Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Είδα μια 870 wingmaster με μακριά κάννη και σταθερό φουλ τσοκ 2 3/4 ατουφεκιστη και μου έπεσε το σαγόνι!!! Α ρε γ@μ#μ€ νο χρήμα που είσαι όταν σε χρειάζομαι!!!
Εγω σημερα βρηκα μια 835 σε παραλλαγη στα Ε250!
Α ρε γ@μ*μ3ν3 κορονιε τι μου κανεις...

Εγώ έχω βρει καμία 100αρα όπλα που μου αρέσουν στο car .Αλλά καλά κάθονται και αυτά και εγώ μιας που δεν μπορώ να τα πάρω αλλά και έτσι όπως πάμε οικονομικώς και λόγο καιρού ελειψη θηραμάτων αχρειαστα θα γίνουν τα περισσότερα και μας βλέπω με ένα δύο το πολύ τον καθένα ,όπως τις παλιές καλές εποχές με μόνη διαφορά τη πληθώρα φυσιγγίων που έχουμε σήμερα.

Εγώ έχω βρει καμία 100αρα όπλα που μου αρέσουν στο car .Αλλά καλά κάθονται και αυτά και εγώ μιας που δεν μπορώ να τα πάρω αλλά και έτσι όπως πάμε οικονομικώς και λόγο καιρού ελειψη θηραμάτων αχρειαστα θα γίνουν τα περισσότερα και μας βλέπω με ένα δύο το πολύ τον καθένα ,όπως τις παλιές καλές εποχές με μόνη διαφορά τη πληθώρα φυσιγγίων που έχουμε σήμερα.
Κάποτε είχα μόνο μια 870 και ήμουν τρισευτυχισμενος.

Κάποτε είχα μόνο μια 870 και ήμουν τρισευτυχισμενος.
Και εγώ ένα vincers μονοκανο και μετά τη 302 για χρόνια αλλά με ένα κοντάκι που παρόλο το πείραγμα δεν με ικανοποίησε ποτέ το αιώνιο πρόβλημα στις Μπερέτες.

Αυτή την στιγμή το car.gr έχει θυσαυρους και δικάνα και καραμπίνες το θέμα είναι ότι μας γ@@@@@ οικονομικός και δεν..,,

Παιδια μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Και δε μιλαω για λιγο να ακριβυνουν ολα.
Ολα εξελισσονται πολυ μα πολυ γρηγορα. θα αλλαξουν οι ισορροπίες που ξεραμε

Παιδια μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Και δε μιλαω για λιγο να ακριβυνουν ολα.
Ολα εξελισσονται πολυ μα πολυ γρηγορα. θα αλλαξουν οι ισορροπίες που ξεραμε
εχεις δικιο κωστα δεν μας βλεπω καλα

Status
Not open for further replies.
Back