Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Σ
Δεν είπα φίλε μου ότι δεν κάνουν και τα αδράνειας αλλά το θεωρώ δυσκολότερο
Είναι όμως και σε τι όπλο θα πέσεις και πόσο θα το προσέχεις...
Και μια μικρή διόρθωση φίλε μου Τέλης όχι Ηλίας χεχε .sarcastic.
Τελικά νομίζω Τέλη ότι τα συμπεράσματά μας πηγάζουν από τις προσωπικές μας εμπειρίες που έχουμε από τα όπλα που έχουμε ρίξει ο καθένας μας ,ισχύει ξέρεις αυτό που λέμε εάν καεις από τον χυλό φυσας και το γιαούρτι ,εγώ τόσα χρόνια έριχνα με beretta ,όταν πρωτοβγηκε η crio έπαθα την πλάκα μου την έκανα παραγγελία και περίμενα και κάνα δίμηνο για να την πάρω στα χέρια μου και τελικά μόνο προβλήματα είχα με αυτό το όπλο ,γύρισα σε beretta και βρήκα την ηρεμία μου και δύσκολα θα ξαναπάω σε benelli ,σίγουρα έχει γίνει σε πολλούς και ακριβώς το αντίθετο .Εγώ πιστεύω ότι το θέμα αδράνεια η αέρια είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός ανάλογα με το ποιο σύστημα του τεριαζει ,πλέον πια και τα δύο συστήματα είναι εξαιρετικά ,απλά τα συστήματα αερίων συνεχίζουν να εξελίσσονται μιας και προσπαθούν να μειώσουν την παράμετρο του καθαρισματος που ήταν σημαντικό πλεονέκτημα της αδράνειας και το έχουν καταφέρει σε σημαντικό βαθμό ,το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι τα συστήματα αερίων παρόλο που υπερτερούσαν στο κομμάτι της ανάκρουσης έχουν βελτιώσει σε εκπληκτικό βαθμό και αυτό όπως έχουν βελτιώσει και βλητικα τις κάννες των όπλων τους,σε αντίθεση το σύστημα αδράνειας έχω την εντύπωση πως έχει επαναπαυθει λίγο στις δάφνες του παρελθόντος .

Σ

Τελικά νομίζω Τέλη ότι τα συμπεράσματά μας πηγάζουν από τις προσωπικές μας εμπειρίες που έχουμε από τα όπλα που έχουμε ρίξει ο καθένας μας ,ισχύει ξέρεις αυτό που λέμε εάν καεις από τον χυλό φυσας και το γιαούρτι ,εγώ τόσα χρόνια έριχνα με beretta ,όταν πρωτοβγηκε η crio έπαθα την πλάκα μου την έκανα παραγγελία και περίμενα και κάνα δίμηνο για να την πάρω στα χέρια μου και τελικά μόνο προβλήματα είχα με αυτό το όπλο ,γύρισα σε beretta και βρήκα την ηρεμία μου και δύσκολα θα ξαναπάω σε benelli ,σίγουρα έχει γίνει σε πολλούς και ακριβώς το αντίθετο .Εγώ πιστεύω ότι το θέμα αδράνεια η αέρια είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός ανάλογα με το ποιο σύστημα του τεριαζει ,πλέον πια και τα δύο συστήματα είναι εξαιρετικά ,απλά τα συστήματα αερίων συνεχίζουν να εξελίσσονται μιας και προσπαθούν να μειώσουν την παράμετρο του καθαρισματος που ήταν σημαντικό πλεονέκτημα της αδράνειας και το έχουν καταφέρει σε σημαντικό βαθμό ,το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι τα συστήματα αερίων παρόλο που υπερτερούσαν στο κομμάτι της ανάκρουσης έχουν βελτιώσει σε εκπληκτικό βαθμό και αυτό όπως έχουν βελτιώσει και βλητικα τις κάννες των όπλων τους,σε αντίθεση το σύστημα αδράνειας έχω την εντύπωση πως έχει επαναπαυθει λίγο στις δάφνες του παρελθόντος .
Ισχύει η αδράνεια παίζει εκ του ασφαλούς και δεν φενεται πέρα από το desing να βελτιώνεται κάτι άλλο
Επίσης ισχύει αυτό με τις εμπειρίες εσύ αερίων εγώ αδράνεια θα μπορούσε όπως είπες να γίνει το αντίθετο......για αυτό υπάρχουν στην διάθεση μας και τα αερίων και τα αδράνειας για να βολευομαστε εμείς όπως μας αρέσει.....και για αυτό υπάρχει αυτό το φόρουμ για να ανταλλάζουμε απόψεις και εμπειρίες!!!!! :)

Ποια αεριων 3,5 ιντσών με συνθετικα μέρη θα αγοράζατε;
Γιατί 3,5αρα Ηλία;
Οι τρεις συνθετικές που θα κοιτούσα για αγορά αυτή τη στιγμή είναι:
Browning Maxus
Remington V3
Fabarm xlr western,που την είδα από τον Παύλο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.

Γιατί 3,5αρα Ηλία;
Οι τρεις συνθετικές που θα κοιτούσα για αγορά αυτή τη στιγμή είναι:
Browning Maxus
Remington V3
Fabarm xlr western,που την είδα από τον Παύλο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Λόγω βάρους καθαρά Γιάννη,για την ρεμ με προβληματίζει λίγο ο μηχανισμός.Την μαξους σκέφτομαι κυρίως.Η φαμπαρμ δεν με πείθει σαν εταιρία....ίσως έχω λάθος αλλά είναι ψυχολογικό!

Λόγω βάρους καθαρά Γιάννη,για την ρεμ με προβληματίζει λίγο ο μηχανισμός.Την μαξους σκέφτομαι κυρίως.Η φαμπαρμ δεν με πείθει σαν εταιρία....ίσως έχω λάθος αλλά είναι ψυχολογικό!
Και εγώ από αυτές τις 3 προς την maxus κλίνω.
Αξιόπιστος μηχανισμός και εξαιρετική κάννη όπως φαίνεται από τις τουφεκιές που ανεβάζουν οι κάτοχοι.

Και εγώ από αυτές τις 3 προς την maxus κλίνω.
Αξιόπιστος μηχανισμός και εξαιρετική κάννη όπως φαίνεται από τις τουφεκιές που ανεβάζουν οι κάτοχοι.
Και εργονομικά είναι ωραίο όπλο,το πως βάζεις τα φυσίγγια στην αποθήκη...δεν έχει το γκλιν γκλον της 400αρας....η ρεμι η τελευταία ακούγονται πολύ καλά λόγια αν και στην έναρξη είδα μια βλαβιτσα που ο ένας αναγκαστικέ να αλλάξει όπλο!

Μόνο μείον της μαξους να ξέρεις το κοντάκι

Δεν είναι και ότι καλύτερο . Πάρε την πιο φθηνή έκδοση και κάποια στιγμή φτιάξε και ένα κοντάκι να απογειωθεί το όπλο.

Το έχω στο πρόγραμμα.. ίσως του χρονου

βλητικα δεν υπάρχει συζήτηση.

Δεν είναι και ότι καλύτερο . Πάρε την πιο φθηνή έκδοση και κάποια στιγμή φτιάξε και ένα κοντάκι να απογειωθεί το όπλο.

Συμφωνώ σε όλα... το κοντάκι είναι λίγο shit..
Τα υπόλοιπα τα λένε οι κάτοχοι της.. εγώ πάντως τις ντουφεκιες που έχω δει με το ελάφι δυστυχώς η ευτυχώς δεν τις είχα με τη προηγούμενη.. εκεί που την έχω χάρη πολύ είναι στο λάκτισμα όμως.. πραγματικά σαν αεροβόλο...
από μηχανισμό είναι πολύ μπροστά το όπλο.... ούτε σιδηρόδρομοι ούτε τρένα ούτε ράγες....

Την sx4 δεν βλεπω δεν την θελει κανενας.think.
Κάλιο sx3!

Η μαξους είναι η εξέλιξη της sx3

Μεγάλωσαν τον κονο και φτιάξανε την ουρά του κλειστρου που πονούσε + speed loading και άλλες μικρό αλλαγές στο πιστόνι πάπια κτλ

Πράγματα που δεν τα βάλανε στην sx4 απλά
αλλάξανε κουμπιά και κάτι χαζομάρες.

αν θέλεις καινούργιο δεν βλέπω άλλο λόγο εκτός του οικονομικού να πας σε sx4 έναντι μαξους κοντάκια ζύγισμα πάνω κάτω τα ίδια μέτρια δηλαδή.

Last edited:

Όλοι μου το έχουν πει αυτό με το κοντάκι,το ήθελα πλαστικό το όπλο...αλλά άμα δεν βγάλω άκρη το έχω εύκολο το κουστούμι,να ναι καλά ο μαστορας!

Όλοι μου το έχουν πει αυτό με το κοντάκι,το ήθελα πλαστικό το όπλο...αλλά άμα δεν βγάλω άκρη το έχω εύκολο το κουστούμι,να ναι καλά ο μαστορας!
Παίρνεις την μαύρη της φτιάχνεις κοντάκι και της πατάς μια υδροβαφη ότι χρωμα γουστάρεις .my man.

Status
Not open for further replies.
Back