Χωρίς ίχνος αντιπαραθεσης και με τη δική μου σκοτώνω 50 μέτρα με τριάρι το θέμα είναι να έχεις όλο το πακέτο και προχτές με ειχε πάρει ένας συνάδελφος που έχει και τις δύο ςς και ν3 και μάλιστα ςς με 18.55 αυλο παραγγελία την είχε κάνει και τις σύγκρινε και μου λέει καταρχήν της ν3 ο άσος είναι 8/10 και η ντουφέκια που του έδωσε η ν3 με τον άσο η ςς ήθελε 2αρι δηλ βγάλανε ίδιες τουφεκιές με ανοιχτοτερο ονομαστικό τσοκ η ςς μέσα αλλά η ν3 έχει τρομερή σκανδάλη και πολύ χαμηλή ανάκρουση αυτό έχει παρατηρήσει προς το παρόν γιατί μου είπε την έχει λίγο καιρό τη ν3 και δεν έχει προλάβει να την δει ακριβώς στην πράξη . Αναμφισβήτητα είναι ένα εξαίρετο βλητικα όπλο ακούω αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω κάτι με σιγουριά τουλάχιστον αν δεν είμαι δίπλα να δω σκοτωματα σε αποστάσεις και με τι νούμερα και γρ σκαγιων γιατί όπως λέω εγώ τις αποδείξεις τις δίνουν τα πραγματικά τερέν σε πραγματικές συνθήκες με φυσιγγακια εργοστασιακά κοινής χρήσης .Πάντως το ότι ακούγονται τα καλύτερα είναι αναμφισβήτητα κάτι το θετικό .