Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!Γιατί θεωρειες δεδομένες τις εμπλοκές με των αερίων;; Από που πηγάζει αυτό;
Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!Γιατί θεωρειες δεδομένες τις εμπλοκές με των αερίων;; Από που πηγάζει αυτό;
Εγω μεσα σε 2 χρονια εχω περισσοτερες εμπλοκες με αδρανεια απο οπλο αεριων 25 χρονων.Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Τι όπλο έχεις?Εγω μεσα σε 2 χρονια εχω περισσοτερες εμπλοκες με αδρανεια απο οπλο αεριων 25 χρονων.
Ειναι να μην σου πεσει το φλουρι που λενε....
Franchi Affinity....Τι όπλο έχεις?
Ανεξηγητες εμπλοκες Αλεξ?Franchi Affinity....
Tα εχω πει και στο αναλογο θεμα.Πρεπει να ειναι εργοστασιακο το θεμα,γιατι το οπλοΑνεξηγητες εμπλοκες Αλεξ?
Συμφωνώ απόλυτα για τα σύγχρονα αυτογεμη!Εγω μεσα σε 2 χρονια εχω περισσοτερες εμπλοκες με αδρανεια απο οπλο αεριων 25 χρονων.
Ειναι να μην σου πεσει το φλουρι που λενε....
Τίποτα δεν είναι πιθανό τελη...τα έχουμε δει πλέον όλα... απλά θα σου πω όπλο αερίων 3 χρόνια ακαθάριστο δεν έχει κάνει ούτε μισή.. και από κάτω όπως βλέπεις ο Αλεξ έχει θέμα... και μπορεί να γίνει και το αντίθετο.. μέχρι στιγμής και τα δυο όπλα μου δεν έχουν κάνει ποτε... τη browning την έχω ακαθάριστη και δε σκοπεύω να τη καθαρίσω να δω μέχρι που θα φτάσει και αν λυγίσει... είτε σε εμπλοκές είτε μέχρι να μπουκώσει από τη μπίχλα... και έχει μετρήσει πολλά φυσιγγια μέχρι ώρας... βέβαια οι εμπλοκές είναι το τελευταίο χαρτί... αρχικά είναι τα μηχανικά προβλήματα...Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Συμφωνώ και όπως είπε και ο Άλεξ είναι να μην σου τύχει.....μακάρι φίλε μου το Browning να μην σου κάνει ποτέ είναι δυνατό εργαλείο και από αερίων εάν πήγαινα πρώτη επιλογή μουΤίποτα δεν είναι πιθανό τελη...τα έχουμε δει πλέον όλα... απλά θα σου πω όπλο αερίων 3 χρόνια ακαθάριστο δεν έχει κάνει ούτε μισή.. και από κάτω όπως βλέπεις ο Αλεξ έχει θέμα... και μπορεί να γίνει και το αντίθετο.. μέχρι στιγμής και τα δυο όπλα μου δεν έχουν κάνει ποτε... τη browning την έχω ακαθάριστη και δε σκοπεύω να τη καθαρίσω να δω μέχρι που θα φτάσει και αν λυγίσει... είτε σε εμπλοκές είτε μέχρι να μπουκώσει από τη μπίχλα... και έχει μετρήσει πολλά φυσιγγια μέχρι ώρας... βέβαια οι εμπλοκές είναι το τελευταίο χαρτί... αρχικά είναι τα μηχανικά προβλήματα...
Πάμε μαζί μπας και μας κανουν καλύτερη τιμή!Αμα εβγαινε η ΜΑXUS σε αριστερη θα την ειχα παρει σε ολα τα χρωματα![]()
οποτε θες πάμε ασπροπυργο να τη ριξεις, φερε και την 930 μαζι ομως να δω γτ με ειχε πρηξει ο μητσαρας με αυτηνΚυρίως για τα υδρόβια αλλά όχι γιατί την θεωρώ απαραίτητα απλά θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου!Στην plus που την ζαχάρωνα αρκετά σαν όπλο με προβληματίζει ο τόσο μεγάλος κώνος!Η μαξους μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον,έχω ριξει τις ξύλινες και μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση!
Πολύ ωραια!!!!Σπυρο τελειώνοντας το κυνηγι είναι καλή ευκαιρία για κάψιμο!!!οποτε θες πάμε ασπροπυργο να τη ριξεις, φερε και την 930 μαζι ομως να δω γτ με ειχε πρηξει ο μητσαρας με αυτην
Άμα κερνάει το ελαφακι θα φέρει αυτό...αλλά μήπως εννοείς πως το κερνάνε και για αυτό να έχουμε μαζιΠάρτε και κανένα φακελάκι λιπτον γιατί κερνάει το ελάφι![]()
Υπάρχουν και οι αφλογιστίες Τέλη....δν πανά έχεις ακόμη κ δίκαννο.....αν σου κάνει "το κλίκ" το φυσίγγι....πάει...σου πέρασαν τα παπάκια.....Δεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Αμα εβγαινε η ΜΑXUS σε αριστερη θα την ειχα παρει σε ολα τα χρωματα![]()
Κι εγώ μαζί σας....Πάμε μαζί μπας και μας κανουν καλύτερη τιμή!
Ηλία είχα beretta 303,μετά urika2 ,τώρα Α400 uniko καμία ποτέ δεν μου έκανε εμπλοκή ποτέ ούτε μια φορά κυριολεκτο .Μετά από την 303 είχα αγοράσει την crio και με αυτό το όπλο είχα εμπλοκές ,είναι και θέμα τύχης τελικά το κομμάτι εμπλοκή .Και σκέψου ότι την uniko την είχα λιώσει και σκοπευτήριο με 28 άρια και 24αριαΔεν θεωρώ ότι θα κάνει εμπλοκή ούτε το έχω σίγουρο αλλά το θεωρώ πολύ πιο πιθανό να γίνει!!!
Δεν είπα φίλε μου ότι δεν κάνουν και τα αδράνειας αλλά το θεωρώ δυσκολότεροΗλία είχα beretta 303,μετά urika2 ,τώρα Α400 uniko καμία ποτέ δεν μου έκανε εμπλοκή ποτέ ούτε μια φορά κυριολεκτο .Μετά από την 303 είχα αγοράσει την crio και με αυτό το όπλο είχα εμπλοκές ,είναι και θέμα τύχης τελικά το κομμάτι εμπλοκή .Και σκέψου ότι την uniko την είχα λιώσει και σκοπευτήριο με 28 άρια και 24αρια