Ναι ρε φίλε . Πραγματι δεν πηγαινε ο νους μου . Μήπως τα θελουν και έτοιμα στην πουλιάστρα για φωτογραφία ;Πρώτη φορά το ακούς Δημήτριε...;
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Ναι ρε φίλε . Πραγματι δεν πηγαινε ο νους μου . Μήπως τα θελουν και έτοιμα στην πουλιάστρα για φωτογραφία ;Πρώτη φορά το ακούς Δημήτριε...;
Μάλλον πήρε την αντιπροσωπεία ο Γιαλιτάκης εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης!πήρε το μάτι μου στο facebook θα υπάρχει αντιπρόσωπος για τα όπλα Marocchi.
Κάτι είδα στο FB λέει επίσημα και στην Ελλάδα!!!Μάλλον πήρε την αντιπροσωπεία ο Γιαλιτάκης εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης!
Ο Γιαλιτάκης είναι το κατάστημα artemis Sport ...;;Μάλλον πήρε την αντιπροσωπεία ο Γιαλιτάκης εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης!
Ναι κωσταΟ Γιαλιτάκης είναι το κατάστημα artemis Sport ...;;
Ναι Κώστα!Ο Γιαλιτάκης είναι το κατάστημα artemis Sport ...;;
Την ηχώ κανεις?Ναι Κώστα!
Μα καλά δεν έχεις ακουσει τους αμερικανούς που λένε στα βίντεο ότι θα παμε σ ένα μέρος στο οποιο έχει προηγηθει ταισμα για τουλάχιστον 10 μέρες και διχνει με drones τα παππια να τρώνε και μετά αυτούς να στηνοντε και να τα πετσοκωβουν στα 17 μέτρα με extrafull τσοκ???Ναι ρε φίλε . Πραγματι δεν πηγαινε ο νους μου . Μήπως τα θελουν και έτοιμα στην πουλιάστρα για φωτογραφία ;![]()
Γι'αυτό πέρνεις δυκανανάκι!!! Και αλλάζει τρία χέρια..παππούς-γιός-εγγονός..Τάσο όχι σε όλα όπως είπες. Τα όπλα ειδικά τα αυτογεμή, παλιό η καινούριο έχει ημερομηνία λήξης...
Χμμμ...ξημέρωμα Κυριακή? Θα δυσκολευτητε να βρητε μέρος..τουλάχιστον Σάββατο και αντίσκηνο..εμείς από Ιούλιο στήσαμε γκιουμεδες..Ερχομαι να σε παρω τα ξημερώματα κυριακής
Εμείς κόσμο θέλουμε θα πιασουμε εξώστη να ξέρεις χεχεΧμμμ...ξημέρωμα Κυριακή? Θα δυσκολευτητε να βρητε μέρος..τουλάχιστον Σάββατο και αντίσκηνο..εμείς από Ιούλιο στήσαμε γκιουμεδες..![]()
Χαχα Τόλη άσε δεν ξέρουνΕμείς κόσμο θέλουμε θα πιασουμε εξώστη να ξέρεις χεχε
Πέτρο από που είσαι φίλε μου???Χμμμ...ξημέρωμα Κυριακή? Θα δυσκολευτητε να βρητε μέρος..τουλάχιστον Σάββατο και αντίσκηνο..εμείς από Ιούλιο στήσαμε γκιουμεδες..![]()
Έλα ρε συ..συναντηθήκαμε την Κυριακή στα τρυγόνια..Χαχα Τόλη άσε δεν ξέρουν
Πέτρο από που είσαι φίλε μου???
Εσύ είσαι ρε και λες ότι δεν γράφεις χαχαχαΈλα ρε συ..συναντηθήκαμε την Κυριακή στα τρυγόνια..![]()
Θα ξανά πάτε κατά εκεί????Έλα ρε συ..συναντηθήκαμε την Κυριακή στα τρυγόνια..![]()
Πάντως αν δεν έχετε καλό μέρος,πατε Ποντολιβαδο στα ρύζια,εκεί θα πάνε να κρυφτούν...μόλις αρχίσει ο "τρίτος παγκόσμιος"!!! Πέρσι οι Βούλγαροι που κατασκηνώνουν εκεί έπαθαν κοκομπλοκο με την έναρξη!Χαχα Τόλη άσε δεν ξέρουν
Πέτρο από που είσαι φίλε μου???
Για τρυγονάκια θα πάμε φίλε πρώτη μέρα!!!Πάντως αν δεν έχετε καλό μέρος,πατε Ποντολιβαδο στα ρύζια,εκεί θα πάνε να κρυφτούν...μόλις αρχίσει ο "τρίτος παγκόσμιος"!!! Πέρσι οι Βούλγαροι που κατασκηνώνουν εκεί έπαθαν κοκομπλοκο με την έναρξη!![]()
Μπα..Τέλος τα τρυγόνια, από δω και πέρα πάπια,φασσα,τσίχλα..Θα ξανά πάτε κατά εκεί????
Εγώ σκέφτομαι κανένα απόγευμα!!!