Σ
Τελικά νομίζω Τέλη ότι τα συμπεράσματά μας πηγάζουν από τις προσωπικές μας εμπειρίες που έχουμε από τα όπλα που έχουμε ρίξει ο καθένας μας ,ισχύει ξέρεις αυτό που λέμε εάν καεις από τον χυλό φυσας και το γιαούρτι ,εγώ τόσα χρόνια έριχνα με beretta ,όταν πρωτοβγηκε η crio έπαθα την πλάκα μου την έκανα παραγγελία και περίμενα και κάνα δίμηνο για να την πάρω στα χέρια μου και τελικά μόνο προβλήματα είχα με αυτό το όπλο ,γύρισα σε beretta και βρήκα την ηρεμία μου και δύσκολα θα ξαναπάω σε benelli ,σίγουρα έχει γίνει σε πολλούς και ακριβώς το αντίθετο .Εγώ πιστεύω ότι το θέμα αδράνεια η αέρια είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός ανάλογα με το ποιο σύστημα του τεριαζει ,πλέον πια και τα δύο συστήματα είναι εξαιρετικά ,απλά τα συστήματα αερίων συνεχίζουν να εξελίσσονται μιας και προσπαθούν να μειώσουν την παράμετρο του καθαρισματος που ήταν σημαντικό πλεονέκτημα της αδράνειας και το έχουν καταφέρει σε σημαντικό βαθμό ,το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι τα συστήματα αερίων παρόλο που υπερτερούσαν στο κομμάτι της ανάκρουσης έχουν βελτιώσει σε εκπληκτικό βαθμό και αυτό όπως έχουν βελτιώσει και βλητικα τις κάννες των όπλων τους,σε αντίθεση το σύστημα αδράνειας έχω την εντύπωση πως έχει επαναπαυθει λίγο στις δάφνες του παρελθόντος .Δεν είπα φίλε μου ότι δεν κάνουν και τα αδράνειας αλλά το θεωρώ δυσκολότερο
Είναι όμως και σε τι όπλο θα πέσεις και πόσο θα το προσέχεις...
Και μια μικρή διόρθωση φίλε μου Τέλης όχι Ηλίας χεχε