Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν θυμάστε πουλησα την sx4 μου επειδή χρειαζομουν αμεσα χρήματα. Στο τέλος του άλλου μήνα θα είμαι σε θέση να το αντικαταστήσω και σκέφτομαι τα εξής:
Beretta vitoria καινούργια η μεταχ.
Franchi affinity της προσφοράς 690€
Beretta bellmonte I ξύλινη
Stoeger m300 ξύλινη.
Όπως καταλαβαίνετε το οικονομικό είναι περιορισμένο.
Τι προτείνετε από αυτα;
Πολύ θα εκτιμούσα feed back από κάτοχο της stoeger γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον τουφέκι.
Καλα και τιμια οπλα ολα αν σε ενδιαφερει εγγυηση καλυτερα στα ιταλικα ισως κια ενα κλικ πιο πανω ..stoeger εχω φιλους που εχουν απλα πολυ καλο για τα λεφτα του εχουν παρκαρει πιο ακριβα οπλα και πανε με αυτο πολλες φορες αξιοπιστο πηγαινε να τα δεις οτι σου καθεται καλυτερα!!

Αν θυμάστε πουλησα την sx4 μου επειδή χρειαζομουν αμεσα χρήματα. Στο τέλος του άλλου μήνα θα είμαι σε θέση να το αντικαταστήσω και σκέφτομαι τα εξής:
Stoeger m300 ξύλινη.
Τι προτείνετε από αυτα;
Πολύ θα εκτιμούσα feed back από κάτοχο της stoeger γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον τουφέκι.
Καλό τουφεκι η στοαγερ για τα λεφτά της αλλά μια που ξέρω είχε θεματακι στα 32 γραμμάρια και κάτω διαλεγε καλυκες εκανε κάτι ψιλοεμπλοκες

Καλα και τιμια οπλα ολα αν σε ενδιαφερει εγγυηση καλυτερα στα ιταλικα ισως κια ενα κλικ πιο πανω ..stoeger εχω φιλους που εχουν απλα πολυ καλο για τα λεφτα του εχουν παρκαρει πιο ακριβα οπλα και πανε με αυτο πολλες φορες αξιοπιστο πηγαινε να τα δεις οτι σου καθεται καλυτερα!!
Πέτρο μετά από τόσα όπλα που έχω αλλάξει πλέον αυτό είναι το πρώτο κριτηριο. Μένει να δω τη στοεγκερ και να ξαναθυμηθω τη Φράνκι. Είχα Φράνκι και Βιτόρια.

Stoeger m300 ξύλινη.
Τι προτείνετε από αυτα;
beretta a300 outlander ,stoeger m3k σε 66cm

Στα 600 -700 ευρώ θα βρεις πολλές μεταχειρισμενες benelli ίσως και Beretta 391.... περίμενε να κλείσει το κυνήγι και θα βρεις πολλές ευκαιρίες.....
Ειμαι στο ψαξιμο διαρκως. Ετσι κι αλλιως τελος Μαρτιου θα εχω χρημα

Η εγγύηση σε όλα τα όπλα αγορά στα μηχανικά μέρη. Δηλαδή κλείστρο μηχανισμό σκανδαλης. Τα άλλα τον πούλο. Δηλαδή αν η κάννη είναι στραβή τη μαμησες. Γι'αυτό όταν αγοράζουμε καινούργιο πρέπει να το λύνουμε στο μαγαζί και να ελέγχουμε την κάννη και αν τα τσοκ βιώνουν και ξεβιδωνουν αβίαστα και αν είναι κεντρσρισμενα
Όταν το αγοράζεις , υπάρχει τρόπος να το τσεκαρεις αυτό φίλε‼️

κοιτά και καμία 610/612 fran. Αν σου αρεσουν..,,που είναι ντουφεκαρες
Μου αρεσουν παρα πολυ και εχουν και λεπτη γραμμη που ετσι τα θελω τα οπλα.
Ειναι ακριβα για μεταχειρισμενα και θελω να εχει δυνατοτητα για ατσαλινα σκαγια.
Τα εχω πολυ υποψην Ηλια. Δεν κυνηγω υδροβιο αλλα εχω την εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα γινουν υποχρεωτικα τα ατσαλινα.
Μακαρι να βγω ψευτης

Status
Not open for further replies.
Back