Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
καλησπερα,

μετα απο αποχη ενος ετους λογω δουλειας φετος αποφασισα να κυνηγησω. Ο μητσοςμπενελι με ψηνει να αλλαξω οπλο γιατι η phoenix λεει παλιωσε και αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε 930i ή μαξους... τι προτεινετε?
Αφού είσαι browningakias χτυπά την maxus ;)

καλησπερα,

μετα απο αποχη ενος ετους λογω δουλειας φετος αποφασισα να κυνηγησω. Ο μητσοςμπενελι με ψηνει να αλλαξω οπλο γιατι η phoenix λεει παλιωσε και αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε 930i ή μαξους... τι προτεινετε?
Με το καλό να τη χαρείς.....Τη Maxus.... :cool: .sarcastic. .sarcastic.

καλησπερα,

930 μόνο μεταχειρισμένη και μετά από δοκιμή,αλλιώς μαξους.Εγω 930i και είμαι από τους τυχερούς που δεν μπυ έχει βγάλει τίποτα...αν λειτουργεί κομπλέ είναι μια χαρά οπλο

καλησπερα,

391 optima

930 μόνο μεταχειρισμένη και μετά από δοκιμή,αλλιώς μαξους.Εγω 930i και είμαι από τους τυχερούς που δεν μπυ έχει βγάλει τίποτα...αν λειτουργεί κομπλέ είναι μια χαρά οπλο
Τι πρόβλημα να βγάλει Ηλια;;;; Benelli είναι το όπλο με κανη performance κ ρυθμιζόμενο κοντάκι. Δεν ακούει ο Σπύρος

Τι πρόβλημα να βγάλει Ηλια;;;; Benelli είναι το όπλο με κανη performance κ ρυθμιζόμενο κοντάκι. Δεν ακούει ο Σπύρος
Δεν είναι μπενελι μητσο....είναι κατώτερο ποιοτικά και έχει βγάλει θέματα εμπλοκών out of the box και στην σκανδάλη έχω ακουσει θέματα...δόξα τω θεω η δικιά μου βγηκε σκυλί αν και την δοκίμασα εκτενώς πριν....βλητικα μετά το 682 είναι ότι ανώτερο έχει περάσει από τα χέρια μου

Δεν είναι μπενελι μητσο....είναι κατώτερο ποιοτικά και έχει βγάλει θέματα εμπλοκών out of the box και στην σκανδάλη έχω ακουσει θέματα...δόξα τω θεω η δικιά μου βγηκε σκυλί αν και την δοκίμασα εκτενώς πριν....βλητικα μετά το 682 είναι ότι ανώτερο έχει περάσει από τα χέρια μου
Σε όλα είναι ολοιδιο. Ότι κ να βγάλει πας στο περίπτερο κ παίρνεις 2 κιλά ανταλλακτικά. Το ξερω το όπλο. Το έχει φίλος. Αναστολέας αποθήκης η ταπα αποθήκης η επαναντατικο ουράς. Δεν έχει τπτ άλλο η μπενελι φίλε

Σε όλα είναι ολοιδιο. Ότι κ να βγάλει πας στο περίπτερο κ παίρνεις 2 κιλά ανταλλακτικά. Το ξερω το όπλο. Το έχει φίλος
Ο καθένας επιλέγει Δημήτρη,εγώ το ξαναλέω είμαι απόλυτα ικανοποιημενος αλλά οφείλω να αναφέρω και αυτά που έχω ακουσει,εγώ το γούσταρα τρέλα και πήγα και το πήρα!

Ο καθένας επιλέγει Δημήτρη,εγώ το ξαναλέω είμαι απόλυτα ικανοποιημενος αλλά οφείλω να αναφέρω και αυτά που έχω ακουσει,εγώ το γούσταρα τρέλα και πήγα και το πήρα!
Εγω προσωπικά φίλε ποτέ δεν ακούω. Βλέπω μόνος μου κ κρίνω

καλησπερα,

Ωραία όπλα και τα 2 Σπύρο. Καταρχήν πρέπει να δεις αν θες αδράνεια ή αερίων πάλι. Κανες πολύ καλές και τα 2 όπλα. Όσον αφορά τη μάξους... Αν ο φοίνικας είναι απειτραχτος τοτε η μάξους θα σου βγάζει καλύτερες τουφέκιες. Στα θετικά... Έχει τα ίδια τσοκ...
Την 930 είχα την τύχη να την πιάσω και να ρίξω και μια τουφέκια φέτος στην εναρξη στα πάπια, και συγκεκριμένα του Ηλία που σου λέει για τα προβλήματα παραπάνω. Ωραίο όπλο, καλή σκοπεύτικη γραμμή, ευχάριστο στο πιασιμο, γρήγορη σκανδάλη, πολυ καλο όπλο.... Είδα και τις βολές του Ηλία... Πραγματικά καλή επιλογή!
Σαν κάτοχος της μάξους, πολύ ευχαριστημένος, θα πήγαινα προς αυτήν και πάλι... Με την αδράνεια μάλλον τσακωθηκα .sarcastic.

καλησπερα,

Τι κυνήγια κάνεις Σπύρο ;

Status
Not open for further replies.
Back