Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν το ξέρω το τσοκ αλλά σε μια έρευνα που έκανα "στο φτερό" (για να μην ξεχνιόμαστε ...κιόλας) βρήκα αυτό

https://www.all4shooters.com/en/hunting/shotguns/benelli-beccaccia-supreme-a-semiauto-for-the-queen/

75 πόντους άνοιγμα τουφεκιάς στα 10 μέτρα.
Αν ισχύει είναι πολύ ανοιχτότερη από το Seminole spreader που έχω σε Remington και Bell που έχω σε WIN SX-3

Ι
Δεν το ξέρω το τσοκ αλλά σε μια έρευνα που έκανα "στο φτερό" (για να μην ξεχνιόμαστε ...κιόλας) βρήκα αυτό

https://www.all4shooters.com/en/hunting/shotguns/benelli-beccaccia-supreme-a-semiauto-for-the-queen/

Αν ισχύει είναι πολύ ανοιχτότερη από το Seminole spreader που έχω σε Remington και Bell που έχω σε WIN SX-3
Ισχύει

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά επειδή είχαμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα, νομίζω στο Benelli Team, το πρόβλημα είναι να μην πέσεις σε κανένα ανεγκέφαλο και σου πει 'Κύριε αυτό απαγορεύεται, είναι ραβδωτό! Κατάσχεται!'

Καλημέρα σας.εχοντας ενα browning b 525 με 71 κάννη.σκεφυομαι να πάρω και μια καραμπίνα ελαφριά για ορτύκια μπεκάτσες περπατητο τσίχλας και για πέρδικα κ να κρατήσω το σχετικά βαρυ 525για καρτερία.ειδα από κοντά και ενθουσιάστηκα μια benelli beccaccia supreme με 66 καννη κ τιμή στα 950..καμμιά συμβουλή??
Στο περπατητο στην τσίχλα πιστεύω θα σε κουράσει όπως και ολα τα πολύ ελαφριά όπλα ,νομίζω ότι τέτοια όπλα είναι ιδανικά για πολύωρα περπατητα κυνήγια που όμως δεν θα ρίξεις πολλές τουφεκιές ,ακόμα και στην πέρδικα που θα ρίξεις και 34gr ίσως να μην είναι ιδανικό ένα ελαφρύ όπλο

Στο περπατητο στην τσίχλα πιστεύω θα σε κουράσει όπως και ολα τα πολύ ελαφριά όπλα ,νομίζω ότι τέτοια όπλα είναι ιδανικά για πολύωρα περπατητα κυνήγια που όμως δεν θα ρίξεις πολλές τουφεκιές ,ακόμα και στην πέρδικα που θα ρίξεις και 34gr ίσως να μην είναι ιδανικό ένα ελαφρύ όπλο
αμα μιλαγαμε για δικανο ναι ,αλλα αυτη η καραμπινα δεν κουραζει,δεν θα ριχνει και μαγκνουμ.εγω την εχω κυνηγηση και στης τσιχλες ειναι πολυ βολικη κΑΙ πολυ ευχαριστη στο περπατητο.[και με αυτη την τιμη με εχουν ζωση τα φιδια :cool: ]

αμα μιλαγαμε για δικανο ναι ,αλλα αυτη η καραμπινα δεν κουραζει,δεν θα ριχνει και μαγκνουμ.εγω την εχω κυνηγηση και στης τσιχλες ειναι πολυ βολικη κΑΙ πολυ ευχαριστη στο περπατητο.[και με αυτη την τιμη με εχουν ζωση τα φιδια :cool: ]
Εάν την γουστάρεις τόσο να την πάρεις ,εγώ με την ανάκρουση λόγω αυχενικού έχω τεράστιο θέμα και απάντησα με τα δικά μου στάνταρ περί ανάκρουσης ,σαφέστατα και θα είναι ένα καλό όπλο και σε αυτά τα χρηματα είναι όντως ευκαιρία .

Και τι φίδια ανακοντα .sarcastic. .
Το όπλο αυτό είναι κομμένο και ραμμένο για αυτά τα κυνηγια (Και όχι μόνο) δύσκολα θα βάλω άλλο δίπλα του προσωπικά. Το καταλαβαίνεις μετά από πολύωρες πορείες, φυσίγγια ουδέν πρόβλημα τόσο σε τσιχλοκυνηγια (ποσότητα) τόσο και σε περδικοκυνηγια γρ έχω ρίξει μέχρι 38γρ ανακρουση δεν κατάλαβα?

Last edited:
Καλησπέρα σας.το όπλο κλείστηκε και χθες πήγα στην ασφάλεια για την έκδοση της άδειας.θα ήθελα τώρα προτάσεις για την αγορά ενός τσοκ για κηνυγια μπεκατσας κ περπατητο τσίχλας.ευχαριστω πολύ...

Καλησπέρα σας.το όπλο κλείστηκε και χθες πήγα στην ασφάλεια για την έκδοση της άδειας.θα ήθελα τώρα προτάσεις για την αγορά ενός τσοκ για κηνυγια μπεκατσας κ περπατητο τσίχλας.ευχαριστω πολύ...
Το δικό μου όπλο δεν είχε κύλινδρο και αναγκάστηκα θα αγόραζα ένα ανοιχτό τσοκακι,πήρα μεταχειρισμένο το bell brain σε καλή τιμή και δεν έχω κανένα παράπονο......έως 25 μέτρα τουλαχιστον είναι σκούπα!

Το δικό μου όπλο δεν είχε κύλινδρο και αναγκάστηκα θα αγόραζα ένα ανοιχτό τσοκακι,πήρα μεταχειρισμένο το bell brain σε καλή τιμή και δεν έχω κανένα παράπονο......έως 25 μέτρα τουλαχιστον είναι σκούπα!
Και στα 30 μια χαρά είναι

Status
Not open for further replies.
Back