Αυτό πρέπει να είναι πολύ ακριβό κρασί για να gamay έτσι
Αυτόν που το βάφτισε...μπορεί να τον έχω κ σο'ι'
Έχω δει μια 600 € που λέει ότι είναι καινουργιοΣκεφτομαι να δωσω το Falconet και να παρω μια Mosberg 930....
View attachment 43808
Την είδα κι εγωΕίδα μια 870 wingmaster με μακριά κάννη και σταθερό φουλ τσοκ 2 3/4 ατουφεκιστη και μου έπεσε το σαγόνι!!! Α ρε γ@μ#μ€ νο χρήμα που είσαι όταν σε χρειάζομαι!!!
Μεχρι στιγμης μονο καινουρια οπλα παιρνω....Έχω δει μια 600 € που λέει ότι είναι καινουργιο
Σωστός. Πρέπει να είναι σκληροτράχηλο οπλοΜεχρι στιγμης μονο καινουρια οπλα παιρνω....
τα θελω με μυρωδια φαμπρικας και εργοστασιακα λαδια...
Εγω σημερα βρηκα μια 835 σε παραλλαγη στα Ε250!Είδα μια 870 wingmaster με μακριά κάννη και σταθερό φουλ τσοκ 2 3/4 ατουφεκιστη και μου έπεσε το σαγόνι!!! Α ρε γ@μ#μ€ νο χρήμα που είσαι όταν σε χρειάζομαι!!!
Δεν ξερω ουτε το Falconet ουτε την 930 αλλα και γω ετσι θα σκεφτομουν και μαλλον θα εκανα....Σκεφτομαι να δωσω το Falconet και να παρω μια Mosberg 930....
Κάποτε είχα μόνο μια 870 και ήμουν τρισευτυχισμενος.Εγώ έχω βρει καμία 100αρα όπλα που μου αρέσουν στο car .Αλλά καλά κάθονται και αυτά και εγώ μιας που δεν μπορώ να τα πάρω αλλά και έτσι όπως πάμε οικονομικώς και λόγο καιρού ελειψη θηραμάτων αχρειαστα θα γίνουν τα περισσότερα και μας βλέπω με ένα δύο το πολύ τον καθένα ,όπως τις παλιές καλές εποχές με μόνη διαφορά τη πληθώρα φυσιγγίων που έχουμε σήμερα.
Και εγώ ένα vincers μονοκανο και μετά τη 302 για χρόνια αλλά με ένα κοντάκι που παρόλο το πείραγμα δεν με ικανοποίησε ποτέ το αιώνιο πρόβλημα στις Μπερέτες.Κάποτε είχα μόνο μια 870 και ήμουν τρισευτυχισμενος.
550 λογικά λέμε το ίδιοΈχω δει μια 600 € που λέει ότι είναι καινουργιο
Παναγιωτη θα δωσεις ενα πραγματικα καλο οπλο για να παρεις να παρεις@@$$%%# μεγα λαθοςΣκεφτομαι να δωσω το Falconet και να παρω μια Mosberg 930....
View attachment 43808
Αυτή την στιγμή το car.gr έχει θυσαυρους και δικάνα και καραμπίνες το θέμα είναι ότι μας γ@@@@@ οικονομικός και δεν..,,Εγώ έχω βρει καμία 100αρα όπλα που μου αρέσουν στο car .Αλλά καλά κάθονται και αυτά και εγώ μιας που δεν μπορώ να τα πάρω αλλά και έτσι όπως πάμε οικονομικώς και λόγο καιρού ελειψη θηραμάτων αχρειαστα θα γίνουν τα περισσότερα και μας βλέπω με ένα δύο το πολύ τον καθένα ,όπως τις παλιές καλές εποχές με μόνη διαφορά τη πληθώρα φυσιγγίων που έχουμε σήμερα.
εχεις δικιο κωστα δεν μας βλεπω καλαΠαιδια μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Και δε μιλαω για λιγο να ακριβυνουν ολα.
Ολα εξελισσονται πολυ μα πολυ γρηγορα. θα αλλαξουν οι ισορροπίες που ξεραμε