Μπαρδόν? 10.000ευρώ ένα οπλο που έχει σταματήσει να παράγεται από το 90?Γιατί αν είναι μοντέλο 200Ε έχει τιμή εκκίνησης πάνω από 10.000euro
Νομίζω δεν θα σε βολέψει για κυνήγι. Αν είδα καλά η τσέπες είναι πολυ ανοικτές. Ανάλογα το κυνήγι νομίζω θα σου πεφτουν τα φυσίγγια.Αυτο πως σας φενεται για κυνηγι?
https://www.waveinn.com/ναυτιλιακά-ψάρεμα/seeland-skeet/137804524/p
Το θελω μακρυ, και ελαφρυ...μονο το μικρο( για φυσσιγια) ΄΄σακιδιο'' με προβληματιζει...
Περί γούστου …κολοκυθόπιτα . Εδώ δίνουν 2&3 χιλιάρικα να πάρουν ιταλικα της σειράς… τα Merkel ποσό έπρεπε να έχουν ? Κι ναι , το 2000 δεν έχει καμία σχέση με την ποιοτητα ενός όπλου Merkel του ‘70 .Μπαρδόν? 10.000ευρώ ένα οπλο που έχει σταματήσει να παράγεται από το 90?
Καινούρια στο κουτί τους κάποια που τυχαίως βρήσκονται στο εξωτερικό δεν φτάνουν σε τιμή ούτε τα μισά από ότι το 2000Ε.
Γενικά δεν συμπαθώ κανένα!
Αυτο πως σας φενεται για κυνηγι?
https://www.waveinn.com/ναυτιλιακά-ψάρεμα/seeland-skeet/137804524/p
Το θελω μακρυ, και ελαφρυ...μονο το μικρο( για φυσσιγια) ΄΄σακιδιο'' με προβληματιζει...
Update: Ξανακατέβηκε στα 4200Μάλλον θα τον ξαναπήρε τηλέφωνο ο κουβαρντάς, γιατί το ανέβασε κι άλλο, τώρα το δίνει 4500
Άμα φτάσει στα 400 πείτε μου.Update: Ξανακατέβηκε στα 4200
Κάτι σαν το Bitcoin ένα πράμα...
Πλήρες θα έλεγα.
Η σημαντική παράλειψη είναι ο μη έλεγχος τζόγου στα δίκανα!Σημαντικότατη παράλειψη η πραγματική δοκιμή με φυσίγγια διαφορετικών γομώσεων πριν την αγορά.
Κ φυσικα ελεγχος για συγκλιση των καννων.Σημαντικότατη παράλειψη η πραγματική δοκιμή με φυσίγγια διαφορετικών γομώσεων πριν την αγορά.
Αυτός που το έφτιαξε δηλαδή δεν ήξερε να κάνει σύγκλιση κι θα το κάνουμε εμείς . ( με φραπέ κι κάνα φίλο κάνα απόγευμα ..)Κ φυσικα ελεγχος για συγκλιση των καννων.
Κ εχω την εξής απορια : Ποσοι απο εσας εχετε ελεγξει αν οι καννες στα δικαννα σας χτυπανε στο ιδιο σημειο;;;
Κ φυσικα ελεγχος για συγκλιση των καννων.
Κ εχω την εξής απορια : Ποσοι απο εσας εχετε ελεγξει αν οι καννες στα δικαννα σας χτυπανε στο ιδιο σημειο;;;
Το εχω δει.Χαχα! Πολύ καλό!
Άλλη ερώτηση!
Εγώ πάντως όχι, παλιότερα είχα ανεβάσει ένα βιντεάκι που μου είχε κάνει εντύπωση από το εργοστάσιο της Holland & holland που δείχνει τον έλεγχο και την διόρθωση της σύγκλισης των καννών.
Ακου τι εγινε φιλε... Εχω βασιμες πληροφοριες οτι την ημερα που κολλαγαν τις καννες σε γειτονική χωρα επαιζε η εθνικη τους ομαδα με τη Βραζιλια κ οπως καταλαβαινεις....Αυτός που το έφτιαξε δηλαδή δεν ήξερε να κάνει σύγκλιση κι θα το κάνουμε εμείς . ( με φραπέ κι κάνα φίλο κάνα απόγευμα ..)
Kι αν δεν πάνε; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι; Μόνο να το σπρώξω μπορώ...Το εχω δει.
Δοκιμασε σε στοχο στα 30 μετρα με μονοβολα 28 γραμμαριων να δουμε τι ψαρια πιανει κ το 828.
Στα Holland εννοειται οτι θα πηγαινουν κ οι δυο βολες στο ιδιο σημειο.
Δυστυχως εμεις δεν εχουμε Holland.
Αν ξεφυγαμε παρακαλω να μεταφερθει στο καταλληλο ποστ...
Αν δεν πανε η καλυτερη λυση σεταρεις το κοντακι να ριχνει στη μεση.Kι αν δεν πάνε; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι; Μόνο να το σπρώξω μπορώ...
Βέβαια έχεις δίκιο, καλό είναι να ξέρεις...
Κ για να το πω καλυτερα εαν η διαφορα ειναι πχ 16 εκατοστα στα 30 μετρα στον κατακορυφο αξονα, φτιαχνεις το κοντακι ετσι ωστε εκει που σημαδευεις να ριχνει 8 εκ πανω η επανω καννη κ 8 εκ κατω η κατω καννη.Αν δεν πανε η καλυτερη λυση σεταρεις το κοντακι να ριχνει στη μεση.