Για του χρόνου?Για τρυγονάκια θα πάμε φίλε πρώτη μέρα!!!
Για του χρόνου?Για τρυγονάκια θα πάμε φίλε πρώτη μέρα!!!
Εγώ έχω κάτι δυνατό για Κυριακή χεχεΜπα..Τέλος τα τρυγόνια, από δω και πέρα πάπια,φασσα,τσίχλα..
Τώρα 15/9Για του χρόνου?
Τα βουνά της Δραμας?Ναι με το παιδί εκείνο,και άλλα τέσσερα άτομα. Θα κατασκηνώσουμε εμείς,οι τέσσερις θα πάμε,οι άλλοι δύο θα πάρουν τα βουνά για φασσες..
Αχ ρε και λες δε πας στα γουρουνιαΩραία βουνά ειδικά η μπουζάλα το αγαπημένο μου μέρος είχαμε και καλύβα αλλά χάλασε από τα χιόνια
View attachment 3405
Χαχαχα τα καλοκαίρια μου περνάω εκεί στο αντάμωμα φίλε.... χειμώνα εκεί προς Σκαλωτή και μέσα για μικρομηλια έχει φασουλες και στην Μαγούλα για όσους ξέρουν ...μετά την Σκαλωτή όπως αναιβαινεισ δεξιά έχει ένα μαντρί μεγάλο αριστερά στο βάθος είναι τα φασσια χαχαχα και καμιά καφε αρκουδιτσα χεχεχεΑχ ρε και λες δε πας στα γουρουνια
μετην αρκουδα γνωριστικαμε παντως τα ξέρεις βλεπω εΧαχαχα τα καλοκαίρια μου περνάω εκεί στο αντάμωμα φίλε.... χειμώνα εκεί προς Σκαλωτή και μέσα για μικρομηλια έχει φασουλες και στην Μαγούλα για όσους ξέρουν ...μετά την Σκαλωτή όπως αναιβαινεισ δεξιά έχει ένα μαντρί μεγάλο αριστερά στο βάθος είναι τα φασσια χαχαχα και καμιά καφε αρκουδιτσα χεχεχε![]()
Χαχαχα όχι και όλα έχω πολλά να μάθω!!!!μετην αρκουδα γνωριστικαμε παντως τα ξέρεις βλεπω ε
οπιός μπωρει ας τις φωνάξει μονο τις διώχνει αυτό είδα τον καβαλιωτη περισι τι χαλαστρα μας έκανε γκουρ και γκουρΤόλη πάρε να τις φέρνεις δίπλα σου χαχαχα
View attachment 3406
Όλες έχουν την τέχνη τους οι 10 που θα φωνάξουν ζήτημα η 2 να το κάνουν σωστά κατά την άποψη μου μια σφυρίχτρα κάνει το 30% της δουλειάς το άλλο 70% το κάνουν τα ομοιοματαοπιός μπωρει ας τις φωνάξει μονο τις διώχνει αυτό είδα τον καβαλιωτη περισι τι χαλαστρα μας έκανε γκουρ και γκουρ
Χαχαχα μαζί σου !!!!!Ενημέρωσε κατά κει τους δικούς σου οπιόν δω παρανομο τηλέφωνο στο σταθη το δασοφυλακα καλύτερα να μη τον γνωρίσουν χεχε
https://www.car.gr/parts/view/23989872-kunhghtika-opla-karabines-beretta-a302https://www.car.gr/parts/view/23989872-kunhghtika-opla-karabines-beretta-a302
Για να ακούω προσφορές!!!![]()