Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή λειόκαννου όπλου.
Να αναφέρω πως έχω 1 benelli supernova με 2 κάννες ( 71cm με ρίγα κ 50cm slug με σταθερά σκόπευτρα ) κ 1 baikal s.p mp27 m.
Το baikal μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά η χράπα χρούπα με βολεύει περισσότερο. Έχω περισσότερες επιτυχίες στο κυνήγι. Αν ήταν ημιαυτόματη δεν θα γινόταν καν αυτή η συζήτηση.
Λοιπόν:
Σκέφτομαι να δώσω την supernova κ με τις 2 κάννες περίπου 750-800€ κ να πάρω ή beretta A300 outlanter ή benelli montefeltro που είναι κοντά οι τιμές τους, αλλά κ δεν θα χρειαστεί να βάλω πολλά επιπλέον. Μόνο αν μπορέσω να το πουλήσω θα πάρω κάποιο από τα παραπάνω 2 όπλα.
Ελπίζω οι οπαδοί των δύο εταιρειών να μην "φαγωθούν" -πλάκα κάνω- κ να με βοηθήσουν με την εμπειρία τους στη χρήση αυτών των 2 αυτογεμών.
Έχω ρίξει λίγο με την beretta ( αν δεν κάνω λάθος ήταν αυτή που σκέφτομαι τώρα ), αλλά ήταν στο ξεκίνημά μου κ δεν ήξερα πολλά πράγματα, ούτε είχα την επώμιση που έχω τώρα ( θεωρώ την τωρινή μακράν καλύτερη από όταν ξεκίνησα το κυνήγι )
Εννοείται πως θα ζητήσω από τον φίλο να ξανά ρίξω με το beretta, μιας κ είναι γνωστός