Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
α μπρε πασσιά μου παλι καλά που το κατάλαβες μπρε, ότι το χαιβάν-ντουφεκ και το μπουνταλά τσιφτέ δεν είναι σουτζουκ λουκούμ!
άλλο να δίνεις παράδες για να ακονίσουν τα μαχαίρια τους αυτοί που σε έσφαξαν στον παρελθόν, που σφάζουν άλλους σήμερα και ετοιμάζονται να σε ξανασφάξουν αύριο.. κι άλλο να δίνεις παράδες στον Χασάν απ' το Αμέντ να σΕ φέρει γκαμήλ-παστυρμά που τον φτιάνει ο Μεχμέτ που φαγε τα νειάτα του στις φυλακές επειδή ήτανε στην παρτιγια καρκερέν Κουρδιστάν.

Έχω μπρε καρντάσια άκρες μέσα και φέρνω ότι καλό θέλω! μόνο που τις παράδες μου τις βάζω σε τζέπες φίλων κι όχι στον τζεπη του φασιστ -ντοβλετ!

βαι βαι βαι
Δίνε τα χρήματα σου όπου θες.
Εμείς γιατί πρέπει να ξέρουμε;

Πολύ μπλαμπλα χωρίς νόημα κανένα.

Δίνε τα χρήματα σου όπου θες.
Εμείς γιατί πρέπει να ξέρουμε;

Πολύ μπλαμπλα χωρίς νόημα κανένα.
εμ μπρε γκιουζελ ογλαν
το θέμα είναι "σκέφτομαι ν' αγοράσω" μπρε
μπορεί εσυ ή κάποιος άλλος να θέλει να αγοράσει γκαμήλ - παστυρμά απ' το Αμέντ μπρε!!!!

Σημερα κατι με ετρωγε και την κοπανησα λιγο απο τη δουλεια και πηγα στο tacticalshop να ξαναδω τη bellmonte. Eιδα τη bellmonte i mk2, στη ξυλινη εκδοση με 66εκ. καννη, στο χαρτοκουτο που ειναι, αυτη που εχει στη σκανδαλοθηκη και κουμπι απελευθερωσης φυσιγγιων. Μου ερχοταν τελεια οπως και να την επωμιζα. Επωμιζοταν αβιαστα και ειχε φοβερη αισθηση και εξαιρετικο ζυγισμα. Κανω πλεον σοβαρες σκεψεις για αγορα. Η καννη παιδια εγραφε benelli και δεν εγραφε που κατασκευαστηκε και ειχε σφραγιδα cip s και μια ισπανικη και ειχε 18,4 αυλο. Άρα τα τσοκ της πρεπει να ειναι crio plus και οχι optima plus που ελεγε ο παικτης thw ελληνικης αντιπροσωπειας στην παρουσιαση του οπλου στο you tube. Η βιτορια που ειχα στην καννη εγραφε μπερετα made in italy. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω να δω τι σκατα γραφει η καννη στη bellmonte ii. Εχω δει βιντεο που η καννη γραφει made in spain. Μου φαινεται λιγο αχταρμας το πραγμα. Στη βαση παντως εγραφε περηφανα made in spain. Επισης ειχε ενα πελμα απιθανο και ωραια ξυλα. Η βαφη δε με ενθουσιασε

Σημερα κατι με ετρωγε και την κοπανησα λιγο απο τη δουλεια και πηγα στο tacticalshop να ξαναδω τη bellmonte. Eιδα τη bellmonte i mk2, στη ξυλινη εκδοση με 66εκ. καννη, στο χαρτοκουτο που ειναι, αυτη που εχει στη σκανδαλοθηκη και κουμπι απελευθερωσης φυσιγγιων. Μου ερχοταν τελεια οπως και να την επωμιζα. Επωμιζοταν αβιαστα και ειχε φοβερη αισθηση και εξαιρετικο ζυγισμα. Κανω πλεον σοβαρες σκεψεις για αγορα. Η καννη παιδια εγραφε benelli και δεν εγραφε που κατασκευαστηκε και ειχε σφραγιδα cip s και μια ισπανικη και ειχε 18,4 αυλο. Άρα τα τσοκ της πρεπει να ειναι crio plus και οχι optima plus που ελεγε ο παικτης thw ελληνικης αντιπροσωπειας στην παρουσιαση του οπλου στο you tube. Η βιτορια που ειχα στην καννη εγραφε μπερετα made in italy. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω να δω τι σκατα γραφει η καννη στη bellmonte ii. Εχω δει βιντεο που η καννη γραφει made in spain. Μου φαινεται λιγο αχταρμας το πραγμα. Στη βαση παντως εγραφε περηφανα made in spain. Επισης ειχε ενα πελμα απιθανο και ωραια ξυλα. Η βαφη δε με ενθουσιασε
Βeretta
Benelli
Iberica???
Δεν φτιάχνανε κάποια μοντέλα πριν από λόγο καιρό;
Φυσικά το εργοστάσιο beretta είναι.
Τους Ισπανούς δεν θα τους φοβόμουν και όσο για την βαφή…με αυτή την τιμή…

Εικασίες κάνω. Δεν ξέρω στα σίγουρα αν η ΒΒΙ είναι ο κατασκευαστής. Αλλά για εκεί πάει το μυαλό μου.

Βeretta
Benelli
Iberica???
Δεν φτιάχνανε κάποια μοντέλα πριν από λόγο καιρό;
Φυσικά το εργοστάσιο beretta είναι.
Τους Ισπανούς δεν θα τους φοβόμουν και όσο για την βαφή…με αυτή την τιμή…

Εικασίες κάνω. Δεν ξέρω στα σίγουρα αν η ΒΒΙ είναι ο κατασκευαστής. Αλλά για εκεί πάει το μυαλό μου.
Μαριε ναι εκει φτιαχνεται στο εργοστασιο της ΒΒΙ. Για τις καννες λεω μηπως κατασκευαζονταν Ιταλια
Η βαφη οκ αναμενομενο. Θυμίζει τη βαφη στις καννες της φρανκι αφινιτυ και της βιτορια που ειναι τραγικη. Αμα μαμηθει διορθωνεται με 100 ευρω σερακοτ

Last edited:
Μαριε ναι εκει φτιαχνεται στο εργοστασιο της ΒΒΙ. Για τις καννες λεω μηπως κατασκευαζονταν Ιταλια
Η βαφη οκ αναμενομενο. Θυμίζει τη βαφη στις καννες της φρανκι αφινιτυ και της βιτορια που ειναι τραγικη. Αμα μαμηθει διορθωνεται με 100 ευρω σερακοτ
Αν το όπλο είναι αυτό που νομίζεις τότε μια βαφή μετά από κάποιο διάστημα χρόνου δεν είναι τίποτα.
Κάτι άλλοι μαμακες βάφουν καινούργιο όπλο από την αρχή…peng

Σημερα κατι με ετρωγε και την κοπανησα λιγο απο τη δουλεια και πηγα στο tacticalshop να ξαναδω τη bellmonte....
Αστην να παει στην ευχη...
Δεν μπορεις και να την τουφεκισεις πριν την παρεις να δεις που πανε στα σκαγια...

Αν το όπλο είναι αυτό που νομίζεις τότε μια βαφή μετά από κάποιο διάστημα χρόνου δεν είναι τίποτα.
Κάτι άλλοι μαμακες βάφουν καινούργιο όπλο από την αρχή…peng
Το όπλο βάφεται μόνο όταν χρειάζεται και μόνο τότε και αυτό όταν κοντεύει να ασπρίσει η όταν υπάρχει θέμα σοβαρό με οξειδώσεις

Εχει ακουστεί πως η beretta δεν το αναγνωριζει σαν δικο της beretta μοντελο για υποστηριξη. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ή κατα ποσο σε ενοχλεί.
Και εγώ . Το έχει γράψει ο Τόλης (kastoras) νομίζω που είχε μια περιπέτεια με τους μαλακές στην αντιπροσωπεία

Η εγγύηση σε όλα τα όπλα αγορά στα μηχανικά μέρη. Δηλαδή κλείστρο μηχανισμό σκανδαλης. Τα άλλα τον πούλο. Δηλαδή αν η κάννη είναι στραβή τη μαμησες. Γι'αυτό όταν αγοράζουμε καινούργιο πρέπει να το λύνουμε στο μαγαζί και να ελέγχουμε την κάννη και αν τα τσοκ βιώνουν και ξεβιδωνουν αβίαστα και αν είναι κεντρσρισμενα

Άστο να πάει στην ευχή....
Εκτός και αν σου αρέσει η περιπέτεια και το ρισκο
Το λουζεσαι μετά συνηθίζεις ότι μαλακια βγάλει την ονομάζεις χαρακτήρα και πορευεσαι. Άμα είσαι και μαλακας υπερασπίζεσαι μέχρι θανάτου τη μαλακια που αγόρασες και γουστάρεις

Αν θυμάστε πουλησα την sx4 μου επειδή χρειαζομουν αμεσα χρήματα. Στο τέλος του άλλου μήνα θα είμαι σε θέση να το αντικαταστήσω και σκέφτομαι τα εξής:
Beretta vitoria καινούργια η μεταχ.
Franchi affinity της προσφοράς 690€
Beretta bellmonte I ξύλινη
Stoeger m300 ξύλινη.
Όπως καταλαβαίνετε το οικονομικό είναι περιορισμένο.
Τι προτείνετε από αυτα;
Πολύ θα εκτιμούσα feed back από κάτοχο της stoeger γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον τουφέκι.

Status
Not open for further replies.
Back