Καλησπέρα κύριοι. Πανω στα λόγια του μέλους Pain θα πατήσω και εγώ και θα συμφωνήσω απόλυτα.
Όλα τα όπλα είτε ξεκινάνε από B είτε από οτιδήποτε άλλο γράμμα σκοτώνουν, άλλα βολεύουν τον Χ για δικούς του λόγους αλλα τον Ψ για δικούς του λόγους.
Αυτο που δεν κατάλαβα ποτέ μέσα στα forum αλλά και στο έξω κόσμο (σε μικρότερο βαθμό) είναι γιατί υπάρχει αυτή η αντιπάθεια κυρίως μεταξύ των δυο B.
Έχω και τα δύο, ένα δικανο κοκκοροτουφεκο Beretta vitoria monoblock του 30' (το πρώτο μου όπλο απο τον παππού) και 2 Benelli, Μ1 121 και Beccaccia και τώρα πάω για την 3η. Και έχω τουφεκισει με σχεδόν όλες τις μάρκες όπλων σε όλα τα ήδη κυνηγίου (Κυρίως φτερωτά). Όπως ακριβώς σκοτωνα με τα Β έτσι σκοτωνα και με τα άλλα. Ούτε επαγγελματίας Σκοπευτής ειμαι, ούτε αλάνθαστος, στα 15 χρόνια που κυνηγάω είχα και ζωντανά και καπνιστα αλλα και πουλιά που τα εκλασα, με όλα τα όπλα ανεξαρτήτως επωνυμίας.
Έτσι λοιπόν αυτοί οι οποίοι δεν κάνουν χαβαλέ και λένε ότι το τάδε όπλο δεν σκοτώνει λόγο αυλού ή λόγο δεν ξέρω και εγω τι, ή δεν το έχουν πιάσει ποτέ ή δεν τους ερχόταν σωστά ή δεν ηταν ποτέ η τουφεκιά τους πάνω στο πουλί και τα βαραγαν παντα με τα περιφερειακά και με αυτό που είχαν πιο πολλές επιτυχίες το ονόμασαν βασιλιά.
Και τα δύο Μπενελι είναι αγορασμένα καινούργια, το ένα από τον πατέρα μου και το άλλο από εμένα από όταν βγήκαν στην αγορά. Το μόνο που εχω αλλάξει είναι το ελατήριο του επικρουστηρα στη Beccaccia και αυτό αφου ειχα ρίξει με σπασμένο ελατήριο καμιά 500αρα φυσίγγια χωρίς πρόβλημα.
Πώς λοιπόν να μην πάω να πάρω ξανά Μπενελι όταν εχω την ευκαιρία και θέλω ένα καινούργιο όπλο;
Κάτι αντίστοιχο μπορεί να πει κάποιος για τις μπερετα κτλ κτλ και με το δίκιο του.
Ξέρω ότι κούρασα με τόσο μεγάλο κείμενο αλλά σχόλια τύπου οι κάνες της τάδε εταιρίας είναι για κοτέτσια κτλ (Όχι για τον χαβαλέ αλλά στα σοβαρά) που ακούω και διαβάζω είναι για κλάματα όχι για γέλια. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει και του έρχεται καλύτερα και ας είναι το νεροπιστολο του παιδιού του.
Και να κλείσω λέγοντας πως σμρ έπιασα την Μ1 super 90 και μου κάθετε τόσο ωραία που μου θύμισε τις εποχές με το BERETTA. Η υπερυψωμένη Ρίγα στους ψηλούς δίνει άλλη αίσθηση. Έτσι λοιπόν μετά τα Χριστούγεννα θα μπει και αυτή στον οπλοβαστο για τα πολυποθητα καρτερια αφου έστειλα το γράμμα μου στον Άγιο Βασίλη από τώρα