https://www.car.gr/parts/view/24372915-kunhghtika-opla-dikana-beretta-687
Καλό ατσαλάκι με ωραίο τσοκάρισμα.
Καλό ατσαλάκι με ωραίο τσοκάρισμα.
Αφού είσαι browningakias χτυπά την maxusκαλησπερα,
μετα απο αποχη ενος ετους λογω δουλειας φετος αποφασισα να κυνηγησω. Ο μητσοςμπενελι με ψηνει να αλλαξω οπλο γιατι η phoenix λεει παλιωσε και αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε 930i ή μαξους... τι προτεινετε?
Με το καλό να τη χαρείς.....Τη Maxus....καλησπερα,
μετα απο αποχη ενος ετους λογω δουλειας φετος αποφασισα να κυνηγησω. Ο μητσοςμπενελι με ψηνει να αλλαξω οπλο γιατι η phoenix λεει παλιωσε και αμφιταλαντευομαι αναμεσα σε 930i ή μαξους... τι προτεινετε?
930 μόνο μεταχειρισμένη και μετά από δοκιμή,αλλιώς μαξους.Εγω 930i και είμαι από τους τυχερούς που δεν μπυ έχει βγάλει τίποτα...αν λειτουργεί κομπλέ είναι μια χαρά οπλοκαλησπερα,
391 optimaκαλησπερα,
Τι πρόβλημα να βγάλει Ηλια;;;; Benelli είναι το όπλο με κανη performance κ ρυθμιζόμενο κοντάκι. Δεν ακούει ο Σπύρος930 μόνο μεταχειρισμένη και μετά από δοκιμή,αλλιώς μαξους.Εγω 930i και είμαι από τους τυχερούς που δεν μπυ έχει βγάλει τίποτα...αν λειτουργεί κομπλέ είναι μια χαρά οπλο
Αφού σου λέει...391 optima
Δεν είναι μπενελι μητσο....είναι κατώτερο ποιοτικά και έχει βγάλει θέματα εμπλοκών out of the box και στην σκανδάλη έχω ακουσει θέματα...δόξα τω θεω η δικιά μου βγηκε σκυλί αν και την δοκίμασα εκτενώς πριν....βλητικα μετά το 682 είναι ότι ανώτερο έχει περάσει από τα χέρια μουΤι πρόβλημα να βγάλει Ηλια;;;; Benelli είναι το όπλο με κανη performance κ ρυθμιζόμενο κοντάκι. Δεν ακούει ο Σπύρος
Σε όλα είναι ολοιδιο. Ότι κ να βγάλει πας στο περίπτερο κ παίρνεις 2 κιλά ανταλλακτικά. Το ξερω το όπλο. Το έχει φίλος. Αναστολέας αποθήκης η ταπα αποθήκης η επαναντατικο ουράς. Δεν έχει τπτ άλλο η μπενελι φίλεΔεν είναι μπενελι μητσο....είναι κατώτερο ποιοτικά και έχει βγάλει θέματα εμπλοκών out of the box και στην σκανδάλη έχω ακουσει θέματα...δόξα τω θεω η δικιά μου βγηκε σκυλί αν και την δοκίμασα εκτενώς πριν....βλητικα μετά το 682 είναι ότι ανώτερο έχει περάσει από τα χέρια μου
Ο καθένας επιλέγει Δημήτρη,εγώ το ξαναλέω είμαι απόλυτα ικανοποιημενος αλλά οφείλω να αναφέρω και αυτά που έχω ακουσει,εγώ το γούσταρα τρέλα και πήγα και το πήρα!Σε όλα είναι ολοιδιο. Ότι κ να βγάλει πας στο περίπτερο κ παίρνεις 2 κιλά ανταλλακτικά. Το ξερω το όπλο. Το έχει φίλος
Εγω προσωπικά φίλε ποτέ δεν ακούω. Βλέπω μόνος μου κ κρίνωΟ καθένας επιλέγει Δημήτρη,εγώ το ξαναλέω είμαι απόλυτα ικανοποιημενος αλλά οφείλω να αναφέρω και αυτά που έχω ακουσει,εγώ το γούσταρα τρέλα και πήγα και το πήρα!
Στην παγανα με 32gr το τσοκ στα 30 κενταγε ,με 30gr δεν το δοκίμασα .Για 30 δεν είναι,καλό είναι αλλά όχι για 30! Ίσως μόνο με 34 γρ.
Ωραία όπλα και τα 2 Σπύρο. Καταρχήν πρέπει να δεις αν θες αδράνεια ή αερίων πάλι. Κανες πολύ καλές και τα 2 όπλα. Όσον αφορά τη μάξους... Αν ο φοίνικας είναι απειτραχτος τοτε η μάξους θα σου βγάζει καλύτερες τουφέκιες. Στα θετικά... Έχει τα ίδια τσοκ...καλησπερα,
Τι κυνήγια κάνεις Σπύρο ;καλησπερα,
Πόσο σου κοστισε η κάννη;Όλα τα ίδια είναι πάνω στην benelli κοτσαρα την κάννη της 930
Το είδα απλά εγώ πρότεινα κάτι θεϊκό για να μην ξανά ψάχνει μετα από καμία βδομαδαΑφού σου λέει...
Η Breda 930i ή Browning Maxus.....