Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Μπορω να πουλησω την G3 και να αγορασω αλλο οπλο αλλα ποιο? Καποτε ηθελα με χιλια να παρω sx3 αλλα βρεθηκε η G3 στο δρομο μου, αξιζει η αγορα sx3 η sx4?

Απλα σκεψεις κανω για την ωρα...ισως παρω ακομα ενα οπλο χωρις να πουλησω το εργαλειο
Την G3 από την στιγμή που είναι και απροβλημάτιση μην την δώσεις ποτέ
Ένα δεύτερο αξίζει να έχεις, κοίτα και σε browning που είναι ίδια σχεδόν μπορείς να βρεις προσεγμένα όπλα σε καλή τιμή

Την G3 από την στιγμή που είναι και απροβλημάτιση μην την δώσεις ποτέ
Ένα δεύτερο αξίζει να έχεις, κοίτα και σε browning που είναι ίδια σχεδόν μπορείς να βρεις προσεγμένα όπλα σε καλή τιμή
Η G3 κατα 99% θα μεινει, σκεφτομαι διαφορα οπλα αλλα εχω και απωθημενο ενα sp μαλλον brow

Τιποτα δεν με προβληματιζει φιλε, απλα θελω καποια στιγμη να δοκιμασω και καποιο αλλο οπλο αλλα φοβαμαι οτι δυσκολα θα βρω την αποδοση την Αμερικανας που εχω
Όταν παίρνεις καινούργιο όπλο το συναίσθημα είναι γαμάτο. Επίσης όταν σου μπει η ιδέα δε φεύγει εύκολα. Καλή τύχη στην αγορά σου

αλλα εχω και απωθημενο ενα sp μαλλον brow
Θα το ευχαριστηθείς στις φάσσες, Alex! Είναι ωραίο το δίκαννο, ειδικά σε κυνήγια που σου επιτρέπουν να προετοιμάσεις την κίνησή σου. Εκεί το ζύγισμα και η σκοπευτική γραμμή αναδεικνύουν τα προτερήματά τους. Αν έρθεις προς Αθήνα, θα σου δώσω να δοκιμάσεις το 725! Για μένα το απλό 525 στη βασική του κυνηγετική έκδοση είναι από τα πιο value for money όπλα.

Θα το ευχαριστηθείς στις φάσσες, Alex! Είναι ωραίο το δίκαννο, ειδικά σε κυνήγια που σου επιτρέπουν να προετοιμάσεις την κίνησή σου. Εκεί το ζύγισμα και η σκοπευτική γραμμή αναδεικνύουν τα προτερήματά τους. Αν έρθεις προς Αθήνα, θα σου δώσω να δοκιμάσεις το 725! Για μένα το απλό 525 στη βασική του κυνηγετική έκδοση είναι από τα πιο value for money όπλα.
Αν ερθω θα μιλησουμε να το δοκιμασω να δω τι λεει, παραπονο δεν εχω κανενα απο το οπλο μου, απλα τρωει να τσεκαρω και κατι αλλο.

παραπονο δεν εχω κανενα απο το οπλο μου, απλα τρωει να τσεκαρω και κατι αλλο
Όλοι τρωγώμαστε, δεν είσαι ο μόνος, και ας μην έχουμε παράπονο από τα όπλα μας :) εγώ χρόνια τώρα τρώγομαι για ένα sp brow Cal.20...

Κανονικά όλα τα καταστήματα έπρεπε να έχουν αυλομετρο θα μπορούσε να σου λύσει κάθε απορία για όλα αλλά το αυτονόητο είναι επιστήμη για κάποιους.
Αν τα καταστήματα είχαν όργανα που θα αποδείκνυαν την κατάσταση ενός όπλου ,πανω από τα μισά θα έμεναν απουλητα.

Τιποτα δεν με προβληματιζει φιλε, απλα θελω καποια στιγμη να δοκιμασω και καποιο αλλο οπλο αλλα φοβαμαι οτι δυσκολα θα βρω την αποδοση την Αμερικανας που εχω
Δείξε μου την πιο μου@@@ρα κ θα σου δείξω έναν που τη βαρέθηκε....έτσι είναι Άλεξ ,βγαλρην σε πλειστηριασμό στα Χάροντ.big smile.ς‼️

Ειμαι στο ψαξιμο διαρκως. Ετσι κι αλλιως τελος Μαρτιου θα εχω χρημα
Συνονόματε αν σε ενδιαφέρει και η 391 σαν επιλογή στείλε μου ένα μήνυμα όταν θα είσαι κομπλέ γιατί είμαι και εγώ υπό σκέψη να την δώσω γιατί έχω βάλει στο ματι την Fabarm xlr palumba columbus αλλα η κυρά γκρινιάζει για 3ο κυνηγετικο όπλο στο σπιτι. Είμαστε και γειτονακια βλέπω ;)

Eξαρταται απο το τι σε προβληματιζει σε αυτο που εχεις... Εγω δεν θα το πουλαγα το συγκεκριμενο κ θα επαιρνα ενα δευτερο να μου φυγει η περιεργεια καποια στιγμη...
Εσύ πατρίδα χρωστάς να βγεις ευθαρσώς κάποια στιγμή και να ομολογήσεις ποιο από τα δύο σου οπλα βγάζει πιο δυνατές τουφεκιες να μας φύγει η απορία. Την φτάνει η καινούργια την ρετουσαρισμενη γριά? .think..yel..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back