομηνια ληξης προφανως γιατι ετσι τους συμφερει..
Ναι αλλά ένα οπλο θαβει τουλάχιστον τρις γενιές οποτε αντέχουν πάραπάνω απο μαςΤάσο όχι σε όλα όπως είπες. Τα όπλα ειδικά τα αυτογεμή, παλιό η καινούριο έχει ημερομηνία λήξης...
Απλα κανένα....μονο τα πολυ ακριβα,οσα ειναι της ταξεως μεχρι χιλιαρικο δεν αξιζει κανενα. Μόνο η es 100 θα ακωλουθήσει μια αντιστοιχη πορεία.Το θεμα ειναι οτι τα παλια αυτογεμη beretta breda benelli κλπ επιβιωσαν κ επιβιωνουν μετα απο πολλα χρονια χρησης κ με ελαχιστα ανταλλακτικα δειχνοντας την αξια τους ..απο τα σημερινα αυτογεμη δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ποσα θα καταφερουν να πετυχουν το ιδιο ακριβως...
Τάσο θα διαφωνήσω εδώ.βλεοεις σημερινά όπλα και πραγματικά έχουν ημερομηνία λήξης.καραμπινες όμως της10ετιας του 70-80 και δίκανα λειτουργούν ακόμα και πουλάνε μια χαρά.δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μετά από 40 και 50 χρόνια μια σημερινή καραμπίνα θα λειτουργεί το ίδιο απροβλημαριστα.για τη μπερετα που γνωρίζω ίσως αυτή να είναι η 391 που δεν έχει μεγάλες διαφορές από τη σειρά 300 και τη 390Τάσο όχι σε όλα όπως είπες. Τα όπλα ειδικά τα αυτογεμή, παλιό η καινούριο έχει ημερομηνία λήξης...
Εγώ πάλι Ευριπίδη πιστεύω πως και κάποια σημερινά όπλα που έχουν απλό μηχανισμό βλ benelli μπορούν να αντέξουν όπως και τα παλιά . Άλλωστε ένας λόγος που κάποια από τα παλιά άντεχαν, ήταν η απλότητα του μηχανισμού. Ήταν διαφορετικές οι απαιτήσεις σε φυσίγγια τότε και δεν είχαν πολλά επάνω βαλβίδες, ελατηριακια λαστιχάκι κλπ... Ας πούμε η 302 έχει έναν απλούστατο μηχανισμό αερίων που δεν χαλάει εύκολα. Αλλά είχε κι αυτή την αχίλλειο πτέρνα της, το κλειστρο. Επίσης είναι και θέμα κατασκευαστή κι όχι απαραίτητα παλιο=καλύτερο, καθώς π.χ η fabarm βελτιώθηκε στα καινούρια της όπλα!Τάσο θα διαφωνήσω εδώ.βλεοεις σημερινά όπλα και πραγματικά έχουν ημερομηνία λήξης.καραμπινες όμως της10ετιας του 70-80 και δίκανα λειτουργούν ακόμα και πουλάνε μια χαρά.δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο μετά από 40 και 50 χρόνια μια σημερινή καραμπίνα θα λειτουργεί το ίδιο απροβλημαριστα.για τη μπερετα που γνωρίζω ίσως αυτή να είναι η 391 που δεν έχει μεγάλες διαφορές από τη σειρά 300 και τη 390