Και βγαινει και στα δυο συστιματα αερια αδρανειαFausti!!! Είναι και ωραίες οι προεδρινες. Καλή περίπτωση μου φαίνεται η καραμπίνα τους
Και μόνο 550€ ρε μπας κι είναι τουρκική; Όχι ότι είναι κακο βέβαιαΚαι βγαινει και στα δυο συστιματα αερια αδρανεια
Παιζει να κανουνε εμποριο μονο κανα βιντεακι δε βλεπω απο γραμμη παραγωγης,,, αλλο τα δικανα τους ετσιΚοίτα να δεις που όταν βλέπουμε ένα όπλο σε τιμή που όντως τόσο αξίζει και δεν κάνει 1500+ έχουμε και αμφιβολίες. Αυτή είναι νορμάλ τιμή για αυτογεμη που βγαίνουν από cnc μαζικής παραγωγής. Και μην είναι και πολλα
Υπάρχουν sx3 με αχρωμίωτη κάννη. Ειδικές εκδόσεις. Αυτή που έχω ρίξει εγώ ήταν μια από αυτές.Η κάννη της SX3 είναι χρωμιωμένη. Από όσο θυμάμαι μόνο η SX1 ήταν αχρωμίωτη.
Υπήρχαν Sx3 αχρωμιωτες οι πρωτες , κ οι κάνες στις Φοίνιξ αχρωμιωτεςΗ κάννη της SX3 είναι χρωμιωμένη. Από όσο θυμάμαι μόνο η SX1 ήταν αχρωμίωτη.
Ελα Τόλη τι θέλεις ;; εγώ έχω κ αχρωμιωτη κ χρωμιωμενηΗ πρωτες βελγικες sx3 ειναι αχρωμειωτες μετα ταξιδεψαν προς πορτογαλια viana μερια και απεκτισαν και χρωμειο αλλα δε βλεπω τους λατρεις του αχρωμειωτου να κανουν δωκιμες με τα δυο οπλα αυτα που ειναι σε ολα ιδια απλα το ενα με χρωμειο και το αλλο χωρις να δουμε αν εχουμε διαφορες στην αποδωση θα ηθελα πολυ να τα δω διπλα διπλα με το ιδιο τσοκ και στα δυο δηλαδη τουφεκια βγαλσιμο το σμτσοκ βιδωμε στο αλλο αφου κρυωσει πρωτα
Tολη ειναι πιστα αντιγραφα των f.lli PiettaΚαι βγαινει και στα δυο συστιματα αερια αδρανεια
Τι εχεις δει μητσο για πεςΕλα Τόλη τι θέλεις ;; εγώ έχω κ αχρωμιωτη κ χρωμιωμενη
Τίποτα Τόλη, δεν αξίζει, μόνο μπενελιΤι εχεις δει μητσο για πες
Benelli is your name my friend ελα λεγε τωρα σωβαρα θελω να μαθω εισαι απο τους πεντε 6 που πιστεβω εδω μεσα χωρις αποδειξεις κιωλαςΤίποτα Τόλη, δεν αξίζει, μόνο μπενελι
Παραμυθια γράφω κ ότι ακουω στο καφενείο, μπενελι μόνο κ βρες σε 18.2Benelli is your name my friend ελα λεγε τωρα σωβαρα θελω να μαθω εισαι απο τους πεντε 6 που πιστεβω εδω μεσα χωρις αποδειξεις κιωλας
Φιλε σωβαρα τωρα γτ τα λες αυτα σε αμφισβητησα ποτε δε καταλαβενω την αντιμετοπιση σου αυτη benelli κι ας ειναι 18.1Παραμυθια γράφω κ ότι ακουω στο καφενείο, μπενελι μόνο κ βρες σε 18.2
Βρε δεν τους λυπάσαι τους ανθρώπους ;;;;Η πρωτες βελγικες sx3 ειναι αχρωμειωτες μετα ταξιδεψαν προς πορτογαλια viana μερια και απεκτισαν και χρωμειο αλλα δε βλεπω τους λατρεις του αχρωμειωτου να κανουν δωκιμες με τα δυο οπλα αυτα που ειναι σε ολα ιδια απλα το ενα με χρωμειο και το αλλο χωρις να δουμε αν εχουμε διαφορες στην αποδωση θα ηθελα πολυ να τα δω διπλα διπλα με το ιδιο τσοκ και στα δυο δηλαδη τουφεκια βγαλσιμο το σμτσοκ βιδωμε στο αλλο αφου κρυωσει πρωτα
Ποιο όπλο τελικά βγάζει την καλύτερη τουφεκιά με πραγματικό νο4 στα πραγματικά 36.5μ, με ποιο εμπορικό φυσίγγι και με ποιο τσοκ ;benelli και καλή τουφεκια δε πάνε μαζί.
Μα η Μ2 φυσικαΠοιο όπλο τελικά βγάζει την καλύτερη τουφεκιά με πραγματικό νο4 στα πραγματικά 36.5μ, με ποιο εμπορικό φυσίγγι και με ποιο τσοκ ;
Κάτω από 2000€ ...
Να αγοράσουμε ένα τέτοιο όπλο στην τελική ... να μας φύγει και το άγχος ...
Αυτή είναι που δεν χαλάει ...Μα η Μ2 φυσικα